كتاب «طرح‌ها و تجربه‌هاي خلاق كارگاه‌هاي ادبي» در بیرجند رونمايي شد

خبرگزاری شبستان: در مراسمي با حضور پژوهشگر و نويسنده برتر كشوري كتاب «طرح‌ها و تجربه‌هاي خلاق كارگاه‌هاي ادبي» به همت كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان خراسان جنوبي رونمايي شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از بيرجند، مجموعه طرح‌هاي برتر كلاس‌هاي نوشتن خلاق مكاتبه‌اي واحد آفرينش‌هاي ادبي كانون پرورش فكري خراسان جنوبي امروز (۱۴ بهمن) با حضور عضو هيئت مديره كانون پرورش فكري كشور رونمايي شد.

 

اين مجموعه شامل تعدادي از طرح‌هاي كارگاه‌هاي ادبي با محوريت پرورش حواس، آمادگي براي نوشتن، آشنايي با تجربيات برتر مربيان ادبي در راستاي مستندسازي تجربيات و بهره‌برداري در آينده است.

 

گفتني است؛ 21 طرح خلاق طرح ادبي و شش پاسخ مربي مكاتبه‌اي آفرينش‌هاي ادبي در اين كتاب گنجانده شده است.

 

در پايان نيز تعدادي از اعضاي كارگاه‌هاي ادبي دلنوشته‌هاي ادبي خود را در قالب قطعه، شعر و داستان و با مضامين مذهبي و ديني قرائت كردند.

 

همچنين فاطمه‌زهرا پردل در مسابقه بين‌المللي آفرينش شايسته تقدير شناخته و در اين مراسم مورد تقدير قرار گرفت.

 

نرگس اسماعيلي‌اول نيز كه در مسابقه نقد دست‌نوشته‌هاي اعضا برگزيده شده بود از وي تقدير به عمل آمد.

 

عضو هيئت مديره كانون نيز در اين نشست صميمي با اعضاي آفرينش‌هاي ادبي خراسان جنوبي پس از خوانش آثار اعضا، گفت: در حوزه شعر ديني دو نوع شعر نيايشي و شعر ستايشي داريم.

 

محمدرضا سنگري بيان داشت:‌ كودكان نبايد به دنبال سرودن اشعار طولاني باشند بلكه بايد احساس خود را حتي در دو يا سه بيت بيان كنند.

 

وي با بيان اينكه كمرنگ‌ترين قلم از پررنگ‌ترين حافظه‌ها قوي‌تر است، تصريح كرد: بنابراين كودكان بايد آفرينش‌هاي ذهني خود را در اولين فرصت يادداشت كنند.

 

نويسنده و پ‍ژوهشگر مذهبي كودكان و نوجوانان يكي از راه‌هاي موفقيت و جذابيت در متن ادبي را شخصيت دادن به اجسام دانست و گفت: يكي از زيبايي‌ها اين است كه در حوادثي كه اتفاق مي‌افتد به اجسام و پديده‌ها شخصيت دهيم و از زبان آنها داستان را روايت كنيم.

 

سنگري خاطرنشان كرد:‌ بازنويسي نوشته در متن‌هاي ادبي بسيار حائز اهميت است چراكه به دنبال بازخواني و بازنويسي بسياري از نواقص اثر ادبي برطرف مي‌شود.

 

 

 

 

کد خبر 520446

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha