فعالان قرآني بايد عامل به قرآن باشند/ ۲۰۰ میلیارد تومان بودجه قرآنی کشور محقق نشده است

خبرگزاری شبستان: رئيس سازمان دارالقرآن الكريم گفت: اگر قرار است فعالان قرآني يك مبلغ قرآني خوبي باشند و ديگران را به قرآن دعوت كنند خود بايد عامل به قرآن باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از گرگان، مهدي قره شيخ لو، رئيس سازمان دارالقرآن الكريم كوثر، امروز (14 بهمن) در گردهمايي بزرگ فعالان و مديران مراكز قرآني استان گلستان، ضمن عرض تبريک به مناسبت فرا رسيدن ايام دهه مبارک فجر گفت: بايد توجه داشته باشيم كه امام خميني (رحمه الله عليه) در دوران حيات خود طوري زندگي كردند كه با قرآن تكاپو داشتند فعالان قرآني هم نبايد هيچ گاه از خود غافل شوند.

 

وي افزود: اگر قرار است فعالان قرآني يک مبلغ قرآني خوبي باشند و ديگران را به قرآن دعوت كنند خود بايد عامل به قرآن باشند.

 

قره شيخ لو با اشاره به اينكه پيامبر(صلي الله عليه و آله وسلم) الگوی قرآن بودند و تمام آيات قرآن در وجود ايشان تجلي پيدا كرده بود، اظهارداشت: اگر قرآن در ذهن، فكر و عمل ما نشان ندهد اين ادعا بيهوده است كه ديگران را به قرآن دعوت كنيم.

 

وي در خصوص اينكه بايد براي ارتقای فهم و نورانيت خود با قرآن تلاش كنيم، تصريح كرد: اگر ارتباط ما با قرآن به شكل پوسته اي باشد در همين حد مي توانيم مردم را جذب كنيم پس بايد نسبت به رشد و تعالي خودمان در انس با قرآن كريم تلاش كنيم.

 

داشتن وفاق و همدلي نياز امروز جامعه قرآني در كشور است

رئيس سازمان دارالقرآن الكريم گفت: آنچه كه امروز در جامعه قرآنی به آن احساس شديد مي شود داشتن وفاق و همدلي باهم است، جامعه قرآني بايد يک دل، يک دست و يک صدا با هم در كنار يكديگر باشند و اجازه ندهند شيطان با ابزارهاي مختلف اين فرهنگ را از ما جدا كند.

 

وي يادآورشد: ما در فضاي قرآنی كشور نياز به اين همدلي داريم و همه ما نسبت به اجراي اين كار در جامعه مسئول هستيم.

 

قره شيخ لو با بيان اينكه جامعه قرآني بايد يک مقدار در برخي از روش ها و عملكردهاي خود تجديد نظر كند، افزود: بايد نسبت به نياز امروز جامعه آگاه بود و سيستم آموزشي قرآن را به همان سمت حركت داد تا بتوانيم خدمات بيشتري در حوزه قرآن به مردم ارائه داد و نسبت به نيازهاي روزانه قرآن جوابگو باشيم.

 

۲۰۰ میلیارد تومان بودجه قرآنی کشور

وي در خصوص مطالبه گري جامعه قرآن، اظهارداشت: امسال مبلغ 200 ميليارد تومان بودجه قرآني داشته ايم كه تا امروز حتي یک ريال آن هم دريافت نشده است، جامعه قرآني اگر مطالبه گر نباشد و نسبت به اتفاق هايی كه در حال انجام است توجه نكند از وضعيت مطلوبي برخوردار نخواهد شد.

 

رئيس سازمان دارالقرآن الكريم با اشاره به بيمه فعالان قرآني، تصريح كرد: با توجه به فراز و نشيب هاي بسياري كه در اين بحث داشته ايم آيين نامه ها بايد بازنگري شود و صندوق بيمه اي مستقل براي قرآني ها ديده شود.

 

وي گفت: اكنون دوسال است كه سهميه تسهيلات قرض الحسنه اي براي استان ها اعلام كرديم كه تا كنون 500 فقره وام 3 تا 7 ميليون توماني به موسسات پرداخت شده است.

 

جمهوري اسلامي ايران مبتني بر قرآن و اسلام اداره مي شود

قره شيخ لو افزود: بايد در استان ها متناسب با ظرفيت خود يک برنامه جامعه داشته باشيم و در همين راستا نياز به يک برنامه آمايشي داريم.

 

وي اظهارداشت: با توجه به اينكه جمهوري اسلامي ايران مبتني بر قرآن و اسلام اداره مي شود بايد فضاي قرآني را در آن بيشتر ايجاد و تلاش كرد تا اين اسلام ناب به سراسر جهان گسترش دهيم.

 

گفتني است، در اين مراسم از عوامل اجرايي كرسي هاي قرآني تقدير شد.

 

کد خبر 520467

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha