تنور گرم انتخابات در خراسان جنوبي / مردم  از انتظارات خود مي گويند

خبرگزاری شبستان: با نزديک شدن به ۷ اسفند و بالا گرفتن شور و هيجان تبليغات، تنور انتخابات در خراسان جنوبي گرم تر شد؛ اما در اين ميان مردم از خواسته ها و انتظارات خود از کانديداها مي گويند.

خبرگزاری شبستان- خراسان جنوبی؛ چهار روز به برگزاری دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان باقی مانده است. بی‌تردید بسیاری از افرادی که به عنوان کاندیدا مطرح هستند، فعالیت های مختلفی را برای ورود به بهارستان آغاز کرده اند و با توجه به نزديكی انتخابات اين فعاليت‌ها سرعت و شدت بيشتری يافته است.

 

در اين دوره از انتخابات نامزدها از هر طيفی حضور دارند از اصولگرا گرفته تا اصلاح طلب و حتی عده ای علی رغم پايبندی مشهود به طيف خاص در گذشته اكنون خود را مستقل معرفی می‌كنند .

 

در این میان فعالیت تبلیغاتی نامزدهای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی به تدریج در حال افزایش بوده و شور و نشاط انتخابات در حال فراگیری در همه بخش‌های جامعه است.
 

این شور و هیجان به ویژه در میان هواداران نامزدها با آغاز شب حال و هوای خاصی پیدا کرده و در مناطق مختلف شهر با توزیع انواع بروشورها و عکس های تبلیغاتی جلوه دیگری پیدا می کند و همگی در تلاش هستند تا با توزیع بروشورهای تبلیغاتی بیشتری از دیگر هواداران پیشی گرفته و با ایجاد رقابتی فشرده، آرای بیشتری را از مردم برای نامزد خود جمع آوری کنند.
 

بحث های داغ انتخاباتی نیز در محافل و مجلس مختلف بالا گرفته و در هر مکان و محلی مردم بحث‌های انتخابات را پیش کشیده و به بررسی نظرات یکدیگر در مورد کاندیداها می پردازند شور و اشتیاق انتخاباتی منحصر به شهر نبوده و نامزدها و هواداران آنها با حضور در روستاهای مختلف و ترتیب دادن برنامه های سخنرانی در مساجد و توزیع عکس و بروشورهای تبلیغاتی، شور و هیجان انتخاباتی را به این مناطق نیز کشانده اند.

 

رضا غلامی یکی از کارگران بیرجندی است که با گلایه از وضعیت اشتغال و کاسبی خود در مورد تبليغات كانديداها به خبرنگار شبستان گفت: در این وضعیتی که امثال من به نون شب محتاج شدیم و نه بیمه و حقوقی داریم بعضی از کاندیداها برای تبلیغات و شعارهای خود هزینه های زیادی کردند.

 

وی با بیان اینکه هیچ کس نیست که دلش به حال مردم بسوزد که چه فشار اقتصادی را تحمل می‌کنند، افزود: بیکاری در استان یک معضل است انتظار من از نماینده خود در مجلس این است که تمام سعی و کوشش خود را در راستای ایجاد زمینه اشتغال جوانان به کار بگیرد نه اینکه هنگامي که رأی آورد همه چیزی رو فراموش کند.

 

زهرا دلاوری یکی از دانشجویان مشهدی است که برای تحصیل به بیرجند آمده در گفتگو با خبرنگار شبستان گفت: من شناخت چندانی از کاندیداهای این شهر ندارم اما در  کانال‌های تلگرامی چندتا از نامزدها عضو شدم به غیر از یکی دو نفر، بقیه حرفی برای گفتن ندارند.

 

وی که معتقد است تبلیغات نامزدهای مجلس شورای اسلامی پررنگ تر از تبلیغات خبرگان در این شهر است، ادامه داد: البته شاید چون مردم این استان به سوابق آنان آگاهند نیازی به هزینه‌های اضافی نمی‌بینند.

