ترویج فرهنگ مطالعه کتابخوانی، مهم ترین رسالت خانواده است

نماینده ولی فقیه و امام جمعه همدان گفت: آغاز ترویج فرهنگ مطالعه کتابخوانی از خانواده ها، مهم ترین رسالت در جامعه اسلامی است.

به گزارش خبرنگار شبستان همدان، آیت الله غیاث الدین طه محمدی، نماینده ولی فقیه و امام جمعه همدان، عصر گذشته (22 تیر) در آیین افتتاح هفتمین نمایشگاه سراسری کتاب استان در نمایشگاه بین المللی همدان، گفت: خانواده ها از مهم ترین اقشاری هستند که می توانند پایه ریزی اوقات فراغت و فرهنگ سازی جوانان را داشته باشند و با نهادینه کردن این فرهنگ در جامعه رکن اصلی جامعه شکل می گیرد.


وی افزود: کتاب همواره از ارکان مهم و اساسی هر فرد است و جامعه ای که افراد آن کتابخوان باشند سطح تفکر، تمدن و فرهنگ آن جامعه رشد و پیشرفت می کند.


آیت الله محمدی تصریح کرد: برخی اوقات فراغت خود را در پارک ها می گذرانند و استراحت می کنند و دسته ای دیگر از مثل دانشمندان از مطالعه کتاب لذت می برند.


نماینده ولی فقیه و امام جمعه همدان با بیان اینکه پیشرفت بشریت در مطالعه است، اضافه کرد: باید با کتاب انس گرفت و مونس شد و قدر عمربا ارزش خود را در راه ترویج فرهنگ مطالعه صرف نمود.


در ادامه این مراسم، نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی گفت: جایگاه کتاب و فرهنگ کتابخوانی در نظام دینی اسلامی از جایگاه ویژه و والایی برخوردار است.


سید محمد کاظم حجازی افزود: نگاه به اصل تحول فرهنگ کتابخوانی درجامعه اسلامی مهم و باید در جهت تبین و ترویج کتاب در نظام جمهوری توجه بیشتری شود.


وی تصریح کرد: تاریخ انقلاب اسلامی همیشه با کتاب انس داشته است چراکه کتاب چکیده تمدن بشریت و بالاترین فرهنگ حالات معنوی است.


وی اظهار داشت: کتاب و کتابخوانی در کشور ما از تقدس ویژه ای برخوردار است و کتاب همیشه به عنوان یک مونس خوب برای همه مطرح بوده و می باشد و اهالی فرهنگ و مطالعه و مردم عنایات خاصی در فرهنگ سازی مطالعه دارند.


معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان گفت: گفتمان غالب در نظام اسلامی برخاسته از نگاه ولایت مدار و دین دار است و موج ولایت مداری و دین داری در استان همدان شکوفا است که این مسئله افتخار این استان فرهنگی است.


علی اکبر فامیل کریمی افزود: 6 جشنواره در قالب فعالیت فرهنگی بزرگ در همدان برگزار شده که 2 جشواره بین المللی، 2 جشوار استانی و 2 جشواره پیوست این جشنواره برگزار شده است.


وی اظهار داشت: برگزاری نمایشگاه های کتاب سبب تشویق مردم برای خرید و مطالعه کتاب می شود و این امر سرانه مطالعه که یکی از شاخص های اصلی توسعه است را افزایش می دهد.


فامیل کریمی اضافه کرد: رشد و شکوفایی اندیشه، توانایی ها و فرهنگ هر انسان به کمیت و کیفیت مطالعه بستگی دارد و به منظور بالا بردن سطح فرهنگی و علمی و رواج فرهنگ کتاب خوانی در بین عموم جامعه این فرهنگ ناب باید نهادینه شود.


پایان پیام/

کد خبر 52004

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha