به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، بهروز اکرمی در نشست ستاد دهه فجر استان هرمزگان با اشاره به نقش مساجد در شکل گیری و پیروزی انقلاب، تاکید کرد: دستگاه های اجرایی باید به گونه ای برنامه ریزی کنند که بخشی از برنامه های بزرگداشت سالگرد پیروزی انقلاب را در مساجد برگزار کنند.
وی افزود: کمیته مساجد نیز باید با برنامه ریزی، زمینه حضور مدیران دستگاه های اجرایی، فرمانداران و بخشداران در مساجد به منظور بیان دستاوردهای نظام و همچنین شنیدن مشکلات و نارسایی ها از زبان مردم و تلاش جهت رفع آن را فراهم سازد.
اکرمی در ادامه با اشاره به نواخته شدن زنگ انقلاب در مدارس، تصریح کرد: به صدا درآمدن زنگ مدارس که همزمان با سالروز ورود تاریخی امام(ره) به میهن صورت می پذیرد، باید خاطره خوشی را برای دانش آموزان رقم بزند.
وی با بیان اینکه در این برنامه نباید تنها به نواختن زنگ مدارس اکتفا شود، عنوان کرد: این مراسم باید بهانه ای برای انتقال مفاهیم و ارزش های انقلاب به آینده سازان مملکت باشد.
معاون استاندار هرمزگان در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: در پایان دهه فجر، عملکرد دستگاه های مختلف توسط کمیته ارزیابی، بررسی و سه کمیته برتر ستاد دهه فجر، سه شهرستان برتر و سه دستگاه برتر انتخاب و مورد تجلیل قرار می گیرند.
مراسم روز ۲۲ بهمن با سخرانی جانشین مجمع تقریب مذاهب در بندرعباس برگزار می شود
رییس ستاد دهه فجر هرمزگان نیز با بیان اینکه بیش از یکهزار برنامه در دهه فجر امسال در سراسر این استان برگزار می شود، گفت: حجت الاسلام و المسلمین سید حامد علم الهدی، جانشین مجمع تقریب مذاهب اسلامی سخنران ویژه مراسم روز 22 بهمن در بندرعباس است.
حجت الاسلام و المسلمین غلامعلی ارجمند افزود: 60 ستاد دهه فجر در استان هرمزگان ایجاد شده است و بیش از یکهزار و 500 نفر به صورت مستقیم در این ستادها درگیر برنامه ریزی برای اجرای برنامه های دهه فجر می باشند.
وی با بیان اینکه در هر شهرستان 24 کمیته تشکیل شده است و در هر کمیته بیش از هشت تا 10 اداره و نهاد عضویت دارند، عنوان کرد: برگزاری جشن پیروزی انقلاب در مساجد شیعه و اهل سنت، دیدار با خانواده های شاهد اهل سنت و تشیع، غبارروبی و عطرافشانی گلزار شهدا، نورافشانی شب 21 بهمن، راهپیمایی روز 22 بهمن و پرواز 22 هزار بادبادک توسط کودکان در مراسم سالروز پیروزی انقلاب از شاخص ترین برنامه های این دهه است.
تاثیر ابزار فرهنگی هنری در انتقال مفاهیم و ارزش های انقلاب
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان نیز با اشاره به نقش و تاثیر ابزار فرهنگی هنری در انتقال مفاهیم و اصول و ارزش های انقلاب، گفت: در این دهه از ظرفیت های مختلف فرهنگی هنری نظیر نمایش های آیینی، شب شعر، خاطره گویی، قصه گویی، مسابقات خطاطی، نقاشی و ... برای تبیین فرهنگ انقلاب و دستاوردهای نظام استفاده می شود.
دکتر علیرضا درویش نژاد در ادامه به شاخص ترین برنامه های دهه فجر کمیته فرهنگی هنری ستاد دهه فجر اشاره کرد و افزود: برگزاری نمایشگاه بزرگ کتاب با حضور ناشران داخلی و ناشران خارجی(برای نخستین بار) از شاخص ترین برنامه هاست.
وی، برگزاری جشن «سور، سرنا و زندگی» در تیرور شهرستان میناب، همایش تجلیل از مبارزین انقلاب اسلامی و جشنواره مد و لباس را از دیگر برنامه های این دهه در استان هرمزگان برشمرد.
نظر شما