حوزه در تولید فکر دینی تلاش کند/ نامه رهبری تصویر غلط از اسلام را برای جوانان ترمیم کرد

خبرگزاری شبستان: رئیس جامعه المصطفی العالمیه با اشاره به نامه مقام معظم رهبری به جوانان اروپا و آمریکا گفت: این نامه موجب شد تا تصویر غلط جوانان از اسلام ترمیم شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، آیت الله علیرضا اعرافی امروز (1 بهمن) در اولین همایش سخنی با قلب های زنده پیرامون نامه مقام معظم رهبری به جوانان در اروپا و آمریکای شمالی که در سالن همایش های مدرسه امام خمینی(ره) برگزار شد گفت: تاریخ دارزی از رویایی شرق و غرب را پشت سر گذاشتیم و در عصر انقلاب اسلامی در یک مواجه هستیم.

وی افزود: بدون اینکه این مواجه را درست تنظیم کنیم نمی توانیم به درستی حرکت کنیم و حوزه های علمیه و گفتمان انقلاب اسلامی رسالت مهمی در مدیریت مواجه امت اسلام با تمدن غرب دارد.

رئیس جامعه المصطفی العالمیه ابراز داشت: این مواجه مهندسی و مدیریت می خواهد و این مدیریت از نظر نرم افزاری باید در متن حوزه ها باشد، ما و شما به عنوان حوزه باید بتوانیم این رویارویی را مهندسی کنیم.


*صحنه فکری را شناسایی کنیم

اعرافی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری و امام راحل گفت: حوزه باید در مواجه به جریانات فکری و فلسفی غرب برآید و باید چنین جایگاهی را حوزه داشته باشد.

وی گفت: مهمترین وظیفه ما در عصر جدید که عصر ناتوها و هجمه های فرهنگی و معرفتی و عقیدتی است، مسئولیت ما این است که این صحنه فکری و میدان مواجه تمدنی را شناسایی کرده و مدیریت کنیم.


*حوزه باید خود را مدام بازسازی و روزسازی کند

رئیس جامعه المصطفی العالمیه تصریح کرد: حوزه باید مدام خود را بازسازی و به روزسازی کند تا بتواند تولید فکر و اندیشه کند.

اعرافی گفت: یکی از پایه های تهاجم بی رحمانه این بوده که دشمنان تصویر غلطی از اسلام را بیان کردند و جوانان غربی تصویری غلط از اسلام دارند و همین امر موجب شده تا مستکبران به اهداف خود برسند.


*نامه رهبری تصویر غلط از اسلام را برای جوانان ترمیم کرد

وی افزود: نامه رهبری این تصویر غلط از اسلام را در جوان غرب ترمیم کرد و باید حوزه ها در این راستا گام برداشته و بکوشد تا اسلام ناب و دقیق را به جوامع غربی معرفی کند.

رئیس جامعه المصطفی العالمیه با مطرح کردن این سئوال که چه عواملی در تلاش بودند تا تصویر غلط از اسلام ارائه دهند گفت: یکی از مسائل بنیان فکری و فلسفی غرب بعد از رنسانس است، بعد از این جریان در غرب شاهد پیدایش یک بنیان فکری بودیم که اساسا دین و اسلام را واژگون معرفی می کند.

اعرافی افزود: از سوی دیگر در امتداد این جریان موضوع جریان استشراق است که تصویر غلطی از اسلام ارائه دادند و این جریان چند لایه و چند شاخه است و تلاش کردند تا مغرضانه عمل کنند.

وی با اشاره به جریانات تبشیری گفت: کلیسا، دستگاه های پاپ و مسیحیت در طول سال های گذشته جاده صاف کن جریانات غربی بودند، البته در این زمینه استثنا هم وجود دارد.

رئیس جامعه المصطفی العالمیه بیان داشت: موضوع دیگر سیاستمداران و اتاق های فکر سیاسی و می کوشند تا از جریان اسلام و عقاید اسلام تصویر غلطی را رواج دهند.


*تخریب اسلام در دستور کار دشمن است

اعرافی افزود: از مهمترین عوامل موثر در تخریب اسلام، رسانه ها به معنای عام از جمله هنر، فیلم، سینما، روزنامه و.... است، در هالیود مشاهده می شود که چگونه ذهن غرب را بر علیه اسلام گسترش می دهند و می کوشند تا اندیشه اسلامی را هدف قرار دهند.

وی عنوان داشت: این اقدامات و کارها یک تصویر غلطی از کارها و تفکرات ما ایجاد می کند و این نامه موجب شد تا دنیا غرب و به ویژه جوانان با این مسائل آشنا شوند و بدانند که فریب جریان های استکباری را نخورند.

رئیس جامعه المصطفی العالمیه گفت: همزمان با مقاومت و ایستادگی باید فکر و فرهنگ دینی را گسترش دهیم و آن نرم افزار غلطی که برای جوان اروپایی آمریکایی ایجاد شده درست کنیم.

اعرافی با اشاره به وظایف حوزه در خصوص گسترش میدان فرهنگی گفت: یکی از مسائل غرب شناسی است و متاسفانه ما در این راستا عقب هستیم و مطالعات ما در این راستا بسیار کم است که باید دقت نظر داشته باشیم.


*رهبری پرچم دار حرکت های فرهنگی است

وی افزود: باید نظام آموزشی، پژوهشی و تبلیغی حوزه ظرفیت مقابله با این جریان ها را داشته باشد و باید مبلغان شایسته تربیت کنیم.

رئیس جامعه المصطفی العالمیه تصریح کرد: رهبری معظم پرچم داری هستند که پیشتاز این حرکت فرهنگی هستند و ما باید این پیشتازی را ادامه دهیم و با حضور در فضاهای مجازی و هنری بکوشیم تا مباحث اصلی را مطرح کنیم.

اعرافی افزود: در این دو نامه 20 محور اساسی و مهم مطرح شده که باید در همه بخش ها زیرساخت ها و فضاهای تولیدی را مهیا کنیم تا به عنوان خوراک در اختیار جوانان غربی قرار دهیم.

کد خبر 516946

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha