به گزارش خبرگزاری شبستان ازمشهد، سید جواد جعفری، دبیر جشنواره امام رضا (ع)، شب گذشته (22 تیر) در همایش 2روزه رابطان خبری نهمین جشنواره بین المللی امام رضا(ع) با حضور 70نفر از متولیان امر اطلاع رسانی بخش های گوناگون این جشنواره در مشهد با مروری بر روند گسترش جشنواره امام رضا(ع) از شروع فعالیت تاکنون گفت: این جشنواره در ابتدا تنها در خراسان برگزار می شد، اما امروز نه تنها تمام استان های کشور که 22کشور دیگر نیز میزبان این جشنواره هستند.
وی از رابطان خبر به عنوان "مدیران اطلاع رسانی جشنواره امام رضا(ع)" یاد کرد و افزود: در حال حاضر حدود چهار هزار نفر از اقشار گوناگون مردم در ستادهای جشنواره امام رضا(ع) در داخل و خارج کشور فعالیت می کنند و عده زیادی نیز داوطلب همکاری با این جشنواره هستند.
وی اذعان داشت: رابطان خبر باید با شخصیت های برجسته جامعه علمی ارتباط برقرار کنند و دیدگاه های آن ها در حوزه فرهنگ رضوی را در قالب های مختلف منتشر کنند. و پیام این جشنواره را صادر نمایند.
جعفری با اشاره به اینکه اختتامیه نهمین جشنواره امام رضا(ع) 16 دی در مشهد الرضا(ع) برگزار می شود، از تجلیل از رابطان خبر برتر این جشنواره خبر داد و خاطرنشان کرد: بعد از داوری مطالب ارسال شده از سوی رابطان خبر به افراد برگزیده هدایایی تعلق می گیرد که به این ترتیب رتبه های اول تا سوم به عمره مفرده و نفرهای چهارم تا ششم به عتبات عالیات اعزام می شوند. همچنین به سه نفر سوم، چهارم و پنجم نیز به ترتیب سفر مشهد، قم و شیراز همراه با خانواده تعلق می گیرد.
علی صنعتی، معاون برون مرزی صدا و سیمای مرکز خراسان رضوی نیز با بیان اینکه سه رادیوی برون مرزی فعال در صدای خراسان رضوی همسنگ رادیوی استان فعالیت میکنند، افزود: رادیو دری افغانستان، رادیو تاجیکستان و ازبکستان سه کشور اسلامی هستند که همسنگ رادیو استانی در صدای خراسان رضوی در حال فعالیت هستند.
معاون برون مرزی صدا و سیمای مرکز خراسان رضوی تصریح کرد: 32 مرکز صدا و سیمای استانها در کشور برنامههای برون مرزی دارند که در کانون معارف انقلاب اسلامی و تسلیم معارف رضوی هستند.
وی با بیان اینکه ابعاد بینالمللی جشنواره امام رضا(ع) حوزههای کشورهای اسلامی و مسلمانان محب اهل بیت (ع) و خاصه امام رضا (ع) را در کانون توجه خود قرار داده است، خاطرنشان کرد: رابطان خبر جشنواره بینالمللی امام رضا (ع)، یافتههای خود را با تولیدکنندگان برنامهها برای ساختن برنامههای مناسب و ارتباط مستمر با روابط عمومیهای صدا و سیمای هر استان و برنامهسازان برای هر چه بهتر تعمیق فرهنگ رضوی در اختیار و تبادل نظر قرار دهند.
صنعتی افزود: برنامهسازان نیز عناصر تصویر و زیباشناسی تصویری و ارتباطات بصری و کلامی را تقویت و رنگ و نور و ایجاد تخیل در فضای رادیو، مورد توجه قرار میدهند و در تعامل فکری با مخاطبان هستند.
کورش شجاعی، مدیر مسئول روزنامه خراسان نیز در ادامه این جلسه طی سخنانی به تبیین موضوع "اهمیت خبر و اطلاع رسانی به موقع" پرداخت و تصریح کرد: دانش خبرنگاری را می توان با مطالعه منابع و روزنامه کسب کرد و افزایش داد اما لازمه کسب مهارت، خواندن و نوشتن و بازهم نوشتن است.
پایان پیام/
نظر شما