خانواده باید به موضوعات دانشگاهی و حوزوی تبدیل شود

خبرگزاری شبستان: رییس بسیج جامعه زنان بر لزوم تبدیل خانواده به موضوعات دانشگاهی و حوزوی تاکید کرد و گفت: بنابراین باید مراقب آسیب ها و آفت هایی که متوجه خانواده ایرانی می شود، باشیم.

به گزارش خبرنگار شبستان، مینو اصلانی، رییس بسیج جامعه زنان در اختتامیه نخستین جشنواره ملی فیلم کوتاه و عکس با تلفن همراه با موضوع کرامت والدین (سایه پدر، مهر مادر) گفت: امروز در این همایش ارزشمند گردهم جمع شدیم تا جایگاه پدران و مادران را پاس بداریم و این جایگاه بی نظیری است که خداوند برای آنها در نظر گرفته است.

 

وی با اشاره به هجمه های فرهنگی دشمن بیان کرد: امروز با گذشت زمان و هجمه های فرهنگی شاهد این هستیم که نقش والدین دچار خدشه شده است البته شکر می کنیم که با پیام انقلاب اسلامی این جایگاه احیا شده اما با وجود این دشمن بیکار ننشسته و تلاش می کند خانواده را با شبکه های ماهواره ای دچار تزلزل کند.

 

وی تصریح کرد: امروز وظیفه و رسالت ما این است که این جایگاه بی نظیر خانواده را حفظ کنیم و ارج بنهیم.

 

اصلانی بر لزوم تبدیل خانواده به موضوعات دانشگاهی و حوزوی تاکید کرد و افزود: ما باید مراقب آسیب ها و تهدیداتی که از سوی دشمنان متوجه خانواده های ما می شود، باشیم.

 

رییس بسیج جامعه زنان با بیان اینکه خانواده مایه آرامش و آسایش جامعه می باشد، تصریح کرد: اگر امروز این همه نگرانی و افسردگی در جهان غرب وجود دارد به دلیل این است که جایگاه خانواده متزلزل شده است.

 

وی خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این همایش نشان دادن جایگاه خانواده و اهمیت محبت فرزندان بر والدین است. دین مبین اسلام نیز به فرزندان می فرماید با نگاه محبت آمیز به پدران و مادران خود بنگرید که این کار ثواب زیادی دارد.

 

رییس بسیج جامعه زنان با بیان اینکه 1230 اثر برگزیده به دبیرخانه جشنواره ارسال شد، بیان کرد: انتخاب برگزیدگان میان این آثار بسیار سخت بود اما یک تعداد کمی را توانستیم انتخاب کنیم.

 

اصلانی بر ادامه برگزاری این همایش ها تاکید کرد و افزود: این برنامه را باید در شاخه های دیگر هنری مانند شعر، دلنوشته و حتی فیلم کوتاه تسری دهیم تا از این طریق بتوانیم الگوی بی نظیر خانواده ایرانی را به دنیا عرضه کنیم.

 

وی ادامه داد: چند سال پیش چند کشور اروپایی به ما گفتند که الگوی خانواده های موفق خود را به ما ارایه دهید این به این معنا است که دنیا نیز تشنه خانواده موفق است، بنابراین ما نباید از خانواده غافل بشیم و باید این جایگاه رفیع را قدر بدانیم و حتی خانواده را به موضوعات دانشگاهی و حوزوی تبدیل کنیم.

 

کد خبر 521184

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha