سرسنگی: شرط معرفی درست شخصیت امام، بهره گیری از هنر و هنرمندان است

رئیس خانه هنرمندان نقش هنرمندان برای شناساندن امام وانقلاب را بی بدیل توصیف کرد وگفت: مسئولان باید به هنرمندان برای انجام رسالت خود در این عرصه میدان داده و هنرمندان را به عنوان قشر فرهیخته درجامعه پذیرا باشند.

به گزارش خبرنگار شبستان، اختتامیه نخستین جشنواره عکس دل دیده جمعه، بیست و چهارم تیر ماه در تالار بتهوون خانه هنرمندان برگزار شد.


در ابتدای این مراسم عارف نیا قائم مقام فرهنگی ستاد بزرگداشت حضرت امام (ره) گزارشی را در خصوص برگزاری اولین جشنواره عکس دل دیده ارائه کرد.


وی یکی از رسالت های ستاد بزرگداشت حضرت امام (ره) را تبین حضور و ترسیم جلوه های دلدادگی مردم در مراسم سالگرد امام دانست و این مسابقه را از جمله برنامه های تنظیم شده در این راستا عنوان کرد.


در ادامه برنامه حجت السلام خسروی معاون پژوهشی موسسه تنظیم و نشر آثار امام (ره) طی سخنانی ضمن تبریک ولادت حضرت مهدی، این مناسبت را عید بشریت خواند و سپس به ذکر نکاتی از ویژگی های بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و تاریخچه جهاد او پرداخت.


معاون پژوهشی موسسه تنظیم و نشر آثار امام (ره) جنبش های اخیر در کشورهای خاور میانه را نشانه ای از عدالت خواهی انسانها دانست و افزود: با آمدن منجی عالم بشریت، عدالت واقعی در جهان حاکم خواهد شد و نه تنها مسلمانان، بلکه آحاد بشریت ظهور وعده الهی را استقبال خواهند کرد.


دکتر مجید سرسنگی، مدیر عامل خانه هنرمندان ایران سخنران بعدی این برنامه بود. او در ابتدای سخنان خود با ذکر فضایل امام زمان و تبریک ولادت ایشان اظهار کرد : فضایل امام (ره) چون دریایی عمیق و گسترده است که زمان و زبان یارای وصف آن نیست


وی بنیان گذار جمهوری اسلامی را به عنوان کسی که به واقع او را باید شاخصترین مرد و رهبر در تمام طول تاریخ و نیز کسی که در عین ساده زیستی بر قله رهبری همه انسانها ایستاد دانست وافزود: متاسفانه در حوزه هنر آثار شایسته و بایسته ای که بتواند روح بزرگ امام را به تصویر کشد خلق نشده یا تعداد آنها بسیار کم است.


سرسنگی پرداختن به امام را تنها در ایام رحلت ایشان جفا به این شخصیت بزرگ دانست و گفت: حوزه فرهنگ و هنر در تمام سال باید دغدغه معرفی سیره نظری و عملی امام را داشته باشد.


وی در ادامه اظهار کرد که جهان امروز نیازمند شناخت امام وانقلاب است و نقش هنرمندان برای شناساندن این پدیده حایز اهمیت است؛ و از سوی دیگر مسئولین نیز باید به هنرمندان برای انجام رسالت خود در این عرصه میدان داده و هنرمندان را به عنوان قشر فرهیخته در جامعه پذیرا باشند.


مدیر عامل خانه هنرمندان شرط معرفی درست شخصیت امام را در د اخل و خارج کشور استفاده از هنر و هنرمندان دانست و گفت: در دنیایی که هجمه اصلی دشمن علیه انفلاب و ارزش های دفاع مقدس از دریچه فرهنگ و هنر صورت می گیرد، هم مدیران و هم هنرمندان باید بیشترین نقش را برای خنثی کردن این هجمه و ارایه تصویری درست از تمدن ایرانی و اسلامی ایفا کنند. او همچنین مدیران فرهنگی را به اشاعه افکار و آرمانهای امام تشویق کرد و در پایان اظهار امیدواری کرد که خانه هنرمندان از این پس میزبان برنامه هایی اینچنینی در راستای توسعه و اشاعه فرهنگ انقلاب و آرمانهای امام و مقام معظم رهبری باشد.


در ادامه این برنامه از دو عکاس پیش کسوت این عرصه، یعنی استاد حسین پرتویی، عکاس عکس تاریخی دیدار امام با همافران و استاد علی کاوه، عکاس پرتره حضرت امام تجلیل بعمل آمد. همچنین در انتهای مراسم جوایزی به سه عکاس برگزیده بخش مسابقه داده شد. در این مسابقه آقایان عبد الرحمن مجرد ، حامد فرج ا... و ابوالفضل سنایی به ترتیب مقام های اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.


یاد آور می شود نمایشگاه دل دیده همزمان با سالگرد ارتحال امام در دو بخش مسابقه و جنبی برگزار شد. از میان 1350 اثر ارسال شده 100 اثر برگزیده شد که 40 اثر از این آثار در بخش مسابقه و 60 عکس در بخش جنبی بود پذیرفته شد. هیئت داوران این جشنواره را آقایان محمود عبدالحسینی، محمد نوروزی و بهرام محمدی تشکیل داده بودند.
 

پایان پیام/

کد خبر 52486

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha