به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند و به نقل از روابط عمومي استانداري خراسان جنوبي، وجه اله خدمتگزار صبح امروز (۲۸ بهمن) در جلسه ستاد راهبري و مديريت اقتصاد مقاومتي استان با بيان اين مطلب به حمايت از توليدكنندگان و صاحبان حرف و مشاغل در استان تاكيد كرد و ادامه داد: استفاده از توليدات درون استاني يكي از مصداق هاي اقتصاد مقاومتي است؛ از اينرو مديران دستگاه هاي اجرايي بايد تلاش كنند تا نيازمندي هاي خود را از توليدات درون استاني تامين كنند.
وي خاطر نشان ساخت: اين امر داراي چندين فايده است كه يكي از مهمترين آنها تزريق نقدينگي به توليدكنندگان داخلي و كمك به حفظ اشتغال هاي موجود است كه هر دوي آنها از جمله اهداف پيش بيني شده در زمينه اقتصاد مقاومتي است.
استاندار خراسان جنوبی با بيان اينكه مديران در اجراي برنامه هاي اقتصاد مقاومتي نبايد منتظر ابلاغ منابع اعتباري جديد باشند، يادآورشد: استفاده مناسب از منابع مالي موجود و نيز تلاش براي خلق منابع درآمدي جديد و ايجاد ثروت با بكارگيري روش هاي جديد از ديگر مواردي است كه در اين زمينه بايد بطور جد در دستور كار مديران و مسئولين ذي ربط قرار گيرد.
خدمتگزار ضمن تاكيد بر تقويت ارتباط بين مديران استاني و مديران فرادستي در وزارتخانه هاي مربوطه گفت: در يك برنامه زمان بندي مشخص مديران دستگاه هاي اجرايي عضو اين ستاد با ايجاد ارتباط با وزارتخانه هاي مربوطه برنامه هايي كه از سوي آن وزارتخانه براي استان خراسان جنوبي تهيه و تدوين شده است را اخذ و آن را براي بومي سازي و انطباق با نيازهاي استان به اين ستاد ارائه نمايند.
وي با بيان اينكه آماده استفاده از تمامي نظرات، ديدگاه ها و پيشنهادات كارشناسان و دست اندركاران اين امر در دانشگاه ها و مراكز علمي و دانشگاهي هستيم، اظهار داشت: همه نخبگان، دست اندركاران و كارشناسان بايد مسئولين امر در را در راه رسيدن به اهداف پيش بيني شده در زمينه اقتصاد مقاومتي ياري كنند.
مقام عالي دولت در استان با بيان اينكه وظايف هر يك از دستگاه ها بايد متناسب با وظايف و رسالت هاي آن دستگاه تعريف شود، يادآورشد: اقداماتي كه در اين حوزه در سطح دستگاه ها صورت مي گيرد بايد وراي ماموريت هاي ذاتي و خدماتي باشد كه بطور معمول به مردم ارائه مي كنند.
خدمتگزار، به توانمندي هاي استان در بخش هاي مختلف اشاره كرد و ادامه داد: صنايع دستي استان خصوصاً در حوزه روستاها مي تواند به عنوان يكي از مهمترين محورهاي اقتصاد مقاومتي مورد توجه دست اندركاران قرار گرفته و با شناسايي بازارهاي هدف فروش اين محصولات، كمك قابل توجهي به روستانشينان، عشاير و توليدكنندگان صنايع دستي به انجام برسد.
وي به بهبود وضعيت كشور در سطح مراودات مالي در عرصه بين المللي اشاره كرد و ادامه داد: با توجه به گشايش هايي كه در اين زمينه صورت گرفته لازم است تا بانك ها و موسسات مالي مجاز، با ارئه برنامه هاي مدون و كاربردي وارد ميدان كار شده و با ارائه طرح هايي كارشناسي شده بتوان از منابع مالي كه حاصل سپرده مردم عزيز است در اين زمينه بهتر استفاده كرد.
خدمتگزار ضمن تاكيد بر جلوگيري از فعاليت موسسات مالي غير مجاز گفت: كميسيون هماهنگي بانك هاي استان مسئول پيگيري مشكلات موجود در اين زمينه است تا از فعاليت موسسات مالي غير مجاز در استان جلوگيري كرده و در صورت وجود مشكل آن را به وزارت اقتصاد و دارايي و بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران انعكاس دهد.
استاندار خراسان جنوبی با بيان اينكه سپرده مردم استان در بانك ها و موسسات مالي بايد در درون استان هزينه و سرمايه گذاري شود گفت: بانك ملي به عنوان دبيرخانه كميسيون هماهنگي بانك هاي استان مسئول رسيدگي به مباحث موجود در اين زمينه است.
وي با بيان اينكه تمامي اركان نظام در سطح كلان در راستاي اجرايي شدن سياست هاي ابلاغي در اين زمينه بسيج شده اند، گفت: از اينرو تمام بخش ها و دستگاه ها در استان نيز بايد همكاري لازم را داشته باشند تا اهداف مورد نظر در زمينه اقتصاد مقاومتي در استان به مرحله اجرا گذاشته شود.
اين گزارش حاكيست، در اين جلسه هر يك از اعضاي اين ستاد به ارائه آخرين اقدامات انجام شده در اين زمينه و نيز ارائه راهكارهاي لازم براي اجرايي شدن اهداف اقتصاد مقاوتي در استان پرداختند.
نظر شما