به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، محمد علی چراغی امروز ( 28 بهمن) در جلسه هم اندیشی برنامه آموزشی کارشناسی ارشد پرستاری بالینی( داخلی- جراحی) اظهار کرد: دانشگاههای تخصصی در مقطع کارشناسیارشد پرستاری در گذشته به صورت گرایش بود که بعد از بازنگری به صورت رشته پرستاری درآمد.
وی افزود: هم اکنون رشته داخلی جراحی، سلامت جامعه، پرستاری اطفال و نوزادان، روان پرستاری و رشته مدیریت پرستاری که با چالش مواجه شده است از رشته های کارشناسی ارشد پرستاری است.
رئیس دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: هدف اصلی از اینکه این منابع به صورت تخصصی در نظر گرفته شد این است که قبلا خروجی این رشتهها به صورت معلم و مدرس دانشکده پرستاری قرار می گرفتند.
چراخی ادامه داد: اما بعد اینگونه شد که قرار نیست در مقاطع فوق لیسانس مدرس و هیات علمی داشته باشیم و باید این خروجی به سمت دکترا بروند بنابراین در حال حاضر در بخش عملی و بالینی نیاز به پرستار است.
وی هدف اصلی از طراحی رشته های تخصصی را تربیت درمانگر بالینی پرستاری دانست تا نقش آموزشی و پژوهشی هم داشته باشند، بیان کرد: در حال حاضر در این جلسه هم اندیشی بررسی می شود که آیا به این هدف رسیده ایم یا نه.
دكتر محمودی راد، رئيس دانشكده پرستاری و مامايی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نیز در این جلسه گفت: از برنامه های این نشست تشكيل كارگروهها و پانلها در چهار حيطه نقشهای مراقبتی، آموزشی، پژوهشی و مشاوره ای است.
نظر شما