به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، آیت الله حاج کاظم صدیقی، امام جمعه موقت تهران، شب گذشته(18بهمن) در همایش «مردم؛ میراث داران انقلاب اسلامی» در محل تکیه فاطمیه در سخنانی گفت: خدا را به وفاداری و استقامت ایثارگران، امنیت و به جوانانی که جبهه را ندیدند اما جبهه ای هستند؛ شاکرم.
وی از پیروزی انقلاب به پیروزی تجلی ولایت امیرالمؤمنین علیه السلام، پیروزی حدوث حادثه راه جدید در سیاست عالم و حیات مجدد دین و به صحنه آمدن سیاست قرآنی و الهی یاد کرد و با استناد به آیه آخر سوره آل عمران، اصول حتمی پیروزی را تبیین کرد و گفت: اصل صبر یکی از این موارد است و کلمه صبر بیش از 60 بار در قرآن کریم آمده و «استقامت» که از میوه های شیرین صبر است 12 بار در قرآن آمده است.
هر کس آروزی پیروزی دارد باید در سنگر صبر بنشیند
آیت الله صدیقی، صبر و استقامت را شرط قطعی هر پیروزی دانست و گفت: هر کس آروزی پیروزی دارد باید در سنگر صبر بنشیند؛ صبر؛ اخلاق، عمل صالح، مقابله با هواهای نفسانی و التزام به فرائض الهی است.
وی صبر بر واجبات را مهم خواند و با بیان اینکه واجبات فکری را اعتقادات حقه، قلبی را محبت خدا و اهل بیت و واجبات عملی را نمازخواندن و واجبات مالی را خمس و زکات و کنار گذاشتن حرام از زندگی تشکیل می دهد؛ خاطرنشان کرد: واجب سیاسی که ام الفرائض است، برافراشته کردن ولایت الله است.
امام جمعه موقت تهران در این بخش از سخنانش گریزی به آیه 58 سوره مبارکه نساء زد و افزود:این آیه از آیات سیاسی محض است و مراد از امانت، امانت های عرفی نیست؛ این، امانت ولایت و مسئولیت های سیاسی است؛ اگر به افراد ناباب رأی دهید که حقوق و دین مردم را ضایع کنند و از ارزش های به ارمغان آمده خون شهدا پاسداری نکنند خیانت در امانت است.
نگذارید اختیارات کشور به دست دلدادگان به غرب بیفتد
وی افزود: معنای اینکه حفظ نظام از اوجب واجبات است؛ حفظ حاکمیت دین است؛ تا حکومت دینی نباشد تضمینی برای حفظ ناموس در حکومت جور نیست؛ نگذارید قدرت به دست نااهلان و اختیارات کشور به دست دلدادگان غرب بیفتد.
امام جمعه موقت تهران در ادامه بحث اصلی، صبر بر طاعت و هواهای نفسانی و مشکلات و تحریم ها و جنگ و گرانی ها و نابسامانی ها را مورد توجه قرار داد و با افزودن اینکه مردان مرد در این طوفان ها خسته نمی شوند؛ تصریح کرد: امام(ره) به معنی واقعی کلمه صابر بود و از هوای نفس حتی در مباحات پیروی نکرد.
وی با اشاره به مکاشفه ای که برای آیت الله بهجت هنگام احتضار امام(ره)رخ داده بود؛ گفت: ایشان فرمودند «هیچ عکس و صورتی از امام(ره)که قبل از این دیده بودم، به اندازه هنگام معراجش زیبا نبود» امام کسی بود که در تمام عمرش یک کار برای غیرخدا نکرد.
نظر آیت الله سیداحمدخمینی(ره)نسبت به مقام معظم رهبری
آیت الله صدیقی با یاد کردن از آیت الله سیداحمد خمینی، خاطرنشان کرد: او، سرسوزنی از خط ولایت خارج نشد و گفته بود که همان اطاعتی که از امام(ره) داشتم از رهبری دارم و به فرزندانش وصیت کرده بود من اطمینان دارم ایشان(مقام معظم رهبری) به شما دلسوز است.
دو شرط مهم امام(ره)برای هر جلسه ای
وی با بیان اینکه امام(ره) صابری بود که مهار نفس را در دست گرفته و یکبار نفس بر او مسلط نبوده است؛ گفت: این قدم اول است؛ امام(ره)برای جلسات دو شرط داشت: غیبتی در حضور ایشان نشود و در هر شرایطی نماز اول وقت بخواند.
آیت الله صدیقی ادامه داد: امام(ره) اهل مراقبه و خلوت بود و ساعت 10 شب می خوابید و 2 بیدار بود و دیگر نمی خوابید و گریه های او در سحر تماشایی بود و حوله ای که در اختیارش بود خیس می شد؛ اهل مناجات و خشیت بود و رهبری سیاسی برای او چیزی نبود زیرا او عبد بود.
آقا مصطفی در جامعه ما شناخته نشد
وی با بیان اینکه امام(ره) در مصیبت های دنیوی اهل صبر بود، سران مملکت و افراد برجسته و مخلص را از دست داد خم به ابرو نیاورد، کمرش خم نشد و روحیه اش را از دست نداد؛ افزود: آقا مصطفی در جامعه ما شناخته نشد؛ او حکیم و عارف و مفسر و محقق و مدرس و فقیه تمام عیار بود اما وقتی امام(ره )او را از دست داد گریه نکرد.
وی صبر رهبری و بدنه ای که از رهبری الهام می گیرد را مورد توجه قرار داد و افزود: الگوی مردم، امام(ره) بود که صبر کردند و در جنگ که اینهمه جوانان آنان سالم رفت و جنازه خونی برگشت با اعتقادات و سرافرازانه گفتند فرزندان ما مقام عند ربی پیدا کردند و زیر تابوت شهدا می گفتند این گل پرپر ماست، هدیه به رهبر ماست.
آیت الله صدیقی دومین دستور آیه 200سوره آل عمران را « صابروا» ذکر کرد و با مهم خواندن آن، بیان داشت: این دستور دشمن شناسی و فتنه شناسی و تاکتیک شناسی و اسلحه شناسی است؛ دشمن دست از سر شما بر نمی دارد؛ آیات زیادی در مورد توطئه های دشمنان داریم و حدود 800 آیه مربوط به برائت و دشمن شناسی است.
ملتی که نفوذی ها را تشخیص ندهد، محکوم به شکست است
وی ادامه داد: ملتی که نفاق را نمی تواند کشف کند و نفوذی ها و آب زیر کاه ها را نمی تواند تشخیص دهد، این ملت محکوم به شکست است؛ در قرآن یک سوره کامل به نام منافقین است؛ اسلام تمام ضربه هایش را از نفوذی های داخلی خورده؛ امام علی علیه السلام در برابر کفر شمشیر علم کرد اما در برابر نفوذی های داخلی شمشیر به غلاف رفت و ولایت منزوی شد و سکولار به جای حکومت شرعی آمد و انتصاب الهی جای خودش را به عده ای داد.
امام جمعه موقت تهران گفت: امام از هنرهایش این بود که اینها را دانه دانه آورد و دست هایشان را رو می کرد؛ به بنی صدر و حکومت موقت راه داد و سپس دست آنها را رو کرد؛ در شناخت منافقین چنان بصیر بود که نفاق های خفی نتوانستند کلاه سر امام(ره) بگذارند و(ایشان را) حتی در یک مسئله به اشتباه بکشانند پس تا دشمن دست از شما نکشیده شما دست نکشید.
وی با اشاره به فعالیت منافقین علیه کشور که در ابتدا خلق کُرد و مجاهدین خلق و گروه های مختلف خواستند کشور را به آشوب بکشانند اما نشد؛ اظهارداشت: امام(ره) با نفوذ الهی همه را کنترل کرد؛ وقتی آنان نتوانستند، لذا جنگ را تحمیل کردند و امام(ره) بود که گفت «تا آخر ایستاده ایم؛ جنگ جنگ تا پیروزی؛ اگر همه برگردند خمینی به تنهایی ایستاده است»
قانون امر به معروف و نهی از منکر بایگانی شده است
آیت الله صدیقی با تصریح به اینکه دشمن با ما جنگ تمام عیار دارد؛ جنگ نرم آورده، شبکه های اجتماعی آورده و در مدارس و دانشگاه ها تا بدبین کردن مردم نسبت به حکومت ولایی همه نوع حرکتی می کند؛ افزود: قانون امر به معروف رفته به بایگانی و اینها همه جنگ نرم است.
وی با اشاره به اینکه در جنگ اقتصادی ما را تحریم کردند، اگر خودمان را بی نیاز از «بیگانگان بی همه چیز» می کردیم و حرکت هسته ای را پیش می بردیم و حرکت توام با جهش در علم را پیش آورده بودیم(مثل جنگ پیروز می شدیم)افزود: دیگر آن ابتکار و خلاقیت و ضرورتی که ما را وادار کند با آن ضرورت پیش برویم، نیست؛ (رییس جمهور)به فرانسه رفت؛ بازار برای ماست یا آنها؟! جنس های مانده را به ما می دهند و پول های ما را نمی دهند؛ آقا(رهبری) می دانستند باید اقتصاد مقاومتی و تکیه به نیروهای داخلی باشد و استعدادها را شکوفا و نیازها را یکی پس از دیگری به دنیای غرب کم کنیم.
در پسابرجام، هدف آمریکا نفوذ است
امام جمعه موقت تهران جنگ سیاسی دشمن را از همه جنگ ها پیچیده تر و خطرناک تر دانست و با بیان اینکه آقا(رهبری) اهل بصیرت و بصر است و فرمود در پسابرجام، هدف آمریکا نفوذ است تا مراکز تصمیم گیری و تصمیم سازی را تحت نفوذ خود درآورد؛ تصریح کرد: این در انتخابات سرنوشت ساز است؛ (مگر نه اینکه) مجلس باید دولت را کنترل کند و هزینه های دولت را زیر ذره بین قرار دهد و صلاحیت وزراء را تأئید کند؟ مجلس ششم با پیشرفت مملکت سازگاری نداشتند. مومن از یک سوراخ دوبار گزیده نمی شود.
وی با افزودن اینکه فتنه، عبرتی بالاتر از فتنه است و خروج از آن مثل اول انقلاب که پیچ های خطرناک فوق تدبیر ما بود و خدا ما را پیروز کرد؛ گفت: در فتنه هم خدا ما را پیروز کرد؛ الان ببینید حرف هایی که آمریکا و داخلی ها می زنند، چیست؟ نفوذ را چگونه تشخیص دهیم؟ از خود فتنه قابل تشخیص است.
آیت الله صدیقی با اشاره به نکته سوم آیه مورد بحث، اظهار داشت: «رابطوا» سه پیام دارد؛ اول اینکه با هم باشید زیرا تفرقه شکسته می آورد، انتخاب اصلح کنید؛ بگذرید ولو به ضرر شما باشد؛ مصالح جمعی را بر فردی ترجیح دهید و صله رحم کنید که برکت می آورد و عمر را زیاد می کند؛ پیام دوم مرزبانی است؛ مرز انقلاب را محکم کنید؛ آمدند انقلاب غدیری و اسلام ناب را از بین ببرند اگر ولایت نبود نه انقلاب و نه جنگ و نه فتنه خاموش نمی شد.
عده ای پشت نام رهبری سنگر گرفتند اما اعتقاد ندارند
وی با اشاره به اینکه امنیت را در پرتو ولایت داریم؛ او(ولی فقیه) دلش وصل است و خدا امداد می کند ما که نمی توانیم در برابر همه جاسوسی ها همه جا را کنترل کنیم؛ اظهار داشت: ولایت ظاهری متصل به ولایت امام زمان است.ولی را بشناسید؛ امروز که به امام زمان دسترسی ندارید چگونه با امام زمان بیعت کنیم؟ عده ای پشت نام رهبری سنگر گرفتند اما اعتقاد ندارند و در همه سیاست هایشان ساز مخالف می زنند.باید ولایتمداری نهادینه شود؛ طوفان عالم را گرفته است، دست به گوشه چادر حضرت زهراسلام الله علیها بزنیم.
در این همایش دکتر محمدمهدی زاهدی، در سخنانی با تبریک دهه فجر این دهه را باعث به نتیجه رسیدن انقلاب و خط بطلانی بر نظام ستمشاهی و آغاز بیداری اسلامی و بصیرت دینی در دنیا دانست.
وی گفت: انقلاب اسلامی توانست حکومت تشکیل دهد و مردم سالاری دینی را به ارمغان آورد؛ انقلابی ایجاد کردیم که غرور استکبار را در هم شکست و نوید ظهور و شکستن بت های استکبار یکی پس از دیگری را داد.
نظر شما