پرواز مستقیم لندن-تهران با بریتیش ایروز

خبرگزاری شبستان: گسترش روابط کشورمان با سایر کشورها زمینه ارتباطات حمل و نقلی بیشتر با آنها را نیز فراهم آورده است به طوریکه شرکت بریتیش ایروز خبر داده که تا دو ماه آینده پرواز مستقیم ایران-لندن را راه اندازی می کند.

خبرگزاری شبستان – گروه سیاسی: فضای ایجاد شده در شرایط بعد از توافق هسته ای و لغو تحریم ها یان امکان را به کشورمان داده است تا نه تنها در حوزه اقتصادی و تجاری بلکه در سایر بخش ها از جمله حمل و نقل و خطوط هوایی و ریلی و جاده ای نیز همکاری هایی را با کشورهای اروپایی و آسیایی انجام دهیم در همین راستا شرکت بریتیش ایروز خبر داده که تا دو ماه آینده پرواز مستقیم ایران-لندن را راه اندازی می کند.

 

بنابراین گزارش، روابط عمومی و امور بین الملل وزارت راه و شهرسازی به نقل از محمد خداکرمی، معاون عملیات هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری خبر داده است که: "پرواز مستقیم بین تهران و لندن توسط شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی (هما) درحال حاضر انجام می شود. شرکت هواپیمایی بریتیش ایرویز از حدود پنج سال پیش به دلیل تحریم ، پرواز مستقیم خود به ایران را قطع کرده بود. از گذشته، یادداشت تفاهم بین دو کشور درباره انجام پرواز مستقیم وجود داشته است. شرکت های هواپیمایی ایرفرانس و کی.ال.ام فرانسه نیز برای راه اندازی پرواز مسقتیم خود به ایران اعلام آمادگی کردند و در آینده نزدیک پرواز مستقیم راه اندازی می شود. شرکت های هواپیمایی ایرفرانس، K.L.M و بریتیش ایرویز، در مکاتبه ها و جلسه با سازمان هواپیمایی کشوری، برای راه اندازی پروازهای خود اعلام آمادگی کردند و در دو تا سه ماه آینده پروازهای خود به مقصد کشورمان را راه اندازی می کنند. شرکت های هواپیمایی اسپانیایی، ژاپنی و ایرایژیای مالزی نیز برای حضور در حمل و نقل هوایی ایران آمادگی خود را اعلام کرده اند."

 

این گزارش می افزاید: پیش از این عباس آخوندی، وزیر راه و شهرسازی گفته بود که ایران از همکاری با شرکت های هوانوردی همه کشورها، به جز رژیم صهیونیستی، استقبال می کند.

 

یادآور می شود: بریتیش ایرویز (British Airways) شرکت هواپیمایی حامل پرچم بریتانیا است، که در رتبه نهم از بزرگترین شرکت‌های هواپیمایی جهان بر پایه تعداد مقصد، قرار دارد. شرکت بریتیش ایرویز در سال ۱۹۷۴ راه‌اندازی شد و در حال حاضر روزانه به ۱۶۹ مقصد در سراسر جهان، پروازهای مستقیم دارد. این شرکت در ماه ژانویه ۲۰۱۱ با شرکت هواپیمایی ایبریا ادغام شد، که در پی آن، اینترنشنال ایرلاینز گروپ تشکیل گردید، که هم‌اکنون به‌عنوان سومین شرکت هلدینگ هواپیمایی جهان شناخته می‌شود. دفتر مرکزی شرکت بریتیش ایرویز در شهر هارموندوورتس، بریتانیا قرار دارد و فرودگاه هیترو لندن و فرودگاه گاتویک، قطب‌های این شرکت هواپیمایی به‌شمار می‌آیند. شرکت بریتیش ایرویز در حال حاضر در ناوگان هوایی خود، دارای ۲۷۷ فروند هواپیمای جت مسافربری می‌باشد.

 

آغاز به کار بریتیش ایرویز با اولین روزهای هوانوردی غیرنظامی در ماه‌های نخست پس از پایان جنگ جهانی اول هم‌زمان شده‌است. در روز ۱۹ اوت سال ۱۹۱۹ میلادی شرکت ایرکرافت ترانسپورت اند تراول ((Aircraft Transport and Travel(ATA) اولین پرواز منظم روزانه مسافری جهان را در مسیر لندن-پاریس انجام داد. در ۳۱ مارس سال ۱۹۲۴ چهار شرکت هواپیمایی انگلستان با یکدیگر ادغام شدند و شرکت امپریال ایرویز را تأسیس نمودند. این شرکت بعدها پروازهای خود را به استرالیا و آفریقا گسترش داد.

 

در سال ۱۹۳۵ تعدادی از شرکت‌های هوایی خصوصی و کوچک انگلیسی در هم ادغام شدند و شرکت هواپیمایی خصوصی بریتیش ایرویز (با مسئولیت محدود) ((British Airways(Ltd)را شکل دادند. این شرکت تازه به رقییبی تمام عیار برای شرکت دولتی امپربال ایرویز تبدیل شد تا اینکه در سال ۱۹۳۹ با تلاش دولت بریتانیا این دو شرکت در هم ادغام شده و شرکت هوایی ملی بریتیش اورسیز ایرویز ((British Overseas Airways Corporation (BOAC) شکل گرفت. پیش از آغاز جنگ جهانی دوم این شرکت پروازهای مختلفی را با هواپیماهای پهن پیکر انجام می‌داد، البته به جز در مسیرهای منتهی به آمریکای جنوبی و اروپا. چرا که در آن روزها انجام پروازهای اروپایی به شرکت بریتیش یوروپین ایرویز ((British European Airways (BEA) و پروازهای آمریکای جنوبی به شرکت بریتیش ساوث امریکن ایرویز (British South American Airways) واگذار شده بود. که شرکت اخیر در سال ۱۹۴۹ مجدداً به شرکت مادر بریتیش اورسیز پیوست.

کد خبر 519363

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha