نمایشگاه عکس هفدهمین جشنواره فیلم، عکس و فیلم‌نامه استان قم افتتاح شد

خبرگزاری شبستان:دبیر هفدهمین جشنواره فیلم، عکس و فیلم‌نامه قم گفت: در مجموع ۵۰۰ عکس به دبیرخانه هفدهمین جشنواره فیلم، عکس و فیلم‌نامه استان ارسال شده است که از میان آنها، ۴۰ قطعه عکس منتخب در نمایشگاه عکس این جشنواره به نمایش گذاشته شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، نمایشگاه عکس منتخبین هفدهمین جشنواره فیلم، عکس و فیلمنامه استان قم امروز (3 بهمن) با حضور حجت الاسلام و المسلمین عباس دانشی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم، فرجی، معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم، اخوان، رئیس سازمان پارک و فناوری استان قم، ابوذر، رئیس انجمن سینمای جوان قم، هیأت داوران و هنرمندان و عکاسان استان قم در نگارخانه مجتمع فرهنگی شهید آوینی برگزار شد.

 

نمایش 40 قطعه عکس منتخب در نمایشگاه عکس هفدهمین جشنواره فیلم، عکس و فیلم‌نامه قم

 

رضا ابوذر، دبیر هفدهمین جشنواره فیلم، عکس و فیلم‌نامه قم در این خصوص در جمع خبرنگاران گفت: در مجموع 500 عکس به دبیرخانه هفدهمین جشنواره فیلم، عکس و فیلم‌نامه استان ارسال شده است که از میان آنها، 40 قطعه عکس در نمایشگاه عکس این جشنواره به نمایش گذاشته شده است.

 

دبیر هفدهمین جشنواره فیلم، عکس و فیلم‌نامه قم، حضور حجت الاسلام و المسلمین دانشی را موجب مباحات این جشنواره دانست و عنوان کرد: در این نمایشگاه، دو عکس به صورت افتخاری از مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم انتخاب شد که در معرض دید علاقمندان قرار گرفته است.

 

ابوذر در پایان اظهار داشت: نمایشگاه عکس هفدهمین جشنواره فیلم، عکس و فیلم‌نامه استان قم از امروز (3 بهمن) الی 8 بهمن در دو نوبت صبح و بعد ازظهر برگزار می‌شود.

 

 

امروز می‌توان تاریخ را از دریچه دوربین به نسل آینده منتقل کرد

 

محمدعلی جلالی، عکاس خبری استان قم در حاشیه این نمایشگاه با اشاره به این که 6 قطعه عکس به دبیرخانه این جشنواره ارسال کرده است، گفت: از میان قطعه عکس‌های ارسال شده به دبیرخانه، 3 عکس مورد پذیرش قرار گرفته است که در میان 40 قطعه عکس منتخب به نمایش گذاشته شده است.

 

عکاس خبری استان قم تصریح کرد: عکاسان به راحتی می‌توانند با یک عکس به انتقال مفاهیم بپردازند، در حالی که برای بیان آن مفهوم نیاز به نوشتن چند پاراگراف باشد.

 

جلالی با اشاره به این که عکس‌های پذیرفته شده خود به جشنواره، گفت: در عکس «فقر پشت دیوارهای جمکران»، فقر مردم حاشیه‌نشین شهر قم را به تصویر کشیده است که دارای بار معنایی بالایی است.

 

وی با بیان این که امروزعکاسان، تاریخ نگاران جامعه هستند، عنوان کرد: در گذشته، تاریخ جامعه به وسیله نگارش به نسل‌های بعد منتقل می‌شد، اما امروز می‌توان تاریخ را از دریچه دوربین به نسل آینده منتقل کرد.

 

لازم به ذکر است که در این جشنواره، آثار دیگر عکاسان خبری از جمله محمدعلی مریزاد، محمدحسین امامی، محبوبه افشاری و علی جعفری نطنزی نیز به چشم می‌خورد.

کد خبر 517351

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha