خبرنگار شبستان: مامور ،داستان نويسندهای را روايت میكند كه پس از نگارش چهار رمان درباره چهار پيامبر اولوالعظم(ع) برای نگارش آخرين رمان با موضوع پيامبر خاتم(ص) دچار مشكلات و سردرگمیهای زيادی شده است. ارتباط با ناشر و الهامهای شخصی برای نوشتن و درگيریها و سردرگمیهای شخصی و روانی او باعث شده است كه نويسنده در نگارش اين رمان با مشكل مواجه شود و اين موضوع منجر به ماجراهايی برای او میشود.
در این اثر مرز ميان واقع و فراواقع در وقايع داستاني به طريقي باورپذير و تكنيكي ترسيم شده است. چنانکه ،نويسنده در اين رمان توانسته از پس عجين كردن فضاهاي واقعي و فراواقعي به نحو تكنيكي و باورپذير برآيد. به نظر من اين كتاب به جهت موضوع و ساختار تكنيكي اثري درخور توجه به شمار ميآيد.
شخصیت ها در رمان مامور بسیار محدودند واین ریسکی بزرگ است چون در رمانی با این حجم حفظ تعلیق با این 5 نفر شخصیت و نگه داشتن خواننده بسیار سخت است اما موذنی از پس این آزمون به خوبی بر می آید چرا که با پاسکاری های خوب گفتگوها بین شخصیت ها در رمان خستگی بر خواننده چیره نمی شود.
همچنین درباره این اثر باید گفت که در ادبيات داستاني معاصر ما ايجاد تعادل و هماهنگي حرفهاي ميان خيال و واقعيت كمتر ديده شده واما موذنی در رمان مامور در اين زمينه موفق بوده است.
و در نهایت اینکه رمان به زیبایی پایان می یابد هر چند کمی شتابزده ایلیا توبه می کند و لذت نوشتن قصه پیامبر را به او می دهند و تو می فهمی که باید برای نوشتن برگزیده باشی انتخاب می شوی فرشته الهام به سویت می آید برای ماموریتی که برای تو مشخص است و این لذت کمی نیست.
مامور اثری است خواندنی و شاید متفاوت با دیگر داستانهای مذهبی و غیر از مذهب دغدغه نویسندگی شوریدگی های نویسنده بودن و آنچه نویسنده را نویسنده می کند به خوبی به تماشا می گذارد او که نویسنده است با خواندن مامور با او همذات پنداری می کند .
انتشارات کتاب نیستان این اثر را منتشر کرده است
نظر شما