 

دلاوری با بیان اینکه در خیابان مدرس و معلم بیرجند ستادهای انتخاباتی بیشتری فعال هستند، یادآور شد: چند شب پیش برای مناظره انتخاباتی به یکی از دانشگاه‌ها رفتم بنظرم خیلی خوب بود اونجا بین دانشجویان احساس شور و نشاط و رقابت کردم و اینکه از نزدیک با افکار دو نفر از این نامزدهای انتخابات آشنا شدم.

 

محمد علی سلطانی یکی دیگر از شهروندان بیرجندی است که در گفتگو با خبرنگار شبستان گفت: متاسفانه برخی نمایندگان مجلس در این سالها به فکر مردم نبوده اند؛ و حالا دیگر مردم از تبلیغات و وعده‌های تو خالی نامزدهای خسته هستند.

 

وی با اشاره به اینکه کاندیداها مدنظر خود را از قبل انتخاب کرده و این روزها با دریافت گزارشات تبلیغاتی از عملکردش مصمم تر شده تا به او رأی دهد، افزود: ولایت‌مداری و انقلابی بودن نماینده در شرایط کنونی جامعه از همه چیز مهمتر است چرا که خیلی ها دوست ندارند این نظام سربلند باشد.

 

سلطانی با بیان اینکه هر زمان پشتیبان ولایت فقیه نباشیم ضربه خواهیم خورد، تاکید کرد: باید کاندیدایي انتخاب شود که به فکر مردم باشد و به گفته مقام معظم رهبری مرعوب آمریکا و استکبار نباشد.

 

مریم نجفی یکی از کارمندان بیرجندی است که با ابراز تاسف از اینکه برخی افراد از هر شيوه ای ناپسند و غيراخلاقی برای تخريب رقيب و بيرون راندن او از صحنه انتخابات استفاده می‌کنند، گفت: این افراد در مورد مردم چه فکر می کنند که اینگونه بدون درنظر گرفتن سطح فهم مردم عمل می‌کنند.

 

وی با اشاره به اینکه برخی از نامزدها سال تا سال تو این شهر نبودن و حالا برای پیروزی حزب سیاسی خود دم از شعار توسعه استان می‌زنند، تاکید کرد: نامزدها نباید با ایجاد تصویری معجزه‌گر به دنبال جلب آراء به هر وسیله ای متوسل شوند مخصوصاً اگر دروغ و تهمت به دیگر نامزدها باشد.

 

صالح یوسفی با بیان اینکه تبلیغات کاندیداها انتخابات را از طریق کانال و فضای مجازی دنبال می‌کند در گفتگو با خبرنگار شبستان تصریح کرد: اکثر نامزدها برنامه مشخصی ارائه نمی دهند فقط عکس بازدیدهای خود و شعار می گذارند اما یکی از کاندیداها به درستی عملکرد گذشته و برنامه های خود را معرفی می‌کند البته تا جایی که بتوانم در جلسات سخنرانی کانديداها شرکت می‌کنم.

 

این مدرس دانشگاه افزود: مردم توقع دارند کسی که به عنوان نماینده انتخاب و وارد ساختمان بهارستان می شود؛ حضوری فعال در حوزه انتخابیه خود داشته باشد و این را به چشم ببینند.

 

وی با اشاره به اینکه هرچه به روز 7 اسفند نزدیکتر شویم قطعاً تبلیغات کاندیداها افزایش می‌یابد، عنوان کرد: امسال برگزاری انتخابات مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی باید یکدیگر همزمان شد بنابراین باید توجه داشته باشیم که از بررسی کاندیداها مجلس خبرگان غافل نشویم چرا که اهمیت بسیار زیادی در کشور اسلامی ایران دارد.

 

استان خراسان جنوبی در مجلس شورای اسلامی صاحب چهار کرسی است و تعداد رقیبان برای به دست آوردن این جایگاه 49 نفر هستند بنابراین باید هر چه به روز موعود نزدیک می شویم منتظر حاشیه ها و اخبار جدیدی هم باشیم. بايد ديد اين ۴ صندلی بهارستان سهم كداميك از نامزدهای احتمالی يا چه طيفی خواهد شد اما اميد است مردم خراسان جنوبی اصلح ترين و بهترين گزينه را از ميان اين افراد برگزينند.

 

 

 

 

 

 

 

کد خبر 525235

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha