کانون‌های تخصصی عترت زمینه ساز تبیین سیره و سنت اهل بیت (ع) در جامعه

مدیر کل دفتر کانون‌های تخصصی ستاد عالی از ایجاد کانون‌های تخصصی عترت با هدف نهادینه‌سازی ارزش‌های الهی و سیره و سنت اهل بیت (ع) خبر داد.

 

خبرگزاری شبستان: عترت یکی از اصول مهم و اساسی است و یگانه راه سعادت و کمال بشر در دنیا و آخرت پیروی و اقتدا به سنت و سیره پیامبر گرامی (ص) و اهل بیت و تمسک به قرآن است.

 

در این راستا کانون‌های تخصصی عترت با هدف تبیین و نهادینه‌سازی ارزش‌های موجود در سنت و سیره اهل بیت (ع) ایجاد می‌شوند تا به نشر، ترویج، توسعه و تعمیق معارف و مفاهیم فرهنگ اهل بیت (ع) در سطح کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور بپردازند.

 

حجت‌الاسلام علی ملانوری،‌ مدیر کل دفتر کانون‌های تخصصی ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور در تشریح اهداف تشکیل کانون‌های تخصصی عترت به خبرنگار شبستان گفت: هدف از تشکیل کانون‌های تخصصی عترت، ارتقای معرفت جامعه اسلامی نسبت به اهل بیت (ع) است.

 

وی با اشاره به شرایط احراز کانون‌های تخصصی عترت بیان کرد: مهم‌ترین شرط احراز عنوان کانون‌ تخصصی عترت، جذب نیروی انسانی متخصص و پژوهشگر در زمینه قرآن و عترت در کنار سایر شرایط عمومی است. 

 

مدیر کل کانون‌های تخصصی کشور با اشاره به برنامه‌های کانون تخصصی عترت یادآور شد: تولید آثار فرهنگی و هنری مانند نرم‌افزار، کتاب، نمایش‌نامه، فیلم‌نامه و تألیف و تدوین کتاب‌های کوچک در زمینه اهل بیت (ع) برای کودکان و نوجوانان با عنایت به فقدان این کتاب‌ها و  برگزاری مراسم‌ مختلف در هیئت مذهبی از جمله برنامه‌های کانون‌های تخصصی عترت است.

 

وی برگزاری کلاس‌ها و دوره‌های آموزشی، راه‌اندازی سایت برای تعامل مجازی کانون با سایر کانون‌ها و نشر معارف اهل بیت (ع)، تولید نشریه تخصصی متناسب با نیاز مخاطبان در موضوع فرهنگ معارف اهل بیت (ع) و تعامل ارتباط با و استفاده مؤثر از کارشناسان، سخنرانان و مداحان که در زمینه اهل بیت (ع) دانش و بینش کافی مناسب به ویژه در زمینه نوجوانان و جوانان داشته باشند را از اولویت های کانون‌های تخصصی عترت برشمرد.

 

مدیر کل کانون‌های تخصصی کشور جذب ترغیب جوانان و نوجوانان به مطالعه مباحثه، نگارش پیرامون اهل بیت (ع)، پاسخ‌گویی به شبهات و سؤالات با استفاده از کارشناسان مجرب، اجرای مسابقات مختلف فرهنگی و هنری با موضوع مرتبط برگزاری جلسات ادعیه همانند زیارت عاشورا، عرفه، توسل، کمیل، ندبه، سمات، فرج، آل یاسین، امین‌الله، حدیث کساء و تولید برنامه‌های رادیو تلویزیونی با قابلیت پخش از مرکز سیمای استان و شبکه‌های ملی و همکاری در برگزاری جشن‌های دهه کرامت را از مهم‌ترین برنامه‌ها و وظایف کانون‌های تخصصی عترت دانست.

 

وی خاطرنشان کرد: امسال 15کانون تخصصی در نیمی از استان‌های کشور ایجاد می‌شود. همچنین شرایط ایجاد کانون‌های تخصصی با عنوان عقاید اسلامی نیز در آینده‌ای نزدیک اعلام می‌شود.

پایان پیام/
 

کد خبر 51839

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha