به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، محمد رضا مصیب زاده، معاون قرآن و عترت اداره کل امور قرآن، نماز و عترت وزارت آموزش و پرورش شامگاه گذشته، (25 تیر) در جمع خبرنگاران گفت: در طول برگزاری هر دوره مسابقات قرآنی که از مرحله آموزشگاهی شروع می شود بیش از 6 میلیون نفر شرکت می کنند که برگزیدگان هر رشته به مرحله بالا تر ه به ترتیب منطقه ای، استانی و بعد کشوری است راه می یابند.
وی افزود: مرحله آموزشگاهی از اهمیت ویژه ای برخوردار است چرا که در آن حدود نیمی از دانش آموزان قرآنی شرکت می کنند که باید برای این مرحله پیش بینی های لازم انجام شود.
معاون قرآن و عترت اداره کل امور قرآن، نماز و عترت وزارت آموزش و پرورش افزود: برگزاری مسابقات قرآنی برای آموزش و پرورش یک هدف، وسیله و ابزار است، و مهمترین هدف آموزش و پرورش حول محور برنامه های جانبی و فرهنگی که در کنار این مسابقات برگزار می شود می چرخد.
مصیب زاده ادامه داد: دانش آموزان ممکن است 10 دقیقه در مسابقات حضور داشته باشند، اما چندین روز در فضای قرآنی مسابقات و تبادل اطلاعات قرآنی هستند که این امر از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
وی اضافه کرد: مسابقات قرآن و نهج البلاغه دانش آموزان، از قدیمی ترین فعالیتهای فرهنگی آموزش و پرورش است که در بین این مسابقات دو دوره جشنواره قرآنی دانش آموزی نیز برگزار شده است.
مصیب زاده گفت: میزبانی برگزاری مسابقات قرآن و نهج البلاغه دانش آموزان کشور طی یک برنامه پنج ساله مشخص شده که سال گذشته این مسابقات در آذربایجان شرقی، امسال در استان مرکزی، سال 91 در اصفهان، سال 92 در آذربایجان غربی و سال 93 در استان قزوین برگزار می شود.
معاون قرآن و عترت اداره کل امور قرآن، نماز و عترت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه سال تحصیلی 90 و 91، سال قرآنی در وزارت آموزش و پرورش نامگذاری شده است افزود: جدیت بخشی و کیفیت بخشی به مدارس قرآن از اولویت های این وزارتخانه است.
مصیب زاده اضافه کرد: توجه به کرسی های تلاوت، جلسات گفتمان های قرآنی و ختم قرآن کریم در 100 هزار مدرسه، از دیگر برنامه های مهم و اولویت دار است.
وی همچنین از وجود 10 هزار مدرسه قرآنی و 700 مدرسه تخصصی قرآن در کشور خبر داد و گفت: از مهرماه سال گذشته به مدت دو ترم، دو میلیون نفر در این مدارس قرآن آموزش های لازم را فرا گرفته اند و ترم سوم این کلاسها در حال برگزاری است.
پایان پیام/
نظر شما