به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، محمود خالقی، معاون آموزش حوزههای علمیه خواهران کشور، شامگاه گذشته(6 بهمن)، در نشست فصلی مدیران حوزه علمیه خواهران استان اصفهان گفت: باید مواظب و مراقب جایگاه خودمان به عنوان مدیر و کادر آموزشی مدرسه باشیم و به این نکته هم توجه کنیم اگر گفتند در کلام حکومت داری و مسائل اجتماعی جامعه الناس علی دین ملوکهم پس هر کسی در هر منسبی که هست، خودش یک حاکم است و بنابراین همه کسانی که به او نگاه می کنند، متاثر از او می شوند.
وی ادامه داد: آیت الله جوادی آملی فرمودند: ظاهر مردم باطن مسئولان است، اگر مردم به ضوابط و مقررات پایبندند، این ظاهرريا مردم، باطن مسئولین را می رساند.
خالقی خاطرنشان کرد: سعی کنیم کارهایی که انجام می دهیم به جهت طولانی بودن مسئولیت تکراری و عادی نشود و اهمیت کار را هم بدانیم و بدانیم آمده ایم سرباز امام زمان(عج) تربیت کنیم.
معاون آموزش حوزههای علمیه خواهران کشور گفت: ذات نایافته از هستی بخش، خودش هیچ گاه نمی تواند هستی بخش باشد، بنابراین خودمان تمام تلاشمان را به کار بگیریم که خودمان خوب شویم و به طور طبیعی اثر می گذاریم و دیگران از ما متاثر می شوند و باید تمام تلاشمان را کنیم تا زینت امام زمان(عج) باشیم.
وی تاکید کرد: نباید برنامه آموزشی حوزه را یک برنامه خشک و دانشی و آموزشی صرف بینیم، باید در دل دروس آموزشی حوزه علمیه، بحث های فرهنگی، اخلاقی، تربیتی، مهارتی و پژوهشی ایجاد شود.
معاون آموزش حوزههای علمیه خواهران کشور ادامه داد: هیچ کجا به اندازه محیط آموزشی نمی تواند تاثیرگذار باشد، بنابراین برنامه آموزشی باید پویا و با نشاط و کامل باشد.
خالقی خاطرنشان کرد: برنامه آموزشی حوزه ها باید ادب داشته باشد و منظور از الف در کلمه ادب، ارزش و اخلاق، دال آن دانش آموزش صرف، حرف ب هم بینش است.
وی تصریح کرد: باید مجموعه این عوامل دست به دست هم دهد تا طلبه، یک طلبه متخلق شود و یک طلبه هم باید ملا و عالم و باسواد شود و هم باید بینش و بصیرت داشته باشد که همه اینها باید از دل برنامه درسی حوزه در بیاید.
نظر شما