آمار بالای طلاق، وقتی ساده انگاری جایگزین ساده سازی ازدواج می شود

خبرگزاری شبستان:مدرس حوزه و دانشگاه زنجان گفت: متاسفانه مشاهده آمار بالای طلاق در کشور و استان زنجان وقتی ساده انگاری ازدواج جایگزین ساده سازی ازدواج می شود، دور انتظار نیست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، رضوانه آرام‌نیا، مدرس حوزه و دانشگاه استان زنجان امروز(18 بهمن) در گفتمان تحکیم بنیان خانواده و حاکمیت ارزش ها اظهار کرد: انسان اشرف زوجیت است و نکاح بین زن و مرد به عنوان پیمان محکم خانواده مطرح می شود.

 

این مدرس حوزه و دانشگاه با بیان اینکه با کمرنگ شدن باورهای دینی این میثاق کمرنگ تر شده است، خاطرنشان کرد: ازدواج و خانواده مشروعیت خود را از خداوند گرفته و مطلوبیت به همراه دارد.

 

به گفته آرام نیا، آسان سازی ازدواج یکی از مولفه های توسعه و ترویج ازدواج بین زوج هاست که متاسفانه این مقوله به ساده انگاری ازدواج منجر شده است.

 

وی با بیان اینکه ساده انگاری محتوای خانواده و قاعده مندی را از بین می برد، اضافه کرد: متاسفانه همین مساله موجب بالا رفتن آمار طلاق در بین زوج ها شده است.

 

مدرس حوزه و دانشگاه ادامه داد: در 9 ماهه نخست امسال در استان زنجان از هر چهار ازدواج یکی منجر به طلاق شده است که آمار نشان می دهد از هر 8 هزار و 452 ازدواج ، یک هزار و 752 مورد به طلاق منجر شده است.

 

آرام نیا سن ازدواج مردان را 28 سالگی و زنان را 22 سالگی عنوان کرد و ادامه داد: میانگین طلاق بین مردان سن 33 سالگی و در بین زنان سن 28 سالگی است.

 

به گفته وی، بسیاری از طلاق ها در سه تا پنج سال نخست زندگی اتفاق می افتد که جای تامل و نگرانی دارد.

 

آرام نیا از ساده انگاری و کمرنگ شدن کفویت زن و مردم به عنوان حلقه مفقوده در خانواده ها یاد کرد و گفت: به طور میانگین عمده ترین اختلالات شخصیتی در خانواده به مردان و عمده ترین اختلالات رفتاری در خانواده به زنان مرتبط می شود.  

کد خبر 521597

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha