شبکه های اجتماعی فرصت شناساندن مفاخر بزرگ جامعه را از دست متولیان گرفته است

خبرگزاری شبستان: امام جمعه اردبیل با اشاره به فراگیری شبکه های اجتماعی، گفت: شبکه های مجازی با توجه به زمانی که فرد برای آن تلف می کند فرصت شناساندن مفاخر و شخصیت های بزرگ جامعه را از دست متولیان فرهنگی گرفته است.

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اردبیل، آیت الله سید حسن عاملی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل شامگاه (1 بهمن) در دیدار با روسای فرهنگ و ارشاد شهرستان ها و متولیان فرهنگی استان اردبیل گفت: تمام دنیا ایران اسلامی را با مفاخر و گنجینه هایی همچون سعدی، مولوی و حافظ شیرازی می شناسد ولی ما در کشور خود توجهی به این گنیجینه ها نداریم.

 

وی با بیان اینکه شبکه های اجتماعی و مجازی فرصت شناساندن مفاخر بزرگ جامعه را از دست متولیان اجرایی و فرهنگی گرفته است، افزود: باید به گونه ای برنامه ریزی شود که سمت وسوی فعالیت ها به معرفی و شناساندن مفاخر علمی و ادبی و چهره های فرهنگی ختم شود.

 

آیت الله عاملی با تاکید بر این مطلب که در کنار سفره یک هزار و 400 ساله فرهنگ و ادب عرفانی نشسته ایم ولی غافل از آن هستیم، ادامه داد: باید به قدسیت کار فرهنگی در جامعه ایمان داشته باشیم چراکه اگر فرد به کار خود ایمان نداشته باشد چطور انتظار داشته باشیم که برای دیگران تاثیرگذار باشد.

 

امام جمعه اردبیل با بیان این مطلب که 2 عضو بدن افراد جامعه که همانا قلب و عقل افراد باشد در اختیار اصحاب فرهنگ و هنر جامعه است، تصریح کرد: در پرورش عواطف زیبای انسانی در جامعه باید نهایت تلاش و دقت را داشته باشیم چراکه جامعه نیز به این احساس های زیبا نیاز مبرم دارد.

 

نماینده ولی فقیه در استان کسب قدرت روحی، واهمه قدسی و اعتقاد های زیبا در این دنیا را کاری بس دشوار عنوان کرد و بیان داشت: باید افراد جامعه به درجه ای از قدرت روحی دست بیایند که آرزوهای بزرگ برای جامعه داشته باشند و از دعاهای شخصی پرهیز کرده و برای منافع جامعه دعا کنند.

 

آیت الله عاملی در پایان سخنان خود با یادآوری اینکه اصل کلید پیشرفت و توسعه کشور در دستان اصحاب فرهنگ و هنر است، خاطر نشان کرد: اصحاب فرهنگ و هنر جامعه باید خود را در برابر هجمه های فرهنگی دشمن مسلح کنند و سلاح آنها چیزی جز تعمیق باورها و ترویج دین مبین اسلام به زبان هنر نیست.

 

 

 

کد خبر 517006

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha