گرمارودی نماد یك شخصیت شیعی است

خبرگزاری شبستان: رئیس حوزه هنری گفت: مساله دشمن و دشمن‌شناسی موضوع فراموش شده ادبیات و هنر كشور ما است و بسیاری از هنرمندان كشور ما به این امر مهم اعتنایی نشان نمی‌دهند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، آئین اختتامیه پنجمین جشنواره شعر انقلاب اسلامی که دیشب با حضور مسوولان حوزه هنری و ادیبان و شاعران كشور از جمله محسن مومنی شریف، سیدعلی موسوی گرمارودی، فاضل نظری، علیرضا قزوه، سعید حدادیان، جواد محقق، عباسعلی براتی‌پور، محمدرضا سهرابی‌نژاد، شیرین علی گلمرادی، محمد سرور رجایی، ناصر فیض، علی داودی، محمود حبیبی كسبی، فاطمه نانی زاد، سارا جلوداریان و بسیاری دیگر از شاعران انقلاب اسلامی در تالار سوره حوزه هنری برگزار شد.

 

محسن مومنی شریف، رئیس حوزه هنری در مراسم پایانی پنجمین جشنواره با صحه گذاشتن بر اظهارات علیرضا قزوه مبنی بر اینكه شاعران و هنرمندان باید دشمن شناس باشند توضیح داد: مساله دشمن و دشمن‌شناسی موضوع فراموش شده ادبیات و هنر كشور ما است و بسیاری از هنرمندان كشور ما واقعا به این امر مهم اعتنایی نشان نمی‌دهند. ادبیات و هنر در كشور ما در بسیاری از موارد به این عنصر مهم توجه كافی نشان نمی‌دهد و این مایه تاسف است.

 

رئیس حوزه هنری افزود: نگاه به تاریخ انقلاب اسلامی و مسیرهای پرسنگلاخی كه این انقلاب بواسطه توطئه دشمنان طی كرده می‌تواند به ما كمك كند و ایمان ما را افزایش دهد. اگر امروز دشمنی‌ها وجود ندارد به دلیل اقتدار و قدرتی است كه انقلاب و جمهوری اسلامی پیدا كرده است و دشنان دیگر قادر به دشمنی نیستند، اما باید دانست كه دشمن همواره وجود دارد.

 

وی اظهار كرد: دشمنی با انقلاب اسلامی به ذات و ماهیت انقلاب ما كه در بطن آن ظلم ستیزی و استكبار ستیزی وجود دارد، برمی گردد. دشمن امروز نگران نفوذ انقلاب اسلامی در كشورهای دیگر است و می‌ترسد كه انقلاب ما الگوی دیگر كشورهای جهان قرار بگیرد.

 

مومنی شریف گفت: جالب این است كه خود دشمن این دشمنی را انكار نمی‌كند و هر ساله در كنگره آمریكا بودجه‌ای برای مقابله با جمهوری اسلامی تصویب می‌شود، با این حال برخی در داخل این دشمنی را انكار می‌كنند و به آن اعتنایی ندارند. هر كس دلش برای این وطن و انقلاب اسلامی می‌تپد نمی‌تواند نسبت به كینه و دشمنی دشمنان بی‌تفاوت باشد. 

 

وی در بخش دیگری از سخنانش ادبیات انقلاب اسلامی را پیشرو‌ترین و ارزشمند‌ترین میراث و جریان هنری دوره معاصر كشور خواند و گفت: باید از بزرگان این هنر تقدیر به عمل آید و این بزرگان به هخوبی شناسانده شوند. از بزرگ‌ترین چهره‌های این هنر مرحوم استاد اوستا بودند كه حقشان و قدرشان به خوبی شناخته نشده است و ایشان در میان ما شخصیت مظلومی هستند. 

 

رئیس حوزه هنری گفت: خوشحالیم كه امشب از استاد دیگری از ادبیات انقلاب اسلامی یعنی دكتر علی موسوی گرمارودی تقدیر می‌كنیم كه خودشان از بانیان حوزه هنری بوده‌اند. ایشان از هر حیث قابل اعتنا هستند و تاثیر شگرفی بر شعر انقلاب اسلامی گذاشتند، جوانان زیادی در نشل‌های دوم و سوم ادبیات انقلاب از هنر ایشان وام گرفتند و بویژه در عرصه شعر سپید ایشان به همراه خانم طاهره صفارزاده در بین شاعران انقلاب بسیار تاثیرگذار بوده‌اند.

 

وی با بیان اینكه آثار ادبی ایشان با فرهنگ تشیع و فرهنگ انقلاب اسلامی گره خورده است، افزود: اشعار استاد گرمارودی همه ویژگی‌های مكتب شعری انقلاب اسلامی را دارد. همچنین از آنجا كه ایشان در محضر قرآن بوده‌اند و از آن دریای بیكران استفاده كرده‌اند شعرشان كاملا با آیات قرآن ارتباط دارد؛ از سویی هم ایشان نهج البلاغه حضرت امیرالمومنین (ع) را ترجمه كرده‌اند و از آموزه‌های مكتب اهل بیت استفاده‌های بسیاری برده‌اند. 

 

به گفته مومنی شریف اسم استاد موسوی گرمارودی انسان را یاد یك شخصیت شیعی به معنای واقعی می‌اندازد. 

 

وی آرمانگرایی و مبارزه با ظلم و ستایش والایی‌ها را از مهم‌ترین مضامین مورد استفاده در شعر علی موسوی گرمارودی خواند و گفت: ایشان در عرصه شعر نو و نیمایی در روزگار ما خوش درخشیدند و تاثیر زیادی بر شعر جوان انقلاب بویژه در عرصه سرایش شعر نو داشتند.

 

کد خبر 523948

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha