حسن آقا یوسفی، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان همدان به خبرنگار شبستان گفت: از دیدگاه اسلام صدای خوب و دلنشین مورد ستایش قرار گرفته و در عرفان هم به این مهم توجه شده است.
وی با بیان اینکه در تاریخ هنر آوایی به اشکال مختلف تجلی داشته است، افزود: زمانی که انسان به دنبال هنرهای آوایی بوده این مهم وجود داشته و باید مراحل سه گانه ای را طی کند.
وی تصریح کرد: هنگامی که آدمی با صحنه های مختلف مواجه می شود همواره با آغاز یک تفکر، عواطف و احساسات هنری او جریان پیدا می کند .
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان همدان خاطرنشان کرد: فعالیت فکر و اندیشه انسان ، تلفیق و تطبیق آن با ادراک آدمی موجب ظهور و بروز هنر آوایی و سرود می شود.
یوسفی با بیان اینکه سرود تلفیقی برگرفته از شعر، آهنگ و محتواست، اظهار داشت: این در حالیست که هنر آوایی می تواند انتقال دهنده محتوا و پیام خاصی باشد.
وی افزود: اجرای گروه سرود در واقع عبور از فردیت و پیوستن به جمع می شود و فدا کردن خود در جمع کاملا عملی و محقق خواهد شد.
وی افزود: عدمشعر مناسب را یکی از آفت های بزرگ گروه های سرود است و این در حالیست که هنر آوایی باید زیبا، روشن، قابل بیان و دارای ریتم و از بار ادبی قوی و غنی برخوردار باشد.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان همدان بیان داشت: با استفاده از شعر خوب می توان هنر آوایی را به سمت و سوی الهی سوق داد و با این وجود مسئولان گروه های سرود باید در انتخاب اشعار مناسب کوشا باشند.
یوسفی خاطرنشان کرد: هنر ما زمانی می تواند انتقال دهنده مفاهیم دینی و ارزش های اسلامی قرار گیرد که محتوای آن معنوی و در خور فرهنگ ایرانی- اسلامی باشد.
وی با بیان اینکه هنرآوایی جامعه ای ما نباید با سرود و هویت ملی ما منافاتی داشته باشد، گفت: همچنین اجرا کنندگان سرود باید متانت، وقار، اخلاق مداری ایرانی- اسلامی را رعایت کنند.
نظر شما