به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حجت الاسلام عبدالکریم عابدینی پیش از ظهر امروز (24 بهمن) در نشست اخلاق رسانه ای که با حضور اصحاب رسانه در دفتر امام جمعه قزوین برگزار شد، بیان کرد: نخستین کسی که بنیانگذار رسانه بود و خود نیز رسانه قدر به حساب می آید، خداوند متعال است که در آیات متعدد قرآن کریم به پیامبر می فرمایند که موضوعاتی را بیان کنند.
وی ادامه داد: خداوند متعال در قرآن کریم با بیان زندگی پیامبران مختلف، حضرت محمد (ص) را از گذشتگان آگاه می کند.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین با اشاره به توجه ویژه پیامبر گرامی اسلام به قرآن و اخلاق افزود: پیامبر گرامی اسلام اخلاق بسیار نیکویی داشتند و ما نیز در ابعاد مختلف زندگی وقتی کامل می شویم که قرآنی شویم و انبیا، امامان و ائمه اطهار و اهل بیت (ع) انسان های کاملی بودند و ما نیز باید به دنبال این انسان های کامل برویم تا به کمال دست یابیم.
وی عنوان کرد: ما از مکتبی برخاسته ایم که پیامبر آن وقتی فرزندش ابراهیم از دنیا می رود، خور شیدگرفتگی می شود ولی ایشان در جامعه ای که همه او را تکذیب می کنند مردم را جمع کرده و سخنرانی کرده و می فرمایند این دو اتفاق ارتباطی به هم ندارد و این است که دین خدا را جاودانه می کند.
حجت الاسلام عابدینی اعلام کرد: یک رسانه ای باید دقت داشته باشد کاری که می کند آیا مورد تائید قرآن هست، اگر اندیشه ما حکمت شود، قلم و گفتار ما حکمت می گوید و اعمال ما نیز حاکیمانه خواهد بود و قرآن الگوی کامل رسانه ای بودن است و قرآن باید به ما بگوید که روی چه مواردی تأکید کنیم.
وی اضافه کرد: یکی از موارد مورد تأکید قران اقامه نماز است حال ما چقدر روی این امر کار کرده ایم، در قرآن بسیار راجع به رستاخیر و قیامت سخن گفته شده است و حال ما چقدر روی این حقیقت تکیه کرده و آن را برای مردم بازگو کرده ایم.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین تصریح کرد: قرآن در فضای اخلاقی و احکامی در خصوص دوستان و دشمنان حرف های جدی دارد و حتی تقسیم بندی دارد به طوری که اگر قرار است یارگیری کنیم سیاست ما باید در خصوص مسیحی ها متفاوت با یهودی ها باشد و امثال اوباما و مستکبرانی که مسیحی صهیونیست هستند حساب شان با مسیحی واقعی جدا است.
وی اعلام کرد: در عرصه سیاست، امانت داری، حفظ آبروی مردم، رعایت شئونات نظام، ولایت مداری و رسانه باید اخلاق ما قرانی باشد وآبروی رسانه ولایت است و این ولایت است که به همه حرکات و قلم او آبرو می بخشد.
حجت الاسلام عابدینی توضیح داد: در نگاه قرآن 2 رسانه شیطانی و الهی داریم شیطان همواره می کوشد تا به ما وعده فقر دهد و زمانی که فقر را باور کردیم باید ذلت پذیرفته و از مواضع و ارزش ها عقب نشسته و ان زمان به بدی ها فرمان می دهد، ولی رسانه الهی مبدا آن قرآن و دین است.
وی با اشاره به اهمیت حریت و آزادگی در رسانه تأکید کرد: ما مقوله ای داریم با عنوان هیئت تحریریه، تحریر با حر هم خانواده است و کسی که حریت خود را از دست داد نمی تواند عضو هیئت تحریریه باشد زیرا حریت حقایق را در ذهن انسان آزاده به قلم جاری می کند.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین اضافه کرد: حریت و آزادگی همه سرمایه یک رسانه است و اگر از آن گرفته شود سرمایه ای دیگر برای عرض اندام ندارد.
وی با تبریک ولادت حضرت زینب (س) یادآور شد: پیشکسوت رسانه ما حضرت زینب (س) و امام زین العابدین هستند که اجازه ندادند چیزی از کربلا فوت شده و گم شود.
در ادامه مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان و مسئول خبرگزاری شبستان قزوین اظهار کرد: ما دیده بان در کشور و جامعه هستیم و باید با دقت عمل کنیم.
حجت الاسلام رمضانی خاطر نشان کرد: گاهی دیده می شود برخی برای سرعت در کار بدون دقت مطلب کذبی را می نویسند در صورتی که باید توجه داشت آبروی مومن بسیار اهمیت دارد و با یک عذرخواهی این امر قابل جبران نیست.
وی تأکید کرد: متأسفانه اخلاق رسانه ای در جامعه ما کمتر رعایت می شود بنابراین در این خصوص باید دقت لازم را داشته باشیم.
گفتنی است در این جلسه خبرنگاران و مدیران رسانه ها نظرات و پیشنهادات و خود را در حوزه اخلاق رسانه ای بیان کردند.
نظر شما