۲۰درصد رسته فعالیت اشتغالزایی در کردستان شناسایی شده است 

خبرگزاری شبستان: معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی کشور با اشاره به اهمیت شناسایی ظرفیت های استان کردستان، گفت: ۲۰درصد رسته فعالیت در کردستان شناسایی شده است که باید توسعه پیدا کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، عیسی منصوری، معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی عصر امروز (4 بهمن) در پنجمین جلسه کارگروه  تخصصی اشتغال کردستان در سنندج، گفت: مسئله بیکار ی فقط در کشور ما نیست و کشورهای دیگر نیز با آن مواجه هستند بنابراین در سطح کلان برای کاهش و رفع بیکاری و ایجاد اشتغال نیازمند کمک هم هستیم.

 

وی  با تاکید بر رفع بیکاری و ایجاد اشتغال، افزود: باید برای رفع این معضل بیکاری و اشتغال تصمیم سازی هایمان را در سطح منطقه به مرحله اجرا در بیاوریم.

 

این مقام مسئول با اشاره به اینکه نقطه اصلی ورودی ما فعال سازی بنگاه های رسمی و غیر رسمی است، اظهار داشت: ما باید علاوه بر توجه به بنگاه رسمی بنگاه های غیر رسمی را بپذیریم زیرا این بنگاه ها به جریان اشتغال  کمک می کنند.

 

معاون توسعه کار آفرینی و اشتغال وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی کشور افزود: در کل باید در استان ها براساس واقعیت ها و ظرفیت های آنها عمل کنیم تا مسیر توسعه را بیشتر از گذشته طی کنیم.

 

وی در ادامه با اشاره به اجرای طرح تکاپو تصریح کرد: در طول چندین سال گذشته همواره یکی از خواسته‌های جامعه علمی استان ها به رسمیت شناختن ظرفیت‌ها و قابلیت های تخصصی موجود در آن استان بوده است که طرح تکاپو در همین راستا اجرا می‌شود و اجرای این رسته ها کمک به اشتغال در استان ها می کند.

 

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه در استان تنها در یک بخش قرار نیست کار شود، افزود: بنابراین حدود  20 درصد رسته فعالیت هایی که 80 درصد اشتغال استان را تشکیل می‌دهند شناسایی شدند که باید توسعه پیدا کنند.

 

وی با بیان اینکه رسته آی‌تی یکی از حوزه های اصلی دارای مزیت در کردستان است، افزود:  تقویت حوزه آی‌تی و آی سی تی در این استان  ظرفیت‌های جدیدی در سایر بخش‌ها ی مانند گردشگری و حمل و نقل و کشاورزی ایجاد می کند.

 

منصوری در پایان خاطرنشان کرد: در کل اگر هماهنگی در استان ایجاد شود مطمئنا به هدفمان می رسیم بنابراین نیازمند همکار ی همه دستگاه های مختلف هستیم.

کد خبر 517662

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha