حسن عرفانی، معاون کتابخانه های عمومی استان همدان در گفتگوی اختصاصی به خبرنگار شبستان گفت: استان همدان دارای 125 روستای بالای یک هزار و 500 نفر است که کتابخانه عمومی برای این روستاها احداث می شود.
وی با بیان اینکه راهاندازی کتابخانههای عمومی با استفاده از حق انتفاع فرصتی مغتنم و ارزشمند برای مناطق روستایی و محروم است، افزود: در حال حاضر 40 روستای یک هزار و 500 نفری در استان دارای کتابخانه شدند که معادل 35 درصد روستا را شامل می شود.
وی تصریح کرد: مسئولان در روستاهای بالای یکهزار و 500 نفر میتوانند با معرفی و واگذاری ساختمانهای بلااستفاده به صورت امانی و بدون حق مالکیت و حق تغییر کاربری به کتابخانههای عمومی استان زمینه راهاندازی کتابخانه عمومی در کمترین زمان را در آن مناطق فراهم کنند.
معاون کتابخانه های عمومی استان همدان با بیان اینکه در طی دو سال آینده به اهداف والای احداث کتابخانه در تمام روستاهای همدان دست پیدا خواهیم کرد، اظهار داشت: این در حالیست که سیاست اداره کل کتابخانه های عمومی کشور تغییر پیدا نکند.
عرفانی خاطرنشان کرد: استان همدان دارای 109 کتابخانه عمومی شهری و روستائی است که از این میزان 46 کتابخانه روستائی در همدان فعال هستند.
وی با بیان اینکه هدف از ایجاد کتابخانهها تحکیم افکار در پشت جبهههاست، گفت: باید جامعه را بر اساس تفکر تحکیم بخشیم تا توان مقابله با حربههای نرم دشمن را داشته باشیم.
وی با تأکید بر اهمیت سرمایهگذاری فرهنگی با ایجاد کتابخانهها در استان گفت: فرهنگ خود به خود ساخته نمیشود و باید در راستای اعتلای فرهنگی و افزایش سطح سواد جامعه اقدامات قابل توجهی انجام داد.
نظر شما