به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، آیت الله نعیم آبادی در چهارمین همایش کریمه اهل بیت و مراسم اختتامیه سوگواره شعر اخت الرضا به بحث ظهور حجت بن الحسن(عجل الله تعالی فرجه الشریف) اشاره کرد و افزود: به دلیل بی توجهی به علائم ظهور بسیاری منحرف شدند و برای اینکه راه را گم نکنیم باید به این علائم توجه داشته باشیم.
وی با ذکر این نکته که گاهی غافلان به علامت اول که می رسند، گمان می برند که به مقصد رسیده اند، اظهار داشت: انحرافاتی که در بحث مهدویت به وجود آمد به این دلیل بود که برخی علائم را به معنای تمام علامت دانستند.
آیت الله نعیم آبادی ادامه داد: این علائم به خاطر این قرار داده شده است که غیر مهدی را از مهدی تشخیص دهیم و به اشتباه غیر را به جای حجت نگیریم.
وی با اشاره به وجود دو علامت ظهور در شهر مقدس قم، عنوان کرد: با توجه به روایات، یکی از علائم ظهور این است که روی زمین قم را آب فرا می گیرد که در دورانی از سرداب ها و تنورهای این شهر آب بالا می آمد و به قدری آب از زمین جوشید که منطقه عربستان قم از بین رفت.
امام جمعه بندرعباس، وجود حوزه علمیه قم را یکی دیگر از علائم ظهور برشمرد و گفت: بر اساس روایات، هزار سال پیش خبر داده اند که علم از کوفه حرکت می کند و به قم می آید و در این شهر مستقر می شود و سپس به تمام جهان منتشر خواهد شد.
وی با بیان اینکه امروز معارف اسلامی به وسیله قم به اقصی نقاط عالم منتقل شده است، بر شناخت هرچه بیشتر قم و وجود بابرکت حضرت معصومه(سلام الله علیها) تاکید کرد و افزود: خط و راه فاطمه معصومه(سلام الله علیها) به سمت بهشت است و ما باید با استمرار این گونه همایش ها و دعوت از محققین، فاطمه شناسی در جامعه نهادینه شود.
آیت الله نعیم آبادی خاطرنشان کرد: در بیان جایگاه کریمه اهل بیت همین بس که 2 حدیث از امام هشتم و امام نهم که هر دو یک تعبیر دارند و در کتاب ارزشمند«کامل الزیارات» که در زمان نواب اربعه نوشته شده است رجوع شود و مضمون آن دو این است که هرکس به زیارت این بانو بزرگوار برود، بهشتی است.
وی بیان داشت: این روایت هم فضل و هم خط است و هم یک ضعف است که ما از این حدیث در کارهای فرهنگی آن گونه که شایسته است استفاده نکرده ایم، بهشتی شدن فضل است، بهشت را دنبال کردن خط است و اما ضعف است که چرا این بانو را نمی شناسیم.
نعیم آبادی یادآور شد: حضرت فاطمه معصومه(سلام الله علیها) در سال 201 هجری از مدینه برای دیدار برادرش به سمت طوس حرکت می کند و در ساوه مریض می شود و موسی بن خزرج از بزرگان قم به ساوه می رود و آن حضرت را با خود به قم می آورد و کریمه اهل بیت 16 یا 17 روز در منزل وی بود و سپس وفات نمود و امروز منزل آن حضرت، مدرسه سیته است.
وی با اشاره به اینکه موسی بن خزرج، حضرت معصومه(سلام الله علیها) را در باغ خود دفن کرد، گفت: اگر بن خزرج این زرنگی را نمی کرد، این زمین بین وراث او تقسیم می شد و امروز نامی از وی باقی نمی ماند؛ ما نیز باید با الگوی گرفتن از این بزرگواران بخشی از اموال خود را برای ساخت مسجد و امور خیر وقف کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان افزود: امروز خانه موسی بن خزرج به مدرسه ستیه و باغ او نیز به حرم مطهر کریمه اهل بیت تبدیل شده است.
نظر شما