به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام و المسلمین اسدالله کریمی، قائم مقام دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان قم عصر امروز (20 بهمن) در گردهمایی رابطین خواهر کانونهای فرهنگی هنری مساجد قم که در تالار شهید آوینی برگزار شد، با اشاره به گرامیداشت دهه مبارک فجر و با بیان این که خون شهدا نهال پربرکت دهه فجر را ماندگار کرد، عنوان کرد: رابطین کانونهای مساجد، سکانداری فعالیتهای کانونهای مساجد را عهده دار هستند.
کانونهای مساجد میتوانند بر گفتمان نظام زن و خانواده اسلامی در مسجد موثر باشد
قائم مقام دبیرخانه کانونهای مساجد قم اظهار داشت: در راستای مأموریت ستاد عالی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور، کانونهای مساجد کشور میتوانند بر دو مولفه موثر باشند، از جمله گفتمان نظام زن و خانواده اسلامی در مسجد است.
حجت الاسلام و المسلمین کریمی با بیان این که مسجد، کانون انقلاب اسلامی است، تصریح کرد: دبیرخانه کانونهای مساجد قم در تفاهم نامه ای که با مسئولین کانونها داشته است، به آموزش والدین به ویژه زنان فعال در مساجد اشاره کرده است تا ناهنجاریهای خانواده و جامعه رفع شود.
وی با بیان این که خواهران کانونهای مساجد در گفتمان سازی و بحث ارتقای ظرفیتها و قابلیتهای کانونهای خواهران نقش به سزایی دارند، گفت: زنان در مدیریت داخلی خانواده که یک جامعه کوچک است، تأثیرگذار هستند.
قائم مقام دبیرخانه کانونهای مساجد قم تأکید کرد: هر چه مسئولین کانونهای خواهران توانمند شوند و ظرفیت اعضا شناسایی شود، میتوان از این ظرفیت استفاده کرد.
طرح آموزش وب مستر با هدف تحقق منویات رهبری برگزار میشود
حجت الاسلام و المسلمین کریمی با اشاره به برگزاری طرحهای آفاق اندیشه و آموزش وب مستر توسط دبیرخانه مساجد، عنوان کرد: آموزش وب مستر با هدف افزایش ظرفیت کانونهای مساجد و با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری (مد ظله) به حضور جدی در فضای مجازی و به دست گرفتن محتوای دینی در فضای مجازی برگزار میشود.
وی با بیان این که طرح وب مستر درحال پیگیری است، اظهار کرد: در این طرح، فعالین اثرگذار در مساجد آموزش داده میشوند تا جنبش محتوایی از مساجد شکل بگیرد.
قائم مقام دبیرخانه کانونهای مساجد قم تصریح کرد: اگر ما بخواهیم که به گفتمان نظام زن و خانواده اسلامی در مسجد و افزایش ظرفیت کانونهای مساجد بپردازیم، باید برنامه ریزی داشته باشیم.
ما به دنبال کارآفرینی فرهنگی در کانونهای مساجد هستیم/170 کانونهای فرهنگی هنری مساجد ویژه خواهران در استان قم مشغول به فعالیت هستند
حجت الاسلام و المسلمین کریمی با بیان این که ما به دنبال کارآفرینی فرهنگی در کانونهای مساجد هستیم، گفت: استان قم تنها استانی است که واحد خواهران را به عنوان یک کانون مجزا میشناسد، در حالی که در استانهای دیگر، واحدهای خواهران زیرمجموعه کانون برادارن است.
وی با بیان این که 170 کانونهای فرهنگی هنری مساجد ویژه خواهران در استان قم مشغول به فعالیت هستند، افزود: در تفاهم نامه دبیرخانه با کانونهای مساجد ویژه خواهران، همان نکاتی لحاظ میشود که در تفاهم نامه آقایان لحاظ میشود و تفاوتی بین خواهران و برادران نیست.
فعالیتهای کانونهای مساجد باید تشکیلاتی شود
قائم مقام دبیرخانه کانونهای مساجد قم یادآورشد: توجه به سه نکته برای عملیاتی شدن دو مولفه گفتمان نظام زن و خانواده در مسجد و افزایش ظرفیت کانونهای مساجد ضروری است، از جمله اولین نکته، تشکیلاتی شدن فعالیتها در کانونهای خواهران است.
حجت الاسلام و المسلمین کریمی افزود: برخی از کانونها در اجرای فعالیتهای خود به صورت هیأتی عمل میکنند، هیأتی از این جهت که شکل جهادی دارد و دچار بوروکراسی اداری نمی شود، خوب است، اما این که به هر طریقی انجام شود، درست نیست.
وی اضافه کرد: تشکیلاتی شدن باعث میشود که دنباله کانون حفظ شود، تشکیلاتی شدن فعالیتها باعث میشود که کانون، قائل به شخص نشود، بنابراین کارها باید به شکل تشکیلاتی صورت بگیرد.
قائم مقام دبیرخانه کانونهای مساجد قم در پایان تصریح کرد: کانونهای مساجد جهت انجام فعالیتهای خود باید با امام جماعت مسجد هماهنگ باشند، همچنین فعالیتهای خواهران و برادران نیز باید هماهنگ باشد تا اثرگذاری بیشتری داشته باشد.
نظر شما