بهبود فعالیت های حوزه جوانان در سال آینده

خبرگزاری شبستان: وزیر ورزش از بهبود وضعیت حوزه جوانان پس از اجرای برجام خبر داد و گفت: کار ستاد ساماندهی امور جوانان آگاه سازی دستگاه ها برای حل مسئله اشتغال جوانان است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، دکتر محمود گودرزی، وزیر ورزش و جوانان امروز در حاشیه شصتمین جلسه ستاد ملی ساماندهی امور جوانان در جمع خبرنگاران گفت: در هر جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استاندار یکی از استان ها جهت ارایه گزارش از وضعیت اشتغال، کارآفرینی و مسایل اجتماعی جوانان در حوزه های مختلف  از استان خود ارایه می دهند. کار این ستاد رصد فعالیت های جوانان در کل کشور می باشد. امروز آخرین جلسه در سال 94 بود و انشاءالله در سال آینده با برنامه های ارایه شده شاهد فعالیت های موثرتر و پرتوانی در حوزه های مختلف مربوط به جوانان خواهیم بود.

 

وی با اشاره به جلسه شورای عالی جوانان بیان کرد: یک جلسه در سال جاری برگزار شد که دستور خاصی هم داشت. مصوبات این جلسه در حال پیگیری است و یکی از مصوبات آن همین فعال سازی ستاد ساماندهی امور جوانان بود که در حال انجام می باشد و امیدواریم سال آینده هم یک یا 2 جلسه شورای عالی جوانان تشکیل شود.

 

وزیر ورزش ادامه داد: شورای عالی جوانان معمولا سیاست های کلان را تصویب و تایید می کند و سپس به ستاد امور ساماندهی جوانان ابلاغ می کند که ملزم به اجرای سیاست های کلان می باشد و ضرورتی بر اجرای مستمر و ماهانه آن نیست.لذا شورای عالی جوانان برحسب نیاز و خوراکی که برای ارایه داشته باشد، تشکیل می شود.

 

وی با اشاره به ستاد ساماندهی امور جوانان تصریح کرد: این ستاد از معاونان و مسئولان دستگاه های اجرایی تشکیل شده است،این مجموعه تلاش می کنند مسایل جوانان را رصد و طرح های مختلف را به تصویب برسانند و از دستگاه های خود در جهت تحقق این سیاست ها و برنامه های ارایه شده پیگیری کنند.

 

وزیر ورزش در ادامه افزود: در هر جلسه از این ستاد یکی از استانداران جهت ارایه گزارش از وضعیت(اشتغال، مشارکت، آسیب های اجتماعی) جوانان استان خود دعوت می شود. در واقع این گزارش به عنوان یک انتقال تجربه برای استان های دیگر لحاظ می شود و یک ارزیابی نسبی از فعالیت های استان ها در این رابطه صورت می گیرد.

 

وی با اشاره به خروجی برنامه های ستاد ساماندهی امور جوانان خاطرنشان کرد: خروجی حاصل از جلسات این ستاد ،این است که خوشبختانه دستگاه های مختلف در جهت بکارگیری توانمندی های دستگاه های خود در ارتباط با حوزه جوانان فعالیت هایی را انجام می دهند، به عنوان مثال سیاست های کلی و اجرایی برای دستگاه هایی مانند وزارت آموزش و پرورش، وزارت رفاه، کار و تعاون اجتماعی، آموزش عالی و سایر دستگاه ها به تصویب می رسد و آنها ملزم به اجرای آن می شوند.

 

وزیر ورزش و جوانان اظهار کرد: بنابراین کار ستاد ساماندهی امور جوانان هماهنگی، رصد و پیگیری فعالیت های دستگاه های مربوطه در حوزه جوانان است.

 

وی تصریح کرد: هر چقدر جلوتر می رویم ستاد ساماندهی امور جوانان به لحاظ حضور دستگاه ها تقویت می شود به گونه ای که هم اکنون دستگاه های مربوطه نسبت به مسایل و مشکلات حوزه جوانان حساس تر شدند و هر روز بر تعداد دستگاه ها در این ستاد افزوده می شود و اقبال خوبی صورت گرفته است، امیدواریم دستگاه های دیگر از جمله صدا و سیما حضور بیشتری داشته باشند.

 

گودرزی با بیان اینکه کار ستاد ساماندهی امور جوانان اشتغالزایی نیست، بیان کرد: بلکه کار این ستاد آگاه سازی دستگاه ها برای تحقق مسئله اشتغال  و مشکلات حوزه جوانان به لحاظ مشارکت اجتماعی و هویتی است ؛ بنابراین کار ستاد این است که دستگا ها را  نسبت به موضوعاتی که جوانان مبتلابه آن هستند حساس کند لذا وزارت کار و امور اجتماعی بایستی تلاش کند که مسئله اشتغال را در جوانان افزایش دهد. بانک ملزم به پیگیری برای واگذاری وام برای جوانان است و وزارت راه و شهرسازی وظیفه برطرف کردن مسئله مسکن جوانان را دارد.

 

وزیر ورزش در ادامه تصریح کرد: البته مسئله جوانان هم به طور عام و کلان به وضعیت اقتصادی کشور بستگی دارد و امیدواریم با بهبود وضعیت اقتصادی جامعه پس از برجام مشکلات هم کاهش یابد.

 

وزیر ورزش با تاکید بر ارایه راهکار جهت حل مشکلات در جلسه افزود: همکاران باید ضمن بیان مشکلات ،ارایه راهکار هم کنند، ضرورتی ندارد که راهکارها خیلی بزرگ و آرمانی باشد، بایستی عملیاتی، اجرایی و شدنی باشند.

 

گودرزی با اشاره به تفکیک وزارت ورزش از جوانان اظهار کرد: تفکیک وزارت ورزش از جوانان ،سال گذشته در دستور شورای عالی جوانان قرار گرفت منتهی 2 دیدگاه وجود داشت اینکه تجمیع این دو بخش تجمیع مناسب و کارشناسی نبوده ولی به عنوان یک قانون مطرح و این اتفاق رخ داد.

 

وی ادامه داد: البته شورای عالی جوانان هم با این تفکیک موافقت نکردند به جهت اینکه اولا قانون است ثانیا بایستی تجربه شود و چند سال از عمر این تجمیع بگذرد تا بعدا اگر به این نتیجه رسیدند که این تلفیق درست نبود با دیدگاه کارشناسی مجددا انفکاک ایجاد شود.

 

وی با اشاره به مجلس جوانان خاطرنشان کرد: اگر در قانون قوانین باشد قابل اجرا است البته همکاران در حال پیگیری هستند به نظرم مجلس جوانان توفیق آنچنانی هم  در گذشته نداشته به جهت اینکه مصوبات آن اساسا مصوبات قابل اجرایی برای همه نیست ولی به عنوان تجربه و تمرینی برای اداره کشور در آینده مفید است ما هم پیگیر هستیم و امیدواریم بتوانیم گشایشی ایجاد کنیم.

 

وزیر ورزش گفت: ما از بعضی از دستگاه ها به دلیل عدم حضور در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان گله مند هستیم، مکاتبه و درخواستم هم کردیم که حتما مشارکت داشته باشند به ویژه دستگاه هایی که با رسانه ها مرتبط هستند و یا متولی امور رسانه در بعد وسیع و با برد موثر می باشند زیرا اگر این دستگاه ها وجود داشته باشند در عدم کم کاری دستگاه های دیگر هم موثر خواهند بود البته بیشتر دستگاه ها مشارکت دارند فقط تعداد کمی هستند که حضور پررنگی ندارند.

کد خبر 523748

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha