به گزارش خبرنگار دولت خبرگزاری شبستان، روز پر فروغ رم – تهران، چشم بادامی وفادار در تهران، ارایه خدمات بیمه تکمیلی ایثارگران به صورت الکترونیکی، امضای سند همکاریهای گردشگری میان ایران و فرانسه از سرتیترهای برخی از اخبار حوزه دولت در هفته گذشته بود. ادامه اخبار و رویدادهای این حوزه را در گزارش زیر بخوانید:
روز پر فروغ رم - تهران
حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان صبح روز گذشته به همراه هیاتی اقتصادی و سیاسی و با حضور اکثر وزرای کابینه یازدهم راهی رم شد.
بنابراین گزارش، روحانی پس از رسیدن به رم توسط رئیس جمهور این کشور در کاخ ریاست جمهوری مورد استقبال قرار گرفت.
حسن روحانی روز دوشنبه و در دیدار سرجیو ماتارلا رییس جمهوری ایتالیا با اشاره به اینکه ظرفیتهای مشترک فراوانی برای ارتقای سطح همکاریهای تهران - رم وجود دارد، اظهار داشت: دو کشور در سالهای گذشته به دلیل تحریمهای ناعادلانه و نادرست نتوانستند از فرصتها و ظرفیتهای متقابل به خوبی استفاده کنند و اکنون زمان جبران است و باید همکاریهای خود را با تعامل و در راستای منافع متقابل افزایش دهند.
رییس جمهوری که با دعوت رسمی مقامات ایتالیا به رم سفر کرده است، با اشاره به اینکه شرایط کنونی ایران برای ورود سرمایه و فناوریهای جدید و سپس همکاریهای صادراتی کاملا آماده می باشد، خاطرنشان ساخت: ایران و ایتالیا می توانند در بخشهای مختلف انرژی، صنعت، معدن، کشاورزی، تبادلات علمی و فرهنگی و نیز فناوریهای جدید همکاریهای مشترک و گسترده ای داشته باشند.
دکتر روحانی با تحلیل ریشه های بی ثباتی در منطقه و تاکید بر اینکه ایران کشوری باثبات و مردمسالار است، تصریح کرد: برای جمهوری اسلامی ایران ارتقای روابط با اروپا به ویژه ایتالیا از اهمیت بسزایی برخوردار است و در فضای جدید ایجاد شده باید سطح این روابط هر چه بیشتر گسترش یابد.
رییس جمهوری ظرفیتهای ایران در حوزه های انرژی، سرمایه انسانی و موقعیت ممتاز جغرافیایی را بر شمرد و تصریح کرد: ایران تنها یک کشور ۸۰ میلیونی نیست، بلکه در نقطه اتصال آسیای مرکزی، قفقاز و اقیانوس هند قرار دارد که از این موقعیت استراتژیک می توان برای صادرات مشترک به نحو شایسته ای بهره گرفت.
روحانی در ادامه با تاکید بر اینکه برجام می تواند الگویی برای حل و فصل مسائل منطقه ای و بین المللی باشد، از مواضع سازنده ایتالیا در فرایند مذاکرات هسته ای کشورمان قدردانی کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران از ابتدا معتقد بود که راه حل مسایل جهانی و از جمله موضوع هسته ای مذاکره و دیپلماسی است و توافق هسته ای نشان داد که دیپلماسی بهترین راه برای حل و فصل مسائل و صلح پایدار است.
رییس جمهوری کشورمان در بخش دیگری از سخنان خود تحولات منطقه ای و بی ثباتی و ناامنی های موجود در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا را مورد اشاره قرار داد و گفت: تهران و رم همچون گذشته می توانند در بسیاری از مسائل منطقه ای، و از جمله مبارزه با تروریسم، خشونت و افراطی گری با یکدیگر رایزنی و همکاریهای مفیدی داشته باشند.
رییس جمهوری تروریسم را بزرگترین معضل منطقه و تهدیدی برای اروپا و سراسر جهان دانست و اضافه کرد: بدون همکاریهای جامع و جدی نمی توان تروریسم را ریشه کن کرد و بدون شک اگر خاورمیانه بی ثبات شود، آثار خسارت بار آن به اروپا هم می رسد.
دکتر روحانی با تاکید بر اینکه مشکلات موجود در برخی کشورهای منطقه راه حل سیاسی دارد و نه راه حل نظامی، اظهار داشت: ایران و ایتالیا به عنوان دو بازیگر مهم در منطقه خاورمیانه و اتحادیه اروپا می توانند در مسیری که منافع دو ملت، منطقه و جهان را تضمین می کند؛ همکاریهای موثر و سازنده ای با یکدیگر داشته باشند.
دکتر روحانی تاکید کرد: برای ریشه کن کردن تروریسم و نا امنی مهم این است که تفکر خشونت و افراط گرایی از اذهان زدوده شود و زمینه های جذب جوانان به اینگونه تفکرات ریشه یابی و مسدود شده و با فرهنگ خشونت مبارزه شود.
رییس جمهوری با اظهار تاسف از اینکه برخی کشورها برای مبارزه با تروریسم فعالیت و اراده جدی ندارند، خاطرنشان ساخت: متاسفانه کشورهایی هم وجود دارند که برای تامین منافع سیاسی کوتاه مدت خود در منطقه به دنبال استفاده ابزاری از تروریسم هستند. لذا باید تلاش کرد تا زمینه حمایتهای سیاسی، مالی و تسلیحاتی برخی از کشورها از تروریسم قطع شود.
"سرجیو ماتارلا" رییس جمهوری ایتالیا نیز در این دیدار با اظهار خرسندی از انجام اولین سفر خارجی دکتر روحانی پس از آغاز اجرای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) به ایتالیا، آن را نشانه دیگری از دوستی و صمیمیت عمیق دو ملت و دو دولت ایران و ایتالیا دانست و گفت: ایتالیا مصمم است زمینه های دوستی و همکاری خود را با جمهوری اسلامی ایران مستحکم کرده و همکاریهای پایداری با تهران برقرار سازد.
رییس جمهوری ایتالیا از آغاز دور جدید همکاریهای پرشتاب ایتالیا با ایران به ویژه در بخشهای اقتصادی خبر داد و خاطرنشان ساخت: شرکتهای مختلف صنعتی و تجاری ایتالیا بسیار مشتاق حضور و همکاری با ایران هستند. ما با سرمایه گذاری و حضور فعالانه به دنبال جبران عقب ماندگی ها و فرصتهایی هستیم که تحریمها آنها را از ایتالیا گرفتند.
ماتارلا با ابزار رضایت و خشنودی ایتالیا از توافق هسته ای و پایان تحریمها علیه ایران و با تاکید بر اشتراک نظر خود با رییس جمهوری کشورمان درباره مسائل مهم منطقه ای و بین المللی تصریح کرد: بی تردید شرایط جدید به ایران این امکان را می دهد که نقش اصلی و ثبات آفرین خود را در منطقه هر چه بیشتر و بهتر ایفا کند.
همکاری ایران و تایلند منحصر در حوزه های اقتصادی و تجاری نخواهد ماند
حسن روحانی روز یکشنبه در دیدار "دان پرامودوینای" وزیر امور خارجه تایلند، گفت: روابط دیرینه ایران و تایلند پیوسته برپایه دوستی و صمیمیت میان دو ملت استوار بوده و سرمایه گذاران و بازرگانان دو کشور همواره و به رغم برخی مشکلات مربوط به دوران تحریمها، روابط و همکاری های خود را حفظ کرده و توسعه داده اند و امروز با لغو تحریمها ، شرایط برای افزایش سطح تعاملات تهران و بانکوک بسیار مساعد است.
روحانی افزایش رفت و آمد هیأتهای متعدد تجاری و اقتصادی از بانکوک به تهران در ماههای اخیر را تاییدی بر علاقمندی دو کشور برای افزایش سطح تعاملات دانست و اظهارداشت: البته همکاری جمهوری اسلامی ایران و تایلند منحصر در حوزه های اقتصادی و تجاری نخواهد ماند و ما علاقه مندیم در عرصه های فرهنگی، دانشگاهی و گردشگری نیز همکاری داشته باشیم.
رییس جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر ضرورت تقویت همکاری میان اعضای سازمان همکاریهای جنوب شرق آسیا (آ.سه.آن) و سازمان همکاریهای اقتصادی (اکو) در مسیر توسعه منطقه ای ، گفت:کشورهای در حال توسعه باید نیازمندیهای یکدیگر را در عرصههای اقتصادی، تجاری، علمی، مالی و فناوری تامین و از تجارب یکدیگر در حوزه های فرهنگی ، اجتماعی و زیستمحیطی بهره بگیرند.
روحانی سپس به ضرورت تلاش و مبارزه همه کشورها با پدیده تروریسم اشاره کرد و افزود: معضلاتی همانند خشونت، افراطیگری و تروریسم که گریبانگیر منطقه ما شده و البته به تدریج در حال گسترش در سطح جهان است، از جمله مسایلی است که باید برای مقابله با آن، همه به صحنه بیایند و همکاری کنند.
رییس جمهوری با بیان اینکه "بسیار مهم است که در زمینه ترویج فرهنگ صحیح انسانی و جایگزینی آن با خشونت و افراط با یکدیگر همکاری کنیم"، تصریح کرد: جای تأسف عمیق است که برخی کشورها از گروههای تروریستی به عنوان ابزار پیشبرد اهدافشان استفاده کرده و به تروریستها کمک مالی و تسلیحاتی میکنند. باید همه کمک کنیم تا وضعیت بهتری برای جامعه انسانی فراهم شود.
"دان پرامودوینای" وزیر امور خارجه تایلند نیز با تبریک موفقیت کشورمان در عرصه مذاکرات هستهای و آغاز اجرای برجام، نقش دکتر روحانی در مدیریت مذاکرات را بسیار برجسته و مؤثر خواند و گفت: معتقدم با توجه به بهرهگیری جمهوری اسلامی ایران از شرایط تحریم و تمرکز و توجه ویژه به تربیت نیروی انسانی توانمند و متخصص، در آینده نزدیک ایران به یک قدرت اقتصادی تبدیل خواهد شد.
وزیر امور خارجه تایلند با اشاره به سفر چندی پیش معاون وزیر تجارت تایلند و هیأتی از تجار آن کشور به ایران و سفری که معاون نخست وزیر تایلند به همراه 6 وزیر کابینه در آینده نزدیک به تهران خواهند داشت، افزود: این رفت و آمد هیات ها، نشانه عزم راسخ تایلند برای گسترش بیش از پیش روابط با ایران در عرصههای مختلف از جمله تجاری، صنعتی، سرمایهگذاری و فاینانس، شیلات و کشاورزی است.
"دان پرامودوینای" اظهار داشت: معتقدیم روابط مردمی کشورها پایه صحیح مستحکم و بسیار ارزشمندی برای روابط گسترده کشورها و دولتها در عرصههای مختلف است.
چشم بادامی وفادار در تهران
«شی جین پینگ» رئیس جمهور چین در حالی شب گذشته در پاسخ به دعوت رسمی حسن روحانی همتای ایرانی خود وارد تهران شده که این سفر با سفرهای قبلی متفاوت است.
تماس های پیش از این ایران و چین در خصوص راه های فرار از تحریم ها و همچنین دوره ای نیز در مورد مذاکرات هسته ای از بین برنده تحریم ها بوده و حالا دو کشور با هم برای روزهای بدون تحریم تصمیم گیری می کنند.
چین را می توان کشوری نامید که جمهوری اسلامی ایران را در سال های سخت تحریم ها، مذاکرات هسته ای برای لغو تحریم ها تنها نگذاشت و یاور همیشگی اقتصاد ایران بوده است.
شب گذشته رییس جمهوری چین در صدر یک هیات بلندپایه سیاسی و اقتصادی برای دو روز وارد تهران شد و در فرودگاه مهراباد مورد استقبال محمد جواد ظریف وزیر امورخارجه قرار گرفت.
این سفر در پاسخ به سفر رسمی سال گذشته رییس جمهوری اسلامی ایران به چین و پس از حدود 14 سال از سفر رییس جمهوری اسبق چین (جیانگ زمین) به ایران انجام می شود.
رییس جمهوری چین را در این سفر علاوه بر سه معاون نخست وزیر و 6 وزیر، هیات بزرگی از بازرگانان و رسانه های چینی همراهی می کنند.
شی جین پینگ'رییس جمهوری چین پس از ورود به تهران در فرودگاه مهرآباد گفت : چین خواهان گسترش و ارتقا سطح روابط وهمکاری دوجانبه با هدف گشودن فصل جدیدی از روابط جامع ، درازمدت و پایدار با جمهوری اسلامی ایران است.
رییس جمهوری چین جمعه شب در سخنان کوتاهی افزود: چین و ایران به عنوان دو کشور تمدنی، دارای فرهنگ درخشان و تاریخ طولانی سهم بزرگی برای پیشرفت تمدن های بشریت ادا کرده اند.
وی اضافه کرد: طی هزاران سال، دو ملت ایران و چین ارتباطات و معاملات دوستانه ای در مسیر جاده تاریخی ابرایشم برقرار کرده و اثرات روشنی نیز در تاریخ دو کشور باقی گذاشته و تا کنون این آثار در زندگی مردم دو کشور ادامه دارد.
شی جین پینگ تصریح کرد: پس از برقراری روابط سیاسی دو کشور همکاری های دو جانبه شاهد دستاوردهای برجسته ای در ابعاد سیاسی ، اقتصادی و فرهنگی بوده است.
وی بیان کرد: در سال های اخیر روابط دو جانبه همواره روند توسعه مثبت و پایدار را حفظ کرده و اعتماد سیاسی متقابل نیز محکم تر و همکاری های بازرگانی و تجاری به دستاوردهای فراوانی نایل آمده و طرفین همچنین در امور منطقه ای و بین المللی از یکدیگر حمایت می کنند.
وی با اشاره به اینکه پس از به دست آمدن برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) مناسبات دو جانبه با فرصت توسعه جدیدی روبرو است، افزود : چین آمادگی دارد با تشریک مساعی با طرف ایرانی و با استفاده از موقعیت مطلوب، سطح روابط و همکاری دو جانبه را ارتقا دهد تا فصل جدیدی از روابط فی مابین به طور جامع ، درازمدت و پایدار آغاز شود.
رییس جمهوری چین افزود: انتظار دارم با مسئولان ایرانی درخصوص روابط دو جانبه و مسایل منطقه ای و بین المللی مورد علاقه مشترک به طورعمیق تبادل نظر کرده و چشم اندازی همکاری دو کشور را ترسیم نماییم و یقین دارم این سفر به موفقیت کامل دستیابی پیدا کرده و موجب تحکیم بیش از پیش دوستی و همکاری بین دو کشور خواهد شد.
بنابراین گزارش، رسانه های چین گزارش کردند که «شی جین پینگ» در این سفر ملاقاتهایی با رهبران ایران خواهد داشت که برای توسعه و گسترش مناسبات دو کشور اهمیت بسزایی دارد.
تارنمای وزارت امور خارجه چین در همین رابطه گزارش کرده است که بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته رئیس جمهور چین با حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز دیدار و گفت و گو خواهد کرد.
همچنین قرار است او با حسن روحانی رئیس جمهور ایران دیدار و سپس در حاشیه نشست سران دو کشور در مراسم امضای چندین قرارداد بزرگ شرکت کند.
یکی دیگر از دیدارهای رسمی رئیس جمهوری خلق چین براساس گزارش رسانه های چینی، با علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی است که در جریان آن مناسبات پارلمانی و اقتصادی دو کشور نیز مورد بحث قرار خواهد گرفت.
در همین حال تلویزیون مرکزی چین نیز سفر رئیس جمهور این کشور به ایران را مورد بررسی قرار داده و با پخش مصاحبه هایی با کارشناسان خاطرنشان کرده است که چین و ایران در طول تاریخ روابطی راهبردی و دوستانه داشته اند.
روزنامه «مردم» ارگان حزب حاکم چین نیز با چاپ مقاله ای به انجام این سفر پرداخت و نوشت: سفر «شی جین پینگ» به ایران یکی از مهمترین دیدارهای وی می باشد و چون اولین سفر خارجی او در سال جاری میلادی به حساب می آید، نشانه هایی از اهمیت این دیدار را با خود همراه دارد.
گزارش می افزاید: او در شرایطی به تهران می رود که توافق نهایی هسته ای شکل گرفته، تحریم ها لغو شده و بازار ایران مهیا برای جذب سرمایه و فن آوری است و دو کشور می توانند شاهد اوجگیری مناسبات باشند.
قرار است در جریان این سفر در باره موضوعات مورد علاقه منطقه ای و بین المللی میان مقامات دو کشور گفت وگو شده و راهکارهای گسترش همکاری در بخش های فرهنگی، سیاسی و اقتصادی مورد بررسی و اسناد همکاری در بخش های انرژی و ریلی امضا شود.
چین بسیار امیدوار است که بتواند چند طرح ریلی را با ایران شروع کند که شامل احداث خطوط آهن تندرو در مسیرهای مختلف بین شهری است.
خبرگزاری شین هوا نیز گزارش کرده است که چین می تواند در زمینه های مختلفی با ایران همکاری داشته باشد که بخش هایی از آن تجاری و اقتصادی است.
گزارش رسانه ای در چین حاکی است که دو کشور در مبارزه با تروریسم هم اهداف نزدیک و مشترکی دارند و چین می کوشد جای پای خود را در خاورمیانه بازتر کند و در این راستا لازم است همکاری های بیشتری با تهران داشته باشد.
تلویزیون چین گزارش کرده است که یکی از مهمترین بخش های این سفر بکارگیری توانایی های ایران برای اجرای نقشه راه احیای جاده ابریشم زمینی و دریایی است که در طول سفر رئیس جمهور چین در این باره مباحث گسترده ای مطرح خواهد شد.
«شی جین پینگ» رئیس جمهوری چین به تازگی گفت که ایران می تواند یک کوریدور و مرکزیت مهم برای اجرای طرح های زیربنایی جاده ابریشم و مرتبط کننده کشورهای آسیایی و آسیای مرکزی با یکدیگر و محل ترانزیت بسیاری از کالاها باشد.
رئیس جمهوری چین در سفر خاورمیانه ای خود ابتدا به عربستان سفر کرد و بعد از عزیمت به مصر وارد تهران شده است.
خدمات بیمه تکمیلی ایثارگران به صورت الکترونیکی ارایه می شود
حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی شهیدی نماینده ولی فقیه، معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جلسه شورای معاونین و مدیران بنیاد با اشاره به فرصت ارائه خدمات مناسب تر به ایثارگران، گفت: بر اساس توافق انجام شده با بیمه ایران و با نصب نرم افزار مخصوص شامل اطلاعات یک میلیون و 700 هزار ایثارگر مشمول بیمه تکمیلی بر روی سیستم های کامپیوتری در 5 هزار بیمارستان و مرکز درمانی طرف قرارداد، ارائه خدمات بیمه تکمیلی به صورت الکترونیکی صورت می گیرد.
حجت الاسلام شهیدی افزود: تاکنون در 2 هزار بیمارستان و مرکز درمانی طرف قرارداد بیمه تکمیلی ایران، نرم افزار اطلاعات ایثارگران نصب شده است و تا یک ماه آینده همه 5 هزار بیمارستان و مرکز درمانی طرف قرارداد از این امکان برخوردار می شوند.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن اشاره به این مسأله که بنیاد هر چه سطح خدمات را هم افزایش دهد به هیچ وجه نمی تواند نقص عضو یا آسیب های وارده به خانواده ایثارگران را جبران کند، گفت: از یک سو میانگین سن والدین شهدا به 80 سال رسیده و طبعاً مشکلات جسمی آنان افزایش یافته و از سوی دیگر افزایش سن جانبازان هم ضرورت ارائه خدمات مناسب تر و سریع تر را نمایان کرده است و من از معاونان و مدیران بنیاد می خواهم با ارائه شیوه های روزآمد و تدابیر بیشتر، برای رفع مشکلات ایثارگران اقدام کنند.
سند همکاریهای گردشگری ایران و فرانسه به امضاء میرسد
مسعود سلطانی فر به منظور انجام مذاکرات و تعاملات دو جانبه و امضای اسناد همکاری سه شنبه 6 بهمن ماه در معیت رییس جمهور کشورمان عازم فرانسه می شود.
گفتنی است، با رایزنی و همکاری های صورت گرفته، قرار است در جریان سفر سلطانی فر به کشور فرانسه، دو سند همکاری گردشگری و پژوهشی به امضاء برسد.
بر پایه این گزارش، یادداشت همکاری گردشگری ایران و فرانسه با هدف ارتقای روابط دوجانبه، تسهیل افزایش شمار گردشگران دو کشور، ارتقای توسعه منابع انسانی در زمینه صنعت گردشگری و نیز بازاریابی و توسعه گردشگری کوهستان و طبیعت گردی میان طرفین امضاء می شود.
همچنین مذاکره با مسوولان ذیربط در خصوص اجرای پروژه های همکاری در زمینه های پژوهش، موزه داری، انتشارات، باستان شناسی و حفاظت آثار و نیز فعالیت های آموزشی و تبادل کارشناسان و اساتید از دیگر برنامه های مسعود سلطانی فر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در این سفر است که قرار است در قالب یادداشت تفاهم همکاری و پژوهش با موزه لوور فرانسه به امضاء برسد.
علاوه بر امضای دو سند یاد شده، معاون رئیس جمهور دیداری عمومی با سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی فرانسه به منظور تشریح زمینه های همکاری و سرمایه گذاری در ایران به ویژه در دوران پساتحریم خواهند داشت. ضمن آنکه قرار است نمایشگاه صنایع دستی کشورمان در فرانسه با حضور سلطانی فر افتتاح شود.
لازم به یادآوری است یکی از برنامه های مهم دکتر روحانی، رییس جمهور کشورمان در سفر به فرانسه، علاوه بر ملاقات با رییس جمهور آن کشور، دیدار با ایرینا بوکووا، مدیر کل یونسکو است که رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سازمان نیز ایشان را همراهی کرده و در خصوص گسترش همکاری های جمهوری اسلامی ایران با سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد مذاکره خواهند کرد.
گفتنی است بهمن نامور مطلق، معاون محترم صنایع دستی و جمعی از هنرمندان کشورمان، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری را در این سفر همراهی می کنند.
600 میلیارد تومان برای اصلاح تعرفه های پزشکی هزینه شد/40 هزار خدمت در وزارت بهداشت
سید حسن هاشمی، وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی در مراسم ششمین دوره جایزه ملی مدیریت مالی ایران که صبح امروز در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد افزود: وزارت بهداشت 40 هزار خدمت به مردم ارائه می کند.
وزیر بهداشت با بیان اینکه در بیش از 6 هزار مرکز درمانی و 4 هزار مرکز بهداشتی خدمات متنوعی به مردم ارائه می شود افزود: ما در وزارت بهداشت حدود 40 هزار خدمت به مردم ارائه می کنیم و راه اندازی چنین عملکرد و نظام تعهدی در آن کار بسیار سخت و دشواری بود.
هاشمی بدهی وزارت بهداشت در آغاز مسئولیت خود را 8 هزار میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: در سال 93 کل منابعی که به وزارت بهداشت اختصاص یافت 7500 میلیارد تومان بود و توانستیم پرداخت از جیب مردم را که حدود 60 درصد بود، بسیار کاهش دهیم و به ازای هر یک درصد کاهش پرداختی از جیب مردم 820 میلیارد تومان هزینه کردیم.
وزیر بهداشت با بیان اینکه از مجموع 7500 میلیارد تومان در مجموع 600 میلیارد تومان هزینه اصلاح تعرفه ها شد گفت: برخی افراد ادعاهای نادرستی در این زمینه دارند و عنوان می کنند تمام اعتبارات طرح تحول به جیب پزشکان و گروه پزشکی رفته است اما علاوه بر اینکه ما بخش بسیار کمی از آن را برای اصلاح تعرفه قرار دادیم در حال حاضر چندین هزار پروژه عمرانی در سطح کشور داریم و وزارت بهداشت بیشترین کار عمرانی از نظر تنوع را در کشور دارد.
هاشمی ضمن ارزشمند دانستن پوشش بیمه برای 11 میلیون نفر از مردم کشور اظهار داشت: طبق گزارشی که دکتر ربیعی وزیر رفاه ارائه دادند،80 درصد از افرادی که تحت پوشش بیمه قرار گرفته اند درآمد کمتر از یک میلیون تومان دارند یعنی نمی توانستند درگذشته خدمات سلامت را دریافت کنند. از سوی دیگر 28درصد از مراجعان جدید به بیمارستان های ما از مددجویان کمیته امداد خمینی (ره) هستند که ما به ارائه خدمت به آنها افتخار می کنیم.
هاشمی با بیان اینکه در بسیاری از کشورهای دنیا وزیر بهداشت یک پزشک نیست افزود: بسیاری از این وزیران مدیران اقتصادی هستند زیرا حوزه سلامت علاوه بر ارائه خدمات بهداشتی و درمانی یک بنگاه اقتصادی است و سرمایه در گردش آن در بالاترین درجه قرار دارد به گونه ای که دو برابر نفت و گاز است و بسیاری از شرکت های بزرگ دنیا مانند سونی، فیلیپس، فوجی و زیمنس به حوزه سلامت وارد شده و سرمایه گذاری های کلانی را کردند.
نظر شما