به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، حجت الاسلام محمدطاهر گرایلی امروز (27 بهمن) در همایش مسجد و انقلاب اسلامی در بیرجند اظهار داشت: در جامعه مشاهده می شود که جایگاه مساجد به خوبي تبیین نشده است.
وی با بيان اينكه هیچ برنامه ای برای استفاده از مساجد در راستای حمایت از جریان حق در کشور وجود ندارد، افزود: در قران از مسجد به عنوان محل عبادت ياد شده است.
مديركل اوقاف و امور خيريه خراسان جنوبي با اشاره به اینکه پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) حرکت خودشان را از مسجد شروع کردند، گفت: پایگاه عمده جریانات اسلامی مساجد هستند و یک فرق عمده جریان شیعه با جریان غیرشیعه دارد این است که فقط جریان شیعه تنها جریاناتی هستند که در مقابل دنیا حرف دارند.
وی با بیان اینکه مساجد محور عملیات اجتماعی، سیاسی و فرهنگی هستند، تصریح کرد: پیامبر بزرگوار اسلام (صلی الله علیه و آله) برای حاکمیت دین اسلام در دنیا حرکت خود را آغاز کردند و اسلام دو بال عبادت و سیاست دارد که از هم جدا نمی شوند.
وی اظهار داشت: مهم ترین سنگر حاکمیت اسلام، مسجد است و دشمنان این موضوع را فهمیده است و می داند که مسجدی ها انقلاب اسلامی را ایجاد کردند و در 8 سال دفاع مقدس به مقابله با دشمن رفتند.
حجت الاسلام گرایلی با اشاره به اینکه از دل مسجد استقلال و آزادی بیرون آمده است، گفت: دشمن برای مساجد نقشه های شومی کشیده است و می خواهد تاثیر مساجد در جامعه اسلامی را از بین ببرد.
وي با بیان اینکه خدمات نظام باید در مساجد به مردم ارائه شود، تصریح کرد: باید به مردم در مساجد گفته شود که چه اتفاقاتی برای این نظام افتاده است و از دل مساجد است که مدافعان حرم بیرون می آیند.
وی افزود: اگر برنامه ای برای مساجد وجود نداشته باشد و امکان جذب جوانان به مساجد وجود نداشته باشد این همان نقشه دشمنان است که برنامه ریزی کرده اند تا جوانان به سمت مساجد نیایند.
حجت الاسلام گرایلی با اشاره به اینکه برای لحظه به لحظه مساجد باید برنامه ریزی شود، گفت: درب مساجد باید همیشه باز باشد.
به گفته وي مساجد سنگرهای اصلی انقلاب اسلامی هستند و خدمات نظام باید در پایگاه ها و مساجد برای مردم بیان شود و باید تلاش کرد تا مهم ترین پایگاه ترویج و تبلیغ شیعه را به وجود آورد.
وی به مقایسه انقلاب اسلامی و زمان پهلوی پرداخت و اظهار کرد: در زمان شاه 3 هزار روستا برق داشتند اما بعد از انقلاب اسلامی 58 هزار روستا دارای برق هستند و تعداد پزشکان در زمان شاه 15 هزار نفر بوده است اما اکنون بیش از 150 هزار پزشک در ایران وجود دارد و ایران در صنعت نفت زمان شاه فقط 4 درصد خودکفا بوده است اما اکنون کاملا در صنعت نفت خودکفا است.
نظر شما