به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ سید علی اکبر پرویزی، استاندار خراسان شمالی، امروز(8بهمن ماه) در جلسه شورای اداری استان با اشاره به بیانات رهبری برای تحقق اقتصاد مقاومتی، عنوان کرد: مدیرانی که به چند سالن و امکانات و تجهیزات آن دل خوش کرده اند و نگاه بسته ای در رابطه با خصوصی سازی دارند، حواسشان باشد که دچار تغییر مدیریتی نشوند.
وی تصریح کرد: بنگاه، کارخانه و سالن داری، کار دولت نیست و پس از 37 سال به این نتیجه رسیده ایم که حتی ضعیف ترین بخش خصوصی هم موفقیت بیشتری در اداره مکان های ورزشی، اجتماعی، فرهنگی و هنری دارد.
استاندار افزود: اجرایی کردن کامل و جامع اقتصاد مقاومتی که مورد تاکید رهبری است، در دستور کار قرار دارد و اگر مدیری بی دقتی کند و مدیریت جدی در این موضوع نداشته، منتظر تغییر مدیریتی باشد، چرا که ما با کسی تعارف نداریم.
وی با اشاره به اینکه دولت آمادگی دارد با سامان دهی پروژه ها و قیمت گذاری آنها خود را از اداره سالن های ورزشی، فرهنگسراها، برخی مدارس و حتی بیمارستان ها و... رها کند، بیان کرد: وزارت بهداشت آمادگی دارد حتی بیمارستان آشخانه را تجهیز و تکمیل و به بخش خصوصی واگذار کند، بنابراین هر اندازه دولت از اداره پروژه های ورزشی، فرهنگی، هنری، بهداشتی و... جدا شود، برنامه ریزی بهتری برای کشور خواهد داشت.
مقام عالی دولت در استان از تخصیص صد در صدی اعتبارات پروژه های سفر هیئت دولت یازدهم به خراسان شمالی خبر داد و اظهار امیدواری کرد: این تخصیص تا پایان سال جاری محقق شود.
پرویزی درباره اهمیت برگزاری مراسم دهه فجرهم عنوان کرد: مدیران دستگاه های اجرایی پروژه ها را آماده و سرو سامان دهند و مانع افتتاح پروژه های نیمه تمام شوند، همچنین برای پایان دادن به سنت گذشته، پروژه های هر شهرستان در یک روز به صورت متمرکز بهره برداری شود تا اداره ها تمام ایام دهه فجر درگیر افتتاح پروژه های ریز و درشت نشوند و از حالت تعطیلی در دهه فجر خارج شوند.
وی با اشاره به اینکه مسئولان از برنامه های تکراری کوچک و سبک پرهیز کنند، چرا که دهه فجر واقعه بسیار عظیمی است که برنامه های در خور شأن نیاز دارد، درباره انتخابات پایان سال جاری هم گفت: استان بر اساس برنامه انتخابات حرکت می کند و آمادگی کامل در برگزاری انتخابات سالم را دارد.
وی تاکید کرد: ما ملزم به انجام وظایف قانونی هستیم و در مسیر اجرای آن تلاش داریم از رأی مردم دفاع کنیم تا ابهامی در نحوه برگزاری انتخابات ایجاد نشود.
پرویزی بیان کرد: فرآیند انتخابات چارچوب قانونی دارد و رویه کار مشخص شده است و در قانون زمان و فرصت اعتراض نامزدها به رد صلاحیت تعیین شده است.
وی اظهار داشت: نظر هیئت های نظارت و اجرایی وحی منزل نیست و احتمال اشتباه وجود دارد، حتی فرد می تواند به رأی شورای نگهبان هم اعتراض کند تا با مرور دوباره کارنامه فرد، نظر قطعی اعلام شود، بنابراین ملاک قانونی اعلام اسامی افراد تایید صلاحیت شده، لیست نهایی است که ستاد انتخابات کشور به فرمانداری ها ارسال میکند که لازم الاجراست.
وی با اشاره به پروژه های نیمه تمام استان گفت: در دو سال و نیم گذشته از دادن وعده وعید و تعریف پروژه جدید خودداری کردیم و با اولویت دادن به اتمام پروژه های نیمه تمام در پی تحقق سیاست دولت تدبیر و امید هستیم.
وی تصریح کرد: از پرداختن به صدها پروژه مصوب دولت قبل پرهیز کردیم، چرا که با احتمال تخصیص بودجه مورد نیاز که 20 هزار میلیارد تومان می شود، 20 سال طول می کشد تا این پروژه ها به سرانجام برسند.
پرویزی افزود: پروژه هایی که در حال حاضر اولویت بندی شده است، به 12 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، بنابراین نیازی به تعریف پروژه جدید و کلنگ زنی نداریم.
وی در جلسه شورای اداری استان که با محوریت معرفی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان شمالی تشکیل شده بود، از تشکیل کمیته استانی برای ارائه گزارش کار به دولت در خصوص اقتصاد مقاومتی خبر داد و اظهار امیدواری کرد: سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان به جایگاه واقعی خود برسد.
وی در عین حال به مدیران دستگاه های اجرایی تذکر داد با معرفی رئیس جدید سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، درخواست پول نکنند چرا که مشکل اصلی پول نیست، بلکه هماهنگی و همکاری برای رفع گره های اداری و زمینه سازی برای تصدی گری مردم و خصوصی سازی است.
مجید پورعیسی، سرپرست سابق سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان شمالی که 8 ماه در این سمت و 7 ماه هم به عنوان معاون برنامه و بودجه استاندار در خراسان شمالی فعالیت داشت گفت: در خراسان شمالی رابطه بخش خصوصی و دولت منسجم و نهادمند نیست که با رفع این مشکل، بخش زیادی از مشکلات استان رفع می شود.
وی بیان کرد: نظام اداری استان پیشرو نیست و به لحاظ تجهیزات و کارکردها فقیر است، همچنین خراسان شمالی باید با توانمند سازی نیروی انسانی به لحاظ سرمایه اجتماعی تحول اساسی در حیطه جغرافیایی اش ایجاد کند.
وی با اظهار امیدواری از احیاء دوباره سازمان مدیریت و برنامه ریزی در راستای ایجاد تحول در وضعیت استان ها به سفر رهبری به خراسان شمالی در سال 91 اشاره کرد و گفت: از مهرماه سال 91 تا امروز(9بهمن ماه 94) 900 میلیارد تومان اعتبار سفر رهبری به استان تخصیص داده و محقق شده است.
حسن نادری، رئیس جدید سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان هم از وجود بیش از 2هزار پروژه نیمه تمام در خراسان شمالی خبر داد که نیاز به 2هزار و 800 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل دارند.
وی قانون مداری، استفاده حداکثری از ظرفیت های قانونی، نظارت کارآمد بر پروژه ها را از جمله سیاست های اولویت دارش برای خراسان شمالی برشمرد.
بر اساس این گزارش؛ در این جلسه از مجید پورعیسی، رئیس سابق مدیریت و برنامه ریزی خراسان شمالی تقدیر و وی به عنوان مشاور معاون امور جمعی و استان ها و پشتیبانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور معرفی و حسن نادری به عنوان رئیس جدید سازمان مدیریت برنامه ریزی استان که سابقه 20 سال فعالیت در سازمان مدیریت را دارد، منتصب شد.
نظر شما