حجت الاسلام رضا محمد نسب، امام جمعه سورك امروز(3بهمن) در گفتگو با خبرنگار شبستان از ساري پيرامون برگزاري هفته قرآن و عترت در مازندران، با اشاره به حديث ثقلين وفرموده رسول خدا(صلي الله عليه وآله وسلم) درخصوص پيوند قرآن و اهل بيت(عليهم السلام)، عنوان داشت: پيوند اين دو يادگار گرانبهاي پيامبر خاتم(صلي الله عليه وآله وسلم) از ضروريات جامعه امروز است.
وي با بيان اينكه عترت مفسر قرآن هستند، گفت: براي درك بهتر مفاهيم و مضامين بلند آيات الهي معجزه رسول خدا(صلي الله عليه وآله وسلم) بايستي به منابع ديني معتبر به جاي مانده از عترت بهره گرفته شود.
حجت الاسلام محمد نسب برضرورت كاربردي شدن آيات اين كتاب آسماني در زندگي تاكيد كرد و افزود: عملياتي شدن قرآن در لايحه هاي زندگي موجب نهادينه شدن قانون مداري و قانون گرايي در بين اقشار مختلف جامعه مي شود.
وي درخصوص اينكه براي نشر و ترويج فرهنگ قرآني و سبك زندگي ديني چه بايد كرد، اظهار داشت: ارائه الگوهاي مناسب از زندگي اهل بيت(عليهم السلام) متناسب با شرايط فعلي جامعه مورد توجه برگزار كنندگان هفته قرآن باشد.
امام جمعه سورك ادامه داد: بايستي سبك زندگي كه با فطرت انساني سازگار است ارائه شود.
وي با اشاره به خلاء صفا و صميميت در زندگي امروز كه مملو از امكانات و تكنولوژي است، گفت: مهر و محبت و صفا از جمله خصيصه هاي اخلاقي است كه با هيچ تكنولوژي بدست نمي آيد.
حجت الاسلام محمدنسب با اشاره به اهميت مهجوريت زدايي از قرآن و غربت زدايي از اهل بيت(عليهم السلام)، تصريح كرد: كاربردي شدن دستورات قرآن و عترت در زندگي و خروج از فعاليت هاي تئوري، مهجوريت را از قرآن كريم مي زدايد.
وي برگزاري هفته اي به نام قرآن و عترت را اقدامي شايسته و درخورتحسين دانست و افزود: به كارگيري يك دستور از خدا و اهل بيت(عليهم السلام) در زندگي به معناي برداشتن يك گام جهت مهجوريت زدايي از قرآن است.
حجت الاسلام محمد نسب درخصوص نصب المان ها با موضوع قرآن در سطح شهرها، گفت: از آنجاييكه در كشور اسلامي زندگي مي كنيم بايستي نمادها و مبلمان شهري متناسب با دستورات اسلام و محوريت قرآن و عترت باشد.
امام جمعه سورك افزود: همچنين نصب المان هاي قرآني به نوعي ارائه سبك زندگي به صورت بصري در جامعه است.
وي درباره نواخته شدن زنگ انشاء در مدارس همزمان با هفته قرآن با محوريت قرآن و عترت، بيان داشت: بيان دستورات قرآن و عترت به كودكان و نوجوانان از سنين پايين موجب انس بيشتر كودك و نوجوانان با قرآن و آشنايي با سبك زندگي ديني مي شود.
نظر شما