به گزارش خبرنگار شبستان، صدیقه حجازی، مدیر کل امور زنان و خانواده سازمان ارتباطات و فرهنگ اسلامی امروز در نشست هماندیشی زن و مقاومت که در سالن هویزه باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد با اشاره به اهداف برگزاری این همایش گفت: هدف از این مجالس حفظ ارتباط با خدا و تقویت روحیه مردم و خانوادهها بود. همین روحیه بود که باعث میشد هیچ نیرویی نتواند بر مردم ما غلبه کند.
وی با اشاره به بروزبحرانهای اخلاقی و اجتماعی در جنگها ی اول و دوم جهانی بیان کرد:: یکی از وجوه تمایز جنگ ما و جنگهای دیگر در نقاط دیگر دنیا همین است که ما پس از جنگ هیچ گاه با بحران اخلاقی و اجتماعی مواجه نشدیم. این در حالی است که در دنیا هر جا که جنگی رخ داده از پس آن بحرانهای اخلاقی و اجتماعی شدت گرفته است و علت آن فقدان همسر، پدر یا برادری بوده است که خانواده را دچار تزلزل کرده است. اما این که در جنگ ما چنین بحرانی رخ نداده است به این علت است که فضای اخلاق و معنویت بر رزمندگان و خانوادههای آنان و مردم ما حاکم بود.
حجازی تصریح کرد: ابعاد جنگ سوریه گستردهتر از جنگ ما است. جنگ سوریه در تمام شهرها و خیابانها و کوچهها جریان دارد و امروز هیچ خانوادهای نیست که آسیبی به آنها نرسیده باشد. امروز توصیه ما به خانوادههای سوریه این است که ابعاد معنوی و اخلاقی زنان و خانوادههای سوری را تقویت کنید تا از بروز بحرانهای بعدی پیشگیری نموده و روحیه مقاومت را افزایش دهید.
در ادامه این نشست هدیل الاسمر؛ رئیس سازمان امور زنان و خانواده سوریه نیزگفت: ما به اینجا آمدیم تا یاد بگیریم چگونه این بحران را پشت سر بگذاریم و مقاومت کنیم. این نشست برای ما بسیار ارزشمند بود و ما در اینجا هر لحظه مطالب جدیدی را به دست آوردیم.
وی بیان کرد: امروز ما زنان مقاومی داریم که در کنار مردان میجنگند. زنانی را داریم که هنرمند هستند یا پزشک هستند یا در عرصههای دیپلماسی فعال هستند و همه به نحوی در برابر جنگی که در سوریه وجود دارد مبارزه میکنند.
هدیل الاسمرافزود: امروز رسانهها یک سانسور خبری را نسبت به سوریه دارند و وضعیت موجود در سوریه را غیر از آن چه هست، به تصویر میکشند. البته من می دانم که رسانههای ایرانی در کنار ما ایستادند به خصوص این که شما مدافعان و مبارزانی را دارید که در کنار ما ایستادند.
وی خاطر نشان کرد: جنگ در سوریه با جنگهای سنتی دیگر کشورها متفاوت هست. تروریستها به کشور ما وارد شدند و همه زیرساختها، مدارس، بیمارستانها را ویران کردند. بسیاری را در این بخشها دزدیدند. تروریستها تلاش کردند وحدت ملی و مردمی را بشکنند و طایفه گرایی را که هیچ وقت وجود نداشته، ایجاد کنند. آنها وارد مراکز تاریخی ما شدند و ویرانی به پا کردند. اینها نمادها و نشانههای تمدن انسانی بود که از بین رفت. ما همیشه در این فکر هستیم که چگونه میتوانیم این بحرانها را پشت سر بگذاریم و به نقطه قبلی خودمان باز گردیم.
نظر شما