تمایل ایران به ارتباط و تعامل با همه کشورها/ انتشار اولین بیانیه جمعیت جوانان انقلاب

خبرگزاری شبستان:انتشار اولین بیانیه جمعیت جوانان انقلاب اسلامی، انتخابات سالم در گرو تمکین کاندیداها از قانون، ایران به ارتباط و تعامل با همه کشورهای دنیا تمایل دارد از سرتیترهای مهم برخی از اخبار حوزه احزاب در هفته گذشته بود.

به گزارش خبرنگار احزاب خبرگزاری شبستان، انتشار اولین بیانیه جمعیت جوانان انقلاب اسلامی، انتخابات سالم در گرو تمکین کاندیداها از قانون، ایران به ارتباط و تعامل با همه کشورهای دنیا تمایل دارد از سرتیترهای مهم برخی از اخبار حوزه احزاب در هفته گذشته بود. ادامه اخبار و رویدادهای این حوزه را در گزارش زیر بخوانید:

اولین بیانیه جمعیت جوانان انقلاب اسلامی منتشر شد

جمعیت جوانان انقلاب اسلامی بیانیه ی شماره یک را با عنوان « انتخابات در نظام اسلامی» منتشر کرد. متن این بیانیه به شرح زیر است.

بنام خداوند بخشنده مهربان

در هر نظامی که اصول دموکراسی را استوار نموده انتخابات از شأن و جایگاه خاص و اصلی آن اصول برشمرده شده و اهمیت آن بر کسی پوشیده نیست. انتخابات در اسلام پشینه ای به اندازه ظهور آن دارد واین موضوع پدیده ی جدید ی نیست. پیامبر مکرم اسلام (ص) حق مشارکت در امور سیاسی و اجتماعی را به تمام مسلمانان اعم از زن و مرد داده اند و آن را به عنوان درس حیاتی، الگو و نمونه به جا گذاشتند ؛ به طوری که می توان ادعا کرد برعکس ادیان دیگر، حق شهروندی در اسلام از همان پیدایش اسلام محفوظ بوده و انتخابات یکی از حقوق شهروندانی است که در یک جامعه در کنار یکدیگر زندگی می نمایند .

با الگو قرار دادن تفسیر و تحلیل احکام و سننی که در دین مبین اسلام وجود دارند می توان به یک سیره ی عملی در رابطه با انتخابات و انتخاب فرد اصلح دست یافت. انتخابات از دیدگاه اسلام تنها راه نجات برای هر جامعه ای می باشد که علاوه بر استقرار نظام مردم سالارانه ی دموکراتیک ، موازین الهی را در ایجاد حکومت الزامی می داند .

از این رو مشارکت حداکثری مردم در انتخابات با رعایت اصول اخلاق صحیح اسلامی و به دور از حاشیه پردازی های منافقانه برخی از عناصر ضد دین که خود را درهر لباس و رنگی پنهان نموده و تفرقه را عامل موفقیت خود می پندارند ؛ می تواند خاطره ای خوش در برگ زرین دفتر خاطرات انقلاب اسلامی را رقم بزند . مطمئناً تبعیت از فرامین روشن مقام معظم رهبری (مدظله العالی ) و شعور بالای سیاسی مردم ، به خصوص جوانان انقلاب اسلامی موجب خواهد شد تا انتخابات پیش روی ؛ نظام اسلامیمان را بالنده تر نموده و نمونه ی منحصر به فرد حکومت اسلامی را به رخ جهانیان بکشد چراکه این وعده الهی است که : فَبَشِّرْ عِبادالَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ ۚ أُولَئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ ۖ وَأُولَئِكَ هُمْ أُولُو الْأَلْبَابِ (به بندگانم بشارت ده،آنانی که سخنان(و دیدگاه های گوناگون را بدون تعصب) را میشنوند و از بهترینش پیروی می کنند، آنان کسانی هستند که خداوند هدایتشان کرده و آنان همان خردمندانند)« سوره زمر آیات ۱۷ و ۱۸» جمعیت جوانان انقلاب اسلامی وظیفۀ همه و به خصوص جوانان را برای رای دادن یک امانت الهی و خونبهای بیش از یک و نیم میلیون شهید می پندارد و خود را موظف می داند تا در عرصه این جهاد اکبر از مدافعان اصلی پایبندی به « اسلام، قانون اساسی و حفظ ارزش ها » بوده و بر همگان نیز آن را گوشزد می نماید .

این تشکل بزرگ جوانان انقلاب اسلامی دغدغه خدمتگذاری در پیاده نمودن ارزش های دینی و دلسوزی به حال جامعه خویش را بر تمامی کاندیداهای محترم متذکر شده و یاد آور می شود که نه در ادعا بلکه در عمل، باید در برابرتهاجم هجمه ها به ارزش های دینی که امروزه در فضای فرهنگی کشورمان آن را نظاره می کنیم ، ایستاده و تلاش نماییم تا توطئه های بیگانگان را که در طیف های مختلف و وسیعی به بار نشسته و ثمره تلخ آن گلوگیر دردمندان جامعه شده است را از میان برداریم .

برچیدن تحریم‌های هسته‌ای به معنای پایان استکبارستیزی نیست

محمد نبی حبیبی دبیر کل حزب موتلفه در پایان نشست دبیران حزب گفت: غرب هنوز زیرساخت‌های تحریم را حفظ کرده و در صدد است به بهانه فعالیت‌های موشکی ایران، تروریسم و نقض حقوق بشر این ساختار را حفظ کند.

وی خاطر نشان کرد: نشانه‌هایی وجود دارد از جمله تصویب بودجه برای براندازی نظام جمهوری اسلامی که نشان می‌دهد غرب دست از خصومت با ملت ایران برنداشته است.

دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با اشاره به اعلام لغو تحریم‌های هسته‌ای از سوی اتحادیه اروپا و آمریکا یادآور شد: ما در طی دو سال مذاکره بارها شاهد دبه کردن آمریکایی‌ها در تصویب برجام بودیم. همانطور که آقای ظریف گفته است باید پایبندی به اجرای برجام را هم رصد کنیم تا بتوانیم جلوی بدعهدی آمریکا را بگیریم.

حبیبی در ارتباط با قدرت دیپلماسی دولت اظهار داشت: دولت در نبرد دیپلماتیک با غرب به ویژه آمریکا توفیق نسبی داشته است و در طول مقاومت‌های گذشته توانسته است گرگ‌های جهانی که طمع به سرزمین ما داشتند را از این طمع منصرف کند. ایران پس از برجام ایران قدرتمندی است که نیرومندتر از گذشته در منطقه و جهان عمل خواهد کرد.

وی با ارزیابی عملکرد دولت در این زمینه تأکید کرد: باید دقیقا محاسبه کنیم چه دادیم و چه گرفتیم. ارزیابی هزینه و فایده این کار بزرگ از سوی اندیشکده‌های ما فوق‌العاده مهم است. حزب مؤتلفه اسلامی معتقد است آنچه که در این معامله دیپلماتیک اتفاق افتاده فاجعه‌آمیز یا فتح‌الفتوح نیست.

دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با تشکر از گروه مذاکره کننده هسته‌ای و با تأکید بر آرمان های انقلاب اسلامی و تداوم نفی سلطه استکبار، گفت: متأسفانه گروهی در پی فراهم سازی جای پا برای آمریکا در جمهوری اسلامی ایران هستند. این توهم که برخی رسانه های غربی اجرای برجام را آغاز تبدیل ایران انقلابی به کشوری تابع قدرت های جهانی دانسته اند – با حضور در صحنه مردمی که ۳۷ سال با رشادت و آگاهی از انقلاب خود صیانت کرده اند- تنها یک دلخوشی زودگذر برای دشمنان انقