تلاش اینترپرایز ایرلند برای ورود به بازار ایران

خبرگزاری شبستان: ایرلند نیز بدنبال افزایش ارتباطات تجاری خود با ایران است و منابع خبری اعلام کرده اند که اینترپرایز ایرلند در نظر دارد تا ۲ بازدید تجاری جداگانه به ایران در ماه‌های آتی فراهم کند.

خبرگزاری شبستان – گروه سیاسی: حجم روابط تجاری سالیانه جمهوری اسلامی ایران با جمهوری ایرلند 87 میلیون یورو است که از این مقدار80 میلیون یورو سهم صادرات ایرلند به کشورمان است. حال ایرلند نیز بدنبال افزایش ارتباطات تجاری خود با ایران است. در همین رابطه فارس به نقل از آیریش اگزماینر خبر داده است که: "اینترپرایز ایرلند در نظر دارد تا 2 بازدید تجاری جداگانه به ایران در ماه‌های آتی فراهم کند، چرا که این شرکت در جستجوی ورود به بزرگ‌ترین فرصت تجاری سال یعنی ایران است. این بازدیدها بر تقویت علاقه مندی های ایرلند در حوزه های سلامت، فناوری اطلاعات و ارتباطات و مخابرات متمرکز خواهد شد."

 

بنابراین گزارش، سین دیویس، مدیر بخش خاورمیانه و شمال آفریقای اینترپرایز ایرلند در این باره گفته است که: "این بازدیدها به دنبال اقدامات مقدماتی صورت گرفته از سوی این شرکت پیش از لغو تحریم ها در ماه گذشته ترتیب داده خواهد شد. ما یک سری بازدیدهای کاوشی در سال 2015 داشتیم و فرصت های بازار ایران را برآورد و بررسی کردیم... آن بخش هایی که شناسایی شد شامل بخش سلامت، فناوری اطلاعات و فناوری کشاورزی بود.البته هرگونه فعالیتی که ما وارد شدیم به لغو تحریم ها بستگی داشت که مرحله قابل توجهی از آن در 17 ژانویه 2016 نهایی شد.

 

اندکی پس از لغو تحریم ها، اینترپرایز ایرلند، سمینار سلامت ایران را در دبی برگزار کرد. این سمینار توسط سرکنسول ایران و 2 مدیرعامل مستقر در تهران برگزار شد و از آن استقبال شد و پس از آن ما وارد مرحله بعد در مورد بخش سلامت می شویم که سفر تجاری به ایران در جریان نمایشگاه بین المللی سلامت ایران در می 2016 است. همچنین کارکنان این شرکت برای توسعه آی سی تی و فرصت های فناوری برای شرکت های مشتری از تهران بازدید کرده اند. این امر نیز از طریق کنفرانس دوبلین و پس از آن سفر به ایران پیش از نیمه دوم سال پیگیری خواهد شد. برنامه اینترپرایز ایرلند در زمینه فناوری کشاورزی پیشرفت کمتری داشته است چراکه قرار است، با استفاده از برگزاری یک کنفرانس بزرگ در دبی در اواخر سال میلادی پیگیری شود. با این حال این شرکت در 4 سال گذشته در زمینه فناوری کشاورزی در کشورهای حاشیه خلیج فارس فعالیت کرده است."

 

یادآور می شود: جمهوری ایرلند هفتمین تولید کننده روی و دوازدهمین تولید کننده سرب در جهان ( اولین تولید کننده روی و دومین تولید کننده سرب دراتحادیه اروپا) است. بخش کشاورزی حدود دو درصد GDP ایرلند را دربرمی گیرد که شامل؛ گاو، گوشت قرمز، محصولات لبنی، جو، یونجه، سیلاژ و گندم است. بخش صنعت 29 درصد GDP را پوشش می دهد و در زمینه های پردازش مواد غذایی، تولید انواع نوشیدنی، مهندسی، تجهیزات کامپیوتری، نساجی، پوشاک، مواد شیمیایی و دارو است. مبلغ کل صادرات ایرلند در سال 2011 حدود 3/124 میلیارد دلار بوده و اقلام صادراتی آن عبارتند از کامپیوتر، دارو، ماشین آلات، تجهیزات حمل و نقل، مواد شیمیایی، مواد غذایی، انواع نوشابه و حیوانات زنده. ارزش کل واردات این کشور 35/71 میلیارد دلار بوده که شامل غلات،فرآورده های نفتی، ماشین آلات، ابزار فرآوری اطلاعات، مواد شیمیایی و نخ نساجی است که تامین کنندگان عمده این محصولات به ترتیب عبارتند از: انگلستان و ایرلند شمالی (30 درصد)، آمریکا (18 درصد)، آلمان ( 7 درصد)، چین (6 درصد)، فرانسه(5 درصد)، ژاپن (2 درصد) و سایر نقاط جهان و از جمله دیگر کشورهای EU 32 درصد). بازارهای صادراتی ایرلند نیز به ترتیب؛ایالات متحده آمریکا، اتحادیه اروپا، انگلستان و ایرلند شمالی و سایر کشورهای جهان است. این کشور وابستگی شدیدی به واردات نفت و گاز دارد. هم اکنون گاز منبع اصلی تولید انرژی در ایرلند محسوب شده که تمامی واردات آن از انگلستان تامین می گردد. عمده واردات نفت این کشور از انگلستان و مقدار کمی نیز از نروژ( جمع واردات نفت 181600 بشکه در روز) است. گفتنی است که سهم بخش خدمات در تولید ناخالص داخلی ایرلند 70 درصد بوده که 76 درصد از کل نیروهای شاغل این کشور ( که جمعا 2/1 میلیون نفر می باشد) را در بر می گیرد.

کد خبر 523667

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha