حرکت عمیق فکری و فرهنگی امام حسین(ع) فراموش شدنی نیست

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم با بی ثمر خواندن حرکت‌های سخیف برای تضعیف فرهنگ عاشورا، گفت: حرکت عمیق فکری و فرهنگی امام حسین(ع) با عواطف پاک انسانی گره خورده و این واقعه به هیچ وجه فراموش شدنی نیست.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت‌الاسلام عباس اسکندری، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم نسبت به تلاش روشنفکرنماهای غربزده برای کمرنگکردن عزاداری برای امام حسین(ع) هشدار داد و گفت: برخی از روشنفکرنماهای غربزده گاهی ژستهایی میگیرند و از راههای مختلف وارد میشوند تا رنگ عزاداری امام حسین(ع) را کمرنگ کنند. این افراد در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی اظهارات سخیفی در مورد کمرنگ شدن عزاداریها مطرح میکردند که امام عظیم الشان مشت محکمی به دهن آنها کوبید و فرمود که این عزاداریها باید به شکل سنتی وجود داشته باشد.

 معاون فرهنگی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر افزود: این افراد در مقطع دیگری میگفتند که عزاداری برای امام حسین(ع) اصالت ندارد و از دوره صفویه آغاز شده است، در حالی که عزاداری سیدالشهدا(ع) از اصالت عمیقی برخوردار است و اولین روضهخوان امام حسین(ع) خود خدا و اولین گریهکننده بر مصائب این امام بزرگوار حضرت آدم بوده است.

 

مدیر کل تبلیغات اسلامی قم یادآور شد: روایات زیادی وجود دارد که قبل از شهادت امام حسین(ع) ماجرای کربلا بارها گفته شده و اصحاب و اهل بیت و یاران پیامبر(ص) در مصائب امام حسین(ع) گریه کردند. نام امام حسین (ع) سراسر زمان را پر کرده است و از همان عصر روز عاشورا بنای عزاداری امام حسین(ع) به وسیله زنها و بچههای باقی مانده از شهدای کربلا بپا شده است.

حجت الاسلام اسکندری گریههای امام سجاد(ع) را نمونه بارزی از مصائب امام حسین(ع) دانست و گفت: حضرت زینب(س) نیز در دوران اسارت در کوفه و شام و در اربعین کربلا در عزا و ماتم بودند؛ خود امام زمان(عج) نیز میفرمایند جد بزرگوارم، هر شب جمعه در عزای شما میگریم و اگر اشک چشمانم تمام شود خون میگریم. بعد از ائمه اطهار(ع) علمای دین این سنت را ادامه دادند و مجالس عزا بپا کردند؛ این چه حرفی است که روشنفکران غرب زده در بیاصالت بودن عزاداری امام حسین(ع) بیان میکنند.

بنابر گزارش روابط‌عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام اسکندری همچنین عزاداریهای آل بویه و تیموریان در مصائب امام حسین(ع) را نمونه دیگری از بااصالتبودن این عزاداریها عنوان کرد و یادآور شد: البته در دوره صفویه این عزاداریها اوج گرفت، اما قبل از آن دارای اصالت بوده است. حرکت عمیق فکری و فرهنگی امام حسین(ع) با عواطف پاک انسانی گره خورده و این واقعه به هیچ وجه فراموش شدنی نیست.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان قم  تاکیدکرد: مکتبی که امام حسین(ع) برای مقابله با ظلم حاکمان جور ایجاد کرد، امروز به الگویی برای مبارزه با استکبار تبدیل شده و انسانهای حقیقتجو از این مکتب بالنده برای مبارزه با ستمگران بهرهمند هستند.

پایان پیام/

 

 

کد خبر 5210

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha