به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حبیبالله عزیزی عضو هیات مدیره اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت کشور، در نشست تخصصی نقد و بررسی طرح ملی اولوالالباب؛ تربیت مربی تدبر در قرآن، با اشاره به ضرورت ورود موسسات قرآنی در تدبر قرآن، گفت: زمانیکه طرح اولاالباب مطرح شد به میزانی جای آن خالی بود که بسیار سریع به تصویب رسید که این مساله نشان از ارزش این طرح دارد.
وی با اشاره به بحث مهجوریت قرآن کریم، افزود: اگر آیات تدبر را دنبال کنیم مشاهده خواهیم کرد که اعتاب آمیز بوده و نشان میدهد مهجوریت قرآن در عدم تدبر است.
عضو هیات مدیره اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت کشور، عنوان کرد: اگر ما اوامر قرآن و اهل بیت(ع) را عمل کنیم بر قله غنا نشستیم، اینکه قرآن مهجور است و به آن عمل نمیشود به علت عدم تدبر در قرآن و احادیث اهلبیت(ع) است.
عزیزی، با بیان اینکه طرح اولوالالباب بسیار ضروری و ارزشمند در تدبر قرآن است، اظهار داشت: این اقدام ضروری است اما پیش از تصویب طرح به صورت شایسته برای آن بودجه تخصیص داده نشد، در حالیکه حق این طرح بیش از اینها است امید که در برنامه های بعدی این طرح بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به مفهوم تدبر، ابراز کرد: تدبر به معنای پیگری کردن است یعنی ما در آن گم شدههای خود را پیدا کنیم که یکی از بزرگترین گم شدههای ما سبک زندگی است.
عضو هیات مدیره اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت کشور، افزود: آیا سبک زندگی امروز ما سبک زندگی است که قرآن و اهل بیت تعریف کردند، توجه داشته باشیم که اشارههای قرآن مهم است، تدبر فهم دستورات قرآن و اهل بیت(ع) است.
عزیزی در پایان با اشاره به اندیشه ورزی در عمق یابی مفهوم قرآن، خاطرنشان کرد: قرآن معجزهای است هفت بطن دارد و اندیشهورزی و فهم آن با تکرار در خواندن به دست می آید.
نظر شما