پایان جنگ ها با استقرار حکومت امام عصر(ع)

خبرگزاری شبستان: با پی ریزی نظام الهی، حکومت جهانی امام عصر(ع) و فروپاشی قدرت های شیطانی شعله های جنگ فرو می نشیند و دیگر قدرتی نمی ماند که بتواند با ارتش مهدی(ع) به رویارویی برخیزد.

خبرگزاری شبستان: یکی از پرسش هایی که ذهن بیشتر انسان ها را به خود مشغول کرده، آن است که امام زمان(ع) چگونه نظام های سیاسی گوناگون را که دارای افکار و توانایی های مختلفی هستند، از میان برمی دارد و نظام واحد جهانی تشکیل می دهد؟

سیستم و برنامه حکومتی آن حضرت(عج) چگونه است که در آن ظلم و ستمی در جهان نخواهد بود؛ فسادی صورت نمی گیرد و گرسنه ای یافت نمی شود؟

 

پایان جنگ ها

با پی ریزی نظام الهی و حکومت جهانی امام عصر(ع) و فروپاشی قدرت های شیطانی شعله های جنگ فرو می نشیند و دیگر قدرتی نمی ماند که بتواند با ارتش مهدی(ع) به رویارویی برخیزد. از این رو ساز و برگ نظامی در بازارها بدون تقاضا می ماند و در نتیجه ارزان و بی خریدار می شود.

امام علی(ع) می فرماید: ... و جنگ ها نیز به پایان می رسد. کعب می گوید: روزها به پایان نمی رسد تا اینکه مردی از قریش در بیت المقدس فرود می آید... و جنگ ها نیز به پایان می رسد.

رسول خدا در خطبه ای در مورد دجال و کشته شدنش فرمود: پس از آن بهای یک اسب چند درهم (پول نقره) خواهد بود. ابن مسعود می گوید: از نشانه های قیامت این است که زن و اسب گران می شود. سپس ارزان می گردد و تا روز قیامت نرخ آن گران نمی شود.

شاید مقصود از گرانی زن پیش از ظهور امام زمان کنایه از این باشد که در اثر نا مساعد بودن اوضاع اقتصادی اداره و نگه داری یک زن و تشکیل خانواده بسیار مشکل می شود چنانکه در اثر کثرت جنگ ها و نیاز به مرکب تهیه اسب و تجهیزات جنگی دشوار و گران می شود ولی با پایان جنگ ها پس از قیام حضرت مهدی(ع) جنگ افزارها ارزان می شود و در اثر بهبود وضع اقتصادی دشواری های ازدواج و زندگی از بین می رود و گویا زن ارزان می شود.

زمخشری نقل می کند: یکی از نشانه های قیام مهدی(ع) این است که از شمشیرها به جای داست استفاده می شود. چون در آن روزگار دیگر جنگی نیست در نتیجه از صنایع و ابزاری که در خدمت جنگ قرار داشت برای پیشرفت کشاورزی بهره برداری می کنند.

پیامبر گرامی اسلام(ص) در این زمینه می فرماید: ... نرخ گاو بالا می رود و نرخ اسب ناچیز می شود. شاید این روایت نیز همین گونه تفسیر می شود. زیرا گاو در کشاورزی استفاده می شود و گوشت و شیر آن قابل مصرف است. ولی از اسب بیشتر به عنوان ابزار جنگی بهره برداری می کرده اند.

کد خبر 521468

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha