به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، حسین فیروزی، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کردستان شامگاه یک شنبه (۴ بهمن) در پنجمین کارگروه تخصصی اشتغال استان که با حضور معاون توسعه کار آفرینی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به ظرفیت های خوب کردستان نیروی انسانی تحصیلکرده برای اجرای طرح تکاپو در استان وجود دارد.
وی با تاکید بر اهمیت طرح تکاپو، افزود: اجرای طرح تکاپو باعث ایجاد کسب و کارهای پایدار و کاهش بیکاری در این استان خواهد شد.
این مقام مسئول با بیان اینکه اقدامات لازم جهت اجرای طرح تکاپو در زمینههای زنبور عسل و فرش در حال انجام است، اظهار داشت: کردستان یکی از قطبهای مهم در زمینه تولید عسل است که میتوان آن را به سمت تولید محصول ارگانیک هدایت کرد.
وی در ادامه افزود: تشکیل کارگروه رفع موانع تولید از اقدامات حوزه اشتغال در کردستان است و خوشبختانه این کارگروه به دستور خود استاندار قبل از شروع در سطح ملی، در استان آغاز به کار کرده است.
فیروزی به کارگروه رفع موانع تولید در استان اشاره و اذعان کرد: حل مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی و جلوگیری از کاهش اشتغال در واحدهای تولیدی مشکلدار از جمله کارهای خوب کارگروه رفع موانع تولید است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کردستان تصریح کرد: سرمایهگذاری جدید و ایجاد شغلهای جدید از دیگر برنامههای استان در راستای توسعه اشتغال پایدار است، به همین دلیل از واحدهای فعال که نیاز به سرمایه در گردش داشتند، حمایتهای لازم انجام شده است.
کارگزار اشتغال استان کردستان نیز در ادامه این جلسه ضمن ارائه اطلاعات در مورد وضعیت اشتغال در استان افزود: مزیتهای منحصر به فردی در حوزه اشتغال در کردستان وجود دارد که باید نسبت به احیای آن تلاش بیشتری شود.
محمدعبده ابطحی در پایان خاطرنشان کرد: شناسایی مزیتها و کمبودهای کردستان و تبدیل این کمبودها به مزیت از اهدافی است که در اجرای طرح تکاپو در این استان دنبال میشود.
نظر شما