به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، علی اصغر موسوی کیا امروز ( 24 بهمن) در افتتاحیه اکران جشنواره بین المللی فیلم رشد در استان، اظهار کرد: این جشنواره یک رویداد فرهنگی مهم است که از جنبه های مختلفی قابل اهمیت است و باید مسائل آموزش و پرورش از دیدگاه سینما و هنر هفتم مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه امروز در سند تحول بنیادین بحث بسته آموزشی مطرح است، افزود: یعنی در کنار معلم و سایر ابزار آموزشی فیلم و ابزار بصری جزو جدایی ناپذیر یادگیری است.
معاون پژوهش و برنامه ریزی اداره کل آموزش و پروش خراسان جنوبی با اشاره به اینکه فیلم به عنوان مکمل آموزشی مطرح است، گفت: باید در کنار تدریس سنتی از همه ابزار هوشمند و فناوری ها برای آموزش بهتر استفاده شود چرا که در غیر این صورت تدریس ما ابتر خواهد بود.
وی تاکید کرد: فیلمهای آموزشی می تواند باعث تعمیق و ماندگاری و پایداری بحث تعلیم و تربیت در نظام آموزش و پرورش شود.
موسوی کیا با اشاره به اینکه بخش عمده یادگیری در انسان مربوط به حس بینایی است، ادامه داد: بطور کلی یادگیری بوسیله ویدئو و فیلم آموزشی راحتتر است چرا که حس بینایی نقش عمده ای در یادگیری دارد.
معاون پژوهش و برنامه ریزی اداره کل آموزش و پروش خراسان جنوبی گفت: نشاط و شادی جسمی و روحی در دانش آموزان با ورود فیلم به بحث آموزش ایجاد می شود و باید بدانیم که یادگیری تنها در چارچوب کلاس درس اتفاق نمی افتد.
وی افزود: جشنواره فیلم رشد گام بسیار مهم و موثری در شناخت استعدادها، فرهنگ سازی در جامعه، تولید فیلم های آموزشی و در نهایت ارتقا کیفیت آموزشی و تربیتی است.
موسویکیا یکی دیگر از اهداف جشنواره فیلم رشد را سنجش رغبت، علاقه و استعداد هنری دانشآموزان عنوان و تصریح کرد: یکی از ویژگیهای فیلم رشد این است که قدرت پیشبینی، تفکر و خلاقیت دانشآموزان را افزایش میدهد.
معاون پژوهش و برنامه ریزی اداره کل آموزش و پروش خراسان جنوبی با بیان اینکه سال گذشته یک سوم دانش آموزان استان تحت پوشش جشنواره فیلم رشد قرار گرفتند، یادآور شد: در شهرستان بشرویه 98 درصد دانش آموزان ابتدایی، 86 درصد متوسطه اول و 100 درصد متوسطه دوم از این فیلمها بازدید کردند.
موسوی کیا با بیان اینکه فیلمهای منتخب چهل و پنجمین جشنواره بینالمللی فیلم رشد متناسب با سن و استعداد دانشآموزان دستهبندی شده، گفت: از 24 تا 29 بهمنماه 50 فیلم این جشنواره در قالبهای مستند، انیمیشن و داستانهای تربیتی کوتاه و بلند در 12 منطقه آموزشی خراسان جنوبی به نمایش گذاشته میشود.
نظر شما