تقويت باورهاي ديني براي جوانان در مساجد، ضرورت دارد

خبرگزاری شبستان: امام جمعه شيرگاه با اشاره به اينكه تقويت باورهاي ديني براي جوانان در مساجد، ضرورت دارد، گفت: تربيت قرآني فرزندان در سبد فرهنگي خانوار، مورد توجه قرار گيرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از سوادكوه شمالي، بازديد از كانون فرهنگي و هنري كليج خيل شيرگاه سوادكوه شمالي با حضور احد جاوداني، مدير كل فرهنگ و ارشاد اسلامي مازندران و محمد فوقي، مسئول ستاد هماهنگي و نظارت بر كانون هاي فرهنگي و هنري مساجد استان صورت گرفت.

 

حجت الاسلام محمد مهدوي، امام جمعه شيرگاه، در اين ديدار گفت: حضور مدير كل فرهنگ و ارشاد اسلامي مازندران در مساجد روستايي، نشانه اهميت به حوزه فرهنگ و دين است.

 

وي با اشاره به اينكه توسعه فرهنگ كتاب و كتابخواني براي مقابله با فرهنگ غرب لازم است، اظهار كرد: دنيا با تمام قوا مي خواهد اسلام را از ما بگيرد و ما بايد بيشتر تلاش كنيم تا در مقابله هجمه همه جانبه تهاجم و ناتو فرهنگي باشيم.

 

حجت الاسلام مهدوي بيان كرد: براي جوانان و ترويج آموزه هاي ديني و نشر فرهنگ قرآن كار كنيم و تقويت باورهاي ديني براي جوانان در مساجد، ضرورت دارد.

 

وي با اشاره به اينكه خانواده ها براي تقويت باورهاي ديني فرزندان اهميت مي دهند و دغدغه داشته باشند، ابراز كرد: تربيت ديني و قرآني فرزندان در سبد فرهنگي خانوار، مورد توجه قرار گيرد.

 

حجت الاسلام مهدوي گفت: براي دين و فرزندان خود، دلسوزي حتي براي نامگذاري فرزندان به نام اهل بيت و عترت (عليهم السلام) توجه داشته باشيم.

 

وي اظهار كرد: امكانات براي مساجد براي حضور هر چه بيشتر جوانان همچون ميز، صندلي، كمد، رايانه، كتاب هاي علمي، آموزشي، مذهبي و ادعيه نيز لازم است.

 

 

احد جاوداني، مدير كل فرهنگ و ارشاد اسلامي مازندران نيز در اين ديدار گفت: كتاب محور فعاليت هاي فرهنگي براي حضور جوانان و نوجوانان و كودكان از  مساجد ميسر است و اين پايگاه هاي ديني فضاي آرامش براي نوجوانان، به شمار مي آيد.

 

وي اظهار كرد: يكي از دستاوردهاي مهم انقلاب اسلامي، ارتقاي معنوي و گسترش فرهنگ ديني و توجه و احياء مساجد بود.

 

جاوداني بيان كرد: پس از انقلاب اسلامي، ارزش ها در ديدگاه مردم دگرگون شد در حقيقت تفكر و بينش مردم را متحول ساخت.

 

وي ابراز كرد: حاكم شدن فرهنگ و بينش ديني و انقلابي بر جامعه و مردم موجب شد تا مردم توجه بيشتري به مساجد، اماكن مذهبي و برنامه هاي مذهبي، مطالعه و كتابخواني داشته باشند.

 

جاوداني گفت: ايجاد تحول روحي و فكري و گرايش جوانان به مساجد و برنامه هاي ديني از مهم ترين دستاورد انقلاب اسلامي ايران بود كه گرايش به دين و مذهب و انجام فرائض ديني، توسعه و گسترش يافت.

 

وي اظهار كرد: فضاي مناسب براي تبليغ و ترويج اسلام در مساجد به وجود آمد كه كانون هاي فرهنگي و هنري مساجد در احياء كاركرد و ترويج كتابخواني و آموزه هاي ديني، نقش موثري داشته باشند.

 

جاوداني بيان كرد: كانون هاي فرهنگي و هنري مساجد در ارتقاء و احياء فضائل اخلاقي، ارزش ها و آموزه هاي ديني، نقش موثري دارند.

 

وي ابراز كرد: پرورش و تربيت فرزندان صالح و شايسته در محيط اجتماعي رژيم پهلوي بسيار سخت بود اما به بركت انقلاب اسلامي و ائمه جماعات و كانون هاي مساجد فضاي مناسبي براي تربيت ديني نوجوانان و جوانان به وجود آمد و مساجد منشا خدمات بسيار خوبي در جامعه، هستند.

 

جاوداني با بيان اينكه رونق فعاليت كانون هاي مساجد در كاهش آسيب هاي اجتماعي بسيار تاثيرگذار است، گفت: مساجد، خودباوري و خداباوري را در مردم احيا كردند.

 

وي اظهار كرد: احياء شان و منزلت اجتماعي و معنوي مردم به بركت مساجد و آموزه هاي ديني، احياء مسجد و دينداري و اسلام به بركت  اين پايگاه هاي الهي در انقلاب اسلامي در مقابله با غرب، موجب بيداري اسلامي و جايگاه واقعي خود را پيدا كرد و باعث اعتلاي قدرت و عزت ايران در جهان شد.

 

جاوداني بيان كرد: تحقق مردم سالاري ديني كه نمونه اش، انتخابات است، نشان مي دهد مردم در تعيين سرنوشت خود، نقش دارند كه در رژيم پهلوي، مردم نقشي نداشتند و مساجد زمينه حضور حداكثري مردم را در انتخابات فراهم آورند.

 

کد خبر 522499

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha