به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، مهدی مرادی دبیر جشنواره «من هم کتاب می نویسم»، در آیین پایانی این جشنواره که امروز(۲ دی) در حاشیه دهمین نمایشگاه کتاب استان خوزستان برگزار شد، گفت: ترویج خواندن و ترمیم پیوند مخاطبان کودک و نوجوان با مقوله کتاب و آشتی دادن آنان با پدیده کتابخوانی از جمله اهدافی است که در راستای برگزاری این جشنواره دنبال شد.
وی با بیان اینکه هدف ما این بود که برای لحظاتی هم اندک بچه ها به دنیای کتاب برگردند و با کتاب آشتی کنند، افزود: اگر فضا را برای کودکان مهیا شود، قطعا آنها خواهند توانست ذهنیت و درک خودشان را به صورت کتاب در آورند.
وی با اشاره به استقبال مطلوب صورت گرفته از این جشنواره، بیان کرد: حجم آثار ارسالی بسیار بالا بود به طوری که بیش از یک هزار و ۲۰۰ اثر از سراسر کشور به این جشنواره رسید که در نهایت ۱۰ کتاب برگزیده و ۱۰ اثر دیگر شایسته تقدیر شناخته شدند.
دبیر جشنواره «من هم کتاب می نویسم»، خاطر نشان کرد: این جشنواره از برنامه هایی بود که در راستای طرح اهواز پایتخت کتاب ایران برگزار شد که امیدواریم سال آینده نیز برگزار شود.
وی یادآور شد: اهواز به دلیل ارائه برنامه های نوآورانه، مشارکت جویانه، موثر و منسجم و استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی، تشکل های مردمی، صنایع و مراکز ورزشی و فرهنگی، سال گذشته عنوان اولین پایتخت کتاب ایران را به خود اختصاص داد.
همچنین در این مراسم محمود پوروهاب، نویسنده ادبیات کودک و نوجوان با انتقاد از کمبود فضای کتابخوانی مناسب برای کودکان در اهواز، اظهار کرد: متاسفانه در اهواز نشریه کودک وجود ندارد، کتابخانه ای برای کودکان نیست و جشنواره های مرتبط با کودکان کمتر برگزار می شود.
وی با تاکید بر ضرورت توجه به کودکان و ادبیات کودک و نوجوان، یاد آور شد: اگر از بچه ها مراقبت نکنیم این بچه ها فردا درختان پرثمری نخواهند بود.
در پایان این مراسم بیانیه هیات داوران قرائت شد و برگزیدگان این جشنواره معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.
منصوره محمدنژاد، مرجان ظریفی، احمد حیدری مجد و مولود بخشی زاده اعضای هیات داوران جشنواره کودک و نوجوان «من هم کتاب می نویسم» را تشکیل دادند.
هیات داوران ۱۰ برگزیده این جشنواره را به این شرح اعلام کرد: «مارمولک یتیم» الهام بمانی از قم، «دنیای شگفت انگیز» حیدری از آبادان، «دانه درخشان آفتابگردان» سارا حسنزاده از مشهد، «سفر یک نامه» نهال و نجوا خلفیان از اهواز، «ایلیا و دوستان جدید» ایلیا اسکندری از آبادان، «بازرس ورزشگاه و دایی دردسرساز» شکیبا قنواتی از ماهشهر، «طوطی و طوطیان» زهرا یوسفی شیخرباط از اهواز، «دست خطهای من قبل از باسواد شدن» محمد آزادی از اهواز، «یک روز پاییزی» ستایش سعیدی از آبادان و «ماجرای من و دوستان» حدیث پورولی از ماهشهر.
همچنین هیات داوران ۱۰ اثر را که شایسته تقدیر بودند به این شرح اعلام کردند: «پری باحجاب» نیلوفر شایستهفرد از اهواز، «ماشینهای من» علا طرفی از اهواز، «فرهنگ بومی خوزستان» ساره سجادپور و فاطمه امینیفر از اهواز، «جیکو آزادیت مبارک» مهدی مردانی از دزفول، «دوستی کفشدوزک و کرم کوچولو» پوریان قلمبر از اهواز، «رسم و رسومات» زهرا مهدیپور از شوشتر، «آدم برفی» سوینا قادری از اهواز، «روزهای شیرین زندگی» مریم علیحوری، مریم علیزاده، امیرعلی کیکاووسی، مبینا کیکاووسی و احسان گلمکانی از مشهد، «میراث فرهنگی» عسل حاجیکریمی از دزفول و «قصه زندگی در کنار دریا» ایلیا بیگزاده از اهواز.
نظر شما