سالها تلاش هنرمند خوشنویس کردستانی ارج نهاده شد

خبرگزاری شبستان: جمعی از اهالی فرهنگ و ادب و هنر در قالب انجمن تجلیل از مفاخر کردستان از سال‌ها کوشش دکتر فاتح عزت پور در عرصه هنر خوشنویسی تجلیل کردند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از روابط عمومی انجمن تجلیل از مفاخر کردستان، جمعی از اهالی فرهنگ و ادب کردستان از جمله ماجد مردوخ روحانی، سعدالله نصیری، سید اسماعیل حسینی، مهدی حجت الاسادات، امجد ویسی، عدنان برزنجی و نجم الدین شوکت یاریان عصر روز جمعه نهم بهمن ماه با حضور در منزل فاتح عزت پور از سال‌ها کوشش و فعالیت وی در عرصه خوشنویسی تجلیل و قدردانی کردند.

 

در این دیدار که به همت انجمن تجلیل از مفاخر کردستان و با همکاری حوزه هنری انجام گرفت، جمعی از مسئولین از جمله عبدالمحمد زاهدی استاندار کردستان، قاسم امان اللهی مدیرکل صداوسیما، امین مرادی رییس حوزه هنری، صباح قریشی مدیر کل بهزیستی، جلال شریعتی عضو شورای شهر سنندج و کوهسار دادور مدیر کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری کردستان حضور داشتند.

 

رئیس حوزه هنری استان کردستان در جریان دیدار جمعی از هنرمندان و مسئولان استان با استاددکترفاتح عزت پور هنرمند برجسته خوشنویس کردستانی در عرصه خوشنویسی، بیان کرد: کردستان به حق استان فرهنگ و هنر است و امروز به برکت همین توانمندی های هنری و فرهنگی است که همواره مورد توجه قرار می گیرد.

 

امین مرادی ادامه داد: امروز با حضور چهره های برجسته در عرصه های مختلف فرهنگی و هنری استان کردستان زبانزد خاص و عام است و هنرمندان برجسته این استان نه تنها در عرصه ملی، که حتی در عرصه های بین المللی به نام و آوازه رسیده اند و برای کشورمان افتخار کسب می کنند.

 

وی افزود: خوشبختانه هنرمندان و افراد برجسته ای که هم اکنون در عرصه فرهنگ فعالیت  می نمایند با توانمندی های والایی که دارند به افتخاری برای مردم استان کردستان تبدیل شده اند و به همین دلیل این افراد سرمایه اصلی استان هستند و باید از این سرمایه ها در راستای کمک به توسعه کردستان بهره برداری کرد.

 

رئیس حوزه هنری استان کردستان بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شکل گیری حرکت های مثبت و خوب فرهنگی در استان کردستان، عنوان کرد: خوشبختانه به دلیل نوع نگاه ویژه استاندار کردستان و همچنین حرکت های خوب مدیر کل صدا و سیمای استان فعالیت های خوبی در حوزه فرهنگ کردستان شکل گرفته است و انتظار می رود که این روند ادامه داشته باشد.

 

مرادی ضمن تقدیر از حمایت های استاندار کردستان از فعالیت های فرهنگی در استان، افزود: انتظار می رود که در سایه همین حمایت ها شاهد ارتقاء سطح فعالیت های فرهنگی و هنری در استان کردستان باشیم، چرا که این استان ظرفیت ها و استعدادهای بسیار خوبی را نیز در اختیار دارد.

 

وی با بیان اینکه کار فرهنگی در چهارچوب کارهای اداری و بخشنامه ای قابل اجرا نیست، عنوان کرد: خوشبختانه حوزه هنری استان کردستان با در پیش گرفتن این رویه و ارتباط مستمر با فعالان فرهنگی و هنری اقدامات خوبی را در این عرصه در دستور کار قرار دارد ولی انتظار داریم که برای ادامه این روند شاهد حمایت های بیشتر مسئولان از حوزه هنری باشیم.

 

رئیس حوزه هنری استان کردستان ادامه داد: متاسفانه فرهنگ و هنر در کردستان همواره در مظلومیت قرار داشته و مظلومیت هنر خوشنویسی نیز از سایر فعالیت های فرهنگی و هنری بیشتر بوده است ولی علیرغم این مظلومیت ما امروز شاهد حضور هنرمندان شاخصی همچون استاد عزت پور در این عرصه هستیم.

 

وی ضمن تقدیر از فعالیت های استاد فاتح عزت پور، یادآور شد: انتظار می رود که با حمایت های بیشتر مدیران و مسئولان زمینه برای کار و فعالیت بیشتر تمامی هنرمندان کردستانی فراهم شود و ما همچنان شاهد خلق آثاری شاخص از این عزیزان در عرصه های مختلف باشیم.

 

در پایان این دیدار که با حضور استاندار کردستان، مدیر کل صدا و سیمای مرکز کردستان، مدیر کل بهزیستی استان، جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر سنندج، شماری از بزرگان و فعالان فرهنگ و هنر این استان برگزار شد، از سوی رئیس حوزه هنری کردستان و سازمان مردم نهاد تجلیل از مفاخر و هنرمندان کردستان لوح های تقدیر و یادبودی به استاد فاتح عزت پور اهدا و از وی تجلیل به عمل آمد.

 

فاتح عزت‌پور متولد ۱۳۳۷ در محله جورآباد شهر سنندج و استاد رسمی انجمن خوشنویسان ایران در تهران و سنندج است. وی از سال ۱۳۶۱ به تعلیم هنر خوشنویسی پرداخت و علاوه برآن در سایر مراکز فرهنگی و هنری به آموزش این هنر پرداخته و از دوران تحصیلات ابتدایی در سال ۱۳۴۸ با هنر خوشنویسی آشنا شد و در محیط خانوادگی در محضر دایی خویش استاد مهدی کمالی کردستانی به تمرین خط پرداخت.

 

همزمان با تحصیل در تهران از تمرین خط غافل نشد و در همان سال با تشکیلات انجمن خوشنویسان آشنا و پس از ثبت نام در حضور استاد عباس اخوین به فراگیری این هنر مشغول شد و در سال ۱۳۶۱ موفق به دریافت گواهی ممتاز از انجمن خوشنویسان ایران شد.

 

پس از اخذ گواهینامه ممتاز در سال ۱۳۶۱ و به تایید شورای عالی انجمن خوشنویسان ایران در تهران به عنوان مدرس انجمن انتخاب و رسماً به امر تعلیم هنر خوشنویسی مشغول شد. هنرجویان زیادی در دوره‌های مختلف انجمن از تعلیمات وی بهره مند شدند و تاکنون تعداد قابل توجهی نیز از شاگردان وی موفق به دریافت گواهینامه ممتاز از انجمن خوشنویسان شده‌اند.

 

او علاوه بر فعالیت های هنری عضو کارشناسان مطالعات تحقیقاتی و پژوهشی در زمینه مسکن بوده که تاکنون بیش از ۴۰ مقاله در کتابها و نشریات علمی و سمینارهای وزارت مسکن و شهر سازی ارائه و منتشر شده‌است.

کد خبر 519085

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha