خبرگزاری شبستان – چهارمحال و بختیاری
چهارمحال و بختیاری یکی از محرومترین استانهای کشور در زمان رژیم طاغوت بود که در طول سالیان سال، از نعمات عمرانی، آموزشی و بهداشتی بیبهره بود.
روستاهای چهارمحال و بختیاری از نقاط شهری این استان بیشتر در محرومیت قرار داشتند و اهالی آنها درد و رنج محرومیت را بیشتر از هرکسی چشیده اند و ارزش نعمت انقلاب اسلامی را بهتر از همه درک میکنند.
روستای پیربلوط از توابع شهرستان شهرکرد که در 18 کیلومتری غرب استان قرار دارد، قبل از انقلاب اسلامی دارای هیچ هیئت مذهبی نبود؛ ولی بعد از انقلاب تا به امروز توانسته اند چهار هیئت مذهبی در روستا ویژه برادران، سه هیئت مذهبی خواهران و همچنین سه هیئت نیز ویژه پیربلوطی های مقیم مهدیه (غرب شهرکرد)، شهرکرد و تهران بزرگ تأسیس نمایند.
به مناسبت ایامالله دهه فجر سراغی از فعالیتهای این هیئت های مذهبی در روستا گرفتیم که گفته شد؛ هیئت های مذهبی یکی از ارکان برگزاری مراسم گرامیداشت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی با همکاری بسیج و شورا و دهیاری روستا هستند.
در فضاسازی های سطح روستا مشاهده شد که هیئت های مذهبی تمام مسیر اصلی روستا را با نصب پلاکار، بنر، پوستر و ریسه های رنگی آزین بسته اند و فضای آبادی را به سمت و سوی جشن و سرور انقلابی سوق داده اند.
از دهیاری و فرمانده پایگاه بسیج روستا درباره برنامههای ایامالله دهه فجر سؤال کردیم که نصرت اله خلجی، دهیار پیربلوط از برگزاری نشست مشترک با حضور نمایندگان هیئت های مذهبی، بسیج، شورای اسلامی و معتمدین محلی برای راه اندازی ستاد دهه فجر خبر داد و گفت: همه اهالی به این ترتیب در برگزاری مراسم جشن انقلاب سهیم شده اند.
ابراهیم عسگری، فرمانده پایگاه بسیج پیربلوط نیز با اشاره به اینکه برای همه روزهای ایام الله دهه فجر در سطح روستا برنامه پیش بینی شده است؛ از همکاری هیئت های مذهبی در آذین بندی سطح روستا، حضور در مراسم گلبانگ انقلاب در چهار مدرسه روستا، غبارروبی گلزار شهدا، دیدار با خانواده شهدا و جانبازان، مسابقه دومیدانی و طنابکشی، برگزاری جشن انقلاب در شب 21 بهمن در مسجد جامع روستای پیربلوط و نورافشانی خبر داد.
وی، ادامه داد: مراسم راهپیمایی 22 بهمن نیز در سطح روستا با حضور باشکوه اهالی به ویژه اعضای هیئت های مذهبی برادران و خواهران برگزار می شود.
از نمایندگان هیئت های مذهبی حضرت سیدالشهدا (علیه السلام)، حضرت ثارالله (علیه السلام)، حضرت ابوالفضل (علیه السلام)، حضرت علی اکبر (علیه السلام)، محبان حضرت فاطمه الزهرا (سلام الله علیها)، حضرت رقیه (سلام الله علیها) و حضرت زینب (سلام الله علیها)، نیز در این زمینه جویا شدیم که تأکید کردند: پیوند بین نهضت حسینی و ارزشهای والای انقلاب اسلامی ناگسستنی است و حضرت امام خمینی (ره) به تأسی از قیام عاشورا، انقلاب را آغاز کردند و ملت بزرگ ایران اسلامی نیز باروحیه حسینی امام را حمایت کردند و امروز نیز در خط ولایت از اندیشههای امام و آرمان های انقلاب دفاع میکنند.
گفتنی است: این اتحاد و انسجام بین اعضای شورا، دهیاری، بسیج و هیئتهای مذهبی از ارزش والایی برخوردار است که میتواند باهم افزایی این توانمندی بزرگ، هر نوع مشکلی را در سطح روستا حل کند و از هر مانعی به آسانی بگذرد.
امید آنکه هیئتهای مذهبی سراسر استان و میهن اسلامی در سال همدلی و همزبانی و سالهای دیگر با تأسی از فرهنگ ناب حسینی و روحیه انقلابی و جهادی، دست در دست هم برای حل مشکلات کشور به کمک مسئولین بشتابند و در این راه پیشگام باشند.
نظر شما