به گزارش خبرگزاری شبستان به منامه پست، «حسن جواد پرویز» رییس سازمان اروپایی حقوق بشر بحرین در مقاله ای روز گذشته گفت: اعتراض های مردمی که در فوریه 2011 میلادی در بحرین آغاز شد، نقطه تحولی برای تعدادی از جریان های سیاسی، دینی و اجتماعی و سیلی دردناکی به رژیم آل خلیفه است.
پرویز افزود: از دهه پیش بحرین شاهد حرکت های مردمی است که خواستار تغییر و حرکت به سمت دمکراسی است و رسانه ها و دستگاه های امنیتی رسمی همه این حرکت را به زور سرکوب کردند.
این فعال حقوقی تاکید کرد: وضعیت حقوقی در بحرین در سالهای گذشته وخیم شده است و وضعیت امنیتی در این کشور بحرانی است و همچنان هزاران نفر در پشت میله های زندان های آل خلیفه هستند و آمارهای بازداشت شدگان سیاسی افزایش می یابد و وضعیت سیاسی پیشرفت نکرده است و به خواسته معترضان پاسخ داده نمی شود، بلکه به سرکوب و مقابله با زور و شکنجه و توجیه بازداشت ها و تعقیب های قضائی شان روی آوردند.
وی خاطر نشان کرد: برخورد آل خلیفه با اعتراض های مردمی نشان از میزان پشتیبانی عربستان و انگلیس و آمریکا از دولت بحرین دارد، به ویژه اینکه معامله فروش سلاح انگلیس که براساس گزارش ایندیپندنت 45 میلیون لیره استرلینگ تخمین زده شده است، نیز انجام شده است و این معامله بهترین شاهد برای سکوت است.
نظر شما