به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، علیرضا آزموده اردلان، رئیس سازمان نقشه برداری کشور امروز(29 بهمن) در ششمین جلسه شورای استانی گیلان در سالن اجتماعات استانداری اظهار کرد: نقشه بردای یکی از مقولههای مهم پیشبرد اهداف هر جامعهای است.
وی با بیان اینکه با پیشرفت تکنولوژی نقشهها و ارائه خدمات نیز باید به همان نسبت تغییر کنند گفت: ارائه پروژههای عمرانی نیازمند نقشه متناسب و ویژهای است که مزایا و معایب پروژه مورد بررسی قرار گیرد.
اردلان تصریح کرد: مهندسی نقشه میتواند در توسعه جامعه موثر باشد.
رئیس سازمان نقشه برداری کشور اذعان کرد: با ارائه نقشه و اطلاعات جامع از محیط اطراف میتوان در برنامه ریزیهای کلان کشوری موفق بود.
وی افزود: با ارائه اطلاعات کامل میتوان معضلات و مشکلات یک پروژه را بررسی و از عملیاتی کردن آن جلوگیری کرد.
رئیس سازمان نقشه برداری کشور تصریح کرد: با وجود سیستم کامپیوتر و نقشه برداری ماهوارهای میتوان زمینههای توسعه هر استان را فراهم کرد.
اردلان خاطرنشان کرد: هر استانی دارای قابلیتها و ظرفیتهای خصوصی است که میتوان با بهره مندی از سیستم نقشههای نوین، شناسایی موقعیت و با بهره مندی دولت الکترونیک در روند و پیشرفت کشور گامهای موثری را برداشت.
وی گفت: قدرت و توان بالا، شبکه امن و فراهم کردن زیرساختهای توسعه از مزایای نقشههای نوین است.
رئیس سازمان نقشه برداری کشور اظهار کرد: با اطلاعات جامع نقشه برداری که بر پایه علمی است مسیر توسعه هر استان مشخص خواهد شد.
اردلان تصریح کرد: ایستگاههای ماهوارهای نقشه تغییرات پوسته زمین را به نمایش میگذارد و ریسک زلزله در منطقه را نشان میدهد.
رئیس سازمان نقشه برداری کشور با بیان اینکه نقشههای نوین علمی سنگ بنای توسعه پایدار هر جامعه است گفت: با بهره گیری از موقعیتها و ظرفیتهای مکانی میتوان به برنامه ریزی دقیق و عملی در جهت توسعه ماندگار جامعه دست یافت.
وی به کاربرد نقشههای ماهوارهای در دریا اشاره و اذعان کرد: گیلان دارای منابع دریایی بسیاری است که با استفاده از نقشه میتوان بر دریا تسلط کامل داشت و با مدیریت و برنامه ریزی و کاربردی کردن آن از مواهب دریا بهره برد و زمینه اشتغال را برای جوانان فراهم کرد.
رئیس سازمان نقشه برداری کشور به محصولات کشاورزی استان پرداخت و افزود: بهره مندی از آب کشاورزی، میزان آسیبها و آفتهای محصولات و ... از کاربرد نقشههای نوین است که با استفاده از فنآوری ماهوارهای و عملیاتی کردن آن در مزارع مشکلات را شناسایی و طریقه توسعه کشاورزی استان را فراهم کرد.
نظر شما