به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، امروز(26 بهمن) در پیامی به مناسب شصتمین سال تأسیس دانشگاه شهید چمران اهواز که توسط معاون دانشجویی وزارت علوم تحقیقات و فناوری قرائت شد، عنوان کرد: افتخار دارم در جایگاه وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و به نمایندگی از جامعه علمی و دانشگاهی کشور شصتمین سالروز تأسیس و فعالیت دانشگاه شهید چمران اهواز را به استادان ، پژوهشگران، دانشجویان، کارکنان و مردم خون گرم و شهید پرور استان خوزستان تبریک بگويم.
وی در این پیام اضافه کرد: شكی نیست که دانشگاه شهید چمران اهواز یکی از دانشگاههای کهن و قدیمی این مرز و بوم و از مراکز بزرگ علمی مشرق زمین بوده و در منطقه استراتژیک جنوب کشور و در مجاورت ذخائر نفتی و آب های جنوب، از دیرباز مسئولیت و رسالت سنگین تربیت نیروی انسانی متخصص را به عهده داشته و در دوران دفاع مقدس پایگاهی مستحکم برای دانشگاهیان و دانشجویان و مرکزی برای ساماندهی نیروهای رزمی، تخصصی، درمانی، پشتیبانی و آموزشی بوده است، و اگرچه، متحمل خسارات فراوانی شده است. لیکن در تمام مدت مقاوم و استوار انجام وظیفه كرده و در دوران سازندگی نیز در بازسازی مناطق جنوب مشارکت فعال داشته است.
فرهادی در ادامه پیام اذعان داشته است: اين دانشگاه امروز نیز با درک هوشمندانه از ظرفیتها و توانمندیهای موجود توانسته است گامهای مناسبی در عرصه های اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و علمی برداشته و با تربیت هزاران دانشآموخته فرهیخته در تأمین نیروهای متخصص و مورد نیاز کشور و منطقه نقشآفرینی کند.
وی ادامه داد: اینک در آستانه شصتمین سال تأسیس این دانشگاه پرتوان و با ظرفیت و با اغتنام فرصت، از استادان، اندیشمندان، پژوهشگران و دانشجویان انتظار دارم با شناخت مسائل و مشکلات منطقهاي و ملی، با استفاده از روشهای علمی، جهت تحقق سیاستهای علم و فناوری دولت، ترویج فرهنگ کسب و کار دانشبنیان، ترويج فرهنگ کارآفرینی، با محوریت تحقیقات کاربردی در توسعه فنآوری و تکمیل چرخه تبديل علم به ثروت ایفای نقش كنند و در بُعد بینالمللی نیز به دلیل موقعیت جغرافیایی همجواری با کشورهای مسلمان عرب، نقش کلیدی را ایفا نمايند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پایان اضافه کرد: به دانشگاهيان عزيز توصيه ميكنم با استفاده از تمامي نيروها و اقوام و ديگر توانمندی های منطقه، در ایجاد فرهنگ مقاومت و اقتصاد دانش بنیان در جهت توسعه علمی کشور همت گمارند و زمینه احیای تمدن عظیم ايراني - اسلامی و تحقق آرمانهای والای انقلاب اسلامی را فراهم آورند. از دانشجویان و دانشپژوهان میخواهم با استفاده از فضای مناسب و امکانات و اساتید فرهیخته در تداوم توسعه علمی کشور و استقلال آن نقش آفرینی کنند.
وی اظهار امیدواری کرد؛ با استعانت از الطاف الهي بتوانيم گامهاي موثري در ارتقاي جايگاه علمي ايران اسلامي برداريم و در آيندهاي نزديك شاهد قرار گرفتن ايران عزيز در ميان كشورهاي برتر جهان از نظر علم و فناوري و مرجعيت علمي كشور در منطقه و جهان باشيم.
نظر شما