انتخابات عرصه آزمون و خطا نیست

خبرگزاری شبستان: انتخابات عرصه ای برای آزمون نمایندگان نیست، تعصب های طایفه ای از عامل های انتخاب افراد ناتوان در انتخابات است.

خبرگزاری شبستان_- خرم آباد؛ برگزاری انتخابات نماد مردم سالاری دینی و تعیین سرنوشت جامعه توسط مردم است.

 

انتخابات فرصتی برای دخالت و تصمیم گیری ملت به منظور تعیین سرنوشت و آینده جمهوری اسلامی است و رای هر ایرانی واجد شرایط می تواند در روانه کردن یکی از داوطلبان به مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری موثر باشد.

 

از این رو باید در انتخاب افراد آگاهانه برخورد شود و تلاش شود با شناخت صحیح از داوطلبان به افراد واجد شرایط و توانمند رای داده شود.

 

امروزه برخی از داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی تلاش می کنند با دادن وعده و وعیدهای که حتی خارج از وظایف نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی است، بر کرسی نمایندگی مردم جلوس کنند.

 

در بررسی نمایندگان برای انتخاب اصلح، باید حواسمان باشند افراد متملق و کسانی فقط حرف می زنند و اهل عمل نیستند و به ارزش های انقلاب اسلامی پایبند نیستند را بشناسیم و در این زمینه بررسی دقیق انجام شود.

 

فراموش نکنیم، انتخابات عرصه آزمون و خطا نیست، انتخابات نادرست ما یکی دو ماه فرصت ندارد، خطا در انتخاب اصلح  موجب رکود و عقب ماندگی خواهد شد.

 

انتخابات نادرست، چهار سال سوهان روح وجدان های بیدار خواهد بود و به همین مدت حوزه انتخابی خود را به عقب خواهد کشید و خود مانعی برای رشد و توسعه است.


باید برای انتخاب صحیح تحقیق بسیار شود، عملکرد داوطلبان و وعده های انتخاباتی آنها عرصه آزمون و خطاست، هر حرفی را بدون تحقیق از هر کسی نپذیرند.

 

باید سوابق نامزدهای انتخابات را بررسی کنیم با آگاهی، به افراد روشن دل و ضمیر و با بصیرت، رای دهیم.

 

انتخابات خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی از مسئله های اساسی و مهم در کشور هستند و باید افرادی انتخاب شوند ارزش های انقلاب برای آن افراد مهم باشد.


مردم باید در انتخابات هوشیارانه و با بصیرت افرادی که تعیین صلاحیت برای این دو انتخابات می شوند را بهتر بشناسند و به فردی که قابلیت بیشتری دارد رای دهند و مواظب نفوذ دشمنان باشند.

 

وصیت نامه امام خمینی (ره)، رهنمودهای رهبرمعظم انقلاب و دیگر دلسوزان نظام روشنگر راه مردم در جهت انتخاب اصلح برای انتخابات پیش رو است.

 

طایفه گرایی از عامل های انتخابات افراد ناتوان و نالایق است، از خود شروع کنیم و با پرهیز از تعصب های قومی و طایفه ای سعی کنیم با شناخت کامل از داوطلبان افراد اصلح و توانمند را راهی خانه ملت و جایگاه  بسیار مهم مجلس خبرگان رهبری  کنیم.


حضور گسترده و آگاهانه در انتخابات، زمینه ساز تقویت مردم سالاری دینی در جامعه و یکی از مولفه های قدرت نظام مقدس جمهوری اسلامی است. حضور مردم در عرصه انتخابات گام بلندی برای تقویت نظام در عرصه های بین المللی خواهد شد.

 

حضور پرشور مردم در پای صندوق های رای یک بار دیگر ثابت خواهند کرد  که ملت ایران اسلامی پای آرمان های انقلاب ایستاده اند و هیچ گاه دشمنان نخواهند توانست صفوف به هم فشره آنها را از هم جدا کنند.

 

مردم با حضور خود درپای صندوق های اخذ رای در تعیین سرنوشت خود سهیم شده و باعث ابهت بخشیدن و اقتدار نظام در عرصه های بین المللی خواهد شد.

 

حضور مردم در عرصه انتخابات همچنین نشان دهنده وحدت و همبستگی ملت و یکی از عوامل قدرت بخشی به نظام است.

کد خبر 524481

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha