ما سالهاست با حضرت حجت قهریم

ما می توانیم با اما زمان(ع) قهر باشیم ولی در عین حال اهل عبادت، عزاداری، عمل صالح و کار خیر هم باشیم

خبرگزاری شبستان: شاید همه یا اکثر ما در ابتدا این سوال به ذهنمان خطور کند که مگر می شود ما با امام زمان (ع) این شخصیت برجسته الهی و آسمانی قهر باشیم؟
بله ما می توانیم با امام زمان(ع) قــهر باشیم، ولی در عین حال اهل عبادت، عزاداری، عمل صالح و کار خیر نیز باشیم و کارهایمان هیچ ربطی به حضرت نداشته باشد یا اگر داشته باشد، بسیار کم و ناچیز و غیر موثر باشد.
همان طور که فرزند یا فرزندان یک شخص بزرگ می توانند به انواع عبادت و کارهای خیر بپردازند و پدر مهربان خود را رها کنند و کاری با او نداشته باشند. اثبات چنین رابطه سرد و بی روح و چنین قهر غم انگیز و تاسف آوری از ما نسبت به شخصی که پدر حقیقی و اصل وجودی ماست، کار سختی نیست. اگر مقداری به بایدها و نبایدهای یک رابطه صحیح بین پدر و فرزند یا امام و پیرو توجه کنیم، اگر به میزان یادی که از حضرت باید در دل ما باشد و همچنین به آثار آن یاد توجه کنیم، به راحتی می پذیریم که ما سال هاست با حضرت قهر هستیم...
همین قهر و ارتباط ضعیف است که موجب شده، با وجود سال ها عبادت و کارهای خیر، در نظام فردی با این همه مشکلات درونی و تاریکی ها و گرفتاری های اخلاقی و روحی و معنوی روبرو باشیم و در نظام اجتماعی مشکلات اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی زیادی داشته باشیم.
به هرحال چه بپذیریم که با حضرت قهر هستیم و نیاز به آشتی و تجدیدنظر در روابطمان با ایشان داریم و چه نپذیریم، آن چه مسلم است، این است که ما امام و پدری داریم که قرن هاست به خاطر وجود مشکلاتی جدی نمی تواند در بین شیعیان و فرزندانش حضوری عادی و توام با ظهور داشته باشد و به حل مشکلات آنها و اساساً همه مردم جهان بپردازد و به خاطر این محرومیت، خسارت غیر قابل جبرانی متوجه همه جهانیان است.
کتاب «آشتی با امام زمان(ع)» کتابی است در چهار بخش که به ترتیب از مباحث نظری شروع و به مباحث عملی و کاربردی و مباحث روز خاتمه می یابد. بخش اول درباره انسان و حیات ابدی اوست و شامل مطالبی با ادبیاتی نوین در این مورد است. بخش دوم غم نامه ای از مظلومیت، تنهایی و اضطرار امام زمان(ع) و بی مهری ها و بی وفایی ها و جفاهایی است که ما نسبت به ایشان روا داشته ایم و همچنین راه آشتی و جبران تقصیرهای گذشته و حال در این بخش بیان شده است. بخش سوم به چشم اندازهای روشن و شادی بخش از آینده انقلاب اسلامی و ملت ایران و آینده جهان می پردازد. در بخش چهارم نیز به وظایف عملی و نظری ما درباره حضرت و همچنین معنای انتظار و خدمت به حضرت پرداخته شده است. خواندن این کتاب را به همه کسانی که تصمیم گرفته اند با امام هم عصر و زمان خودشان آشتی کنند توصیه می کنیم.
پایان پیام/

 

کد خبر 51916

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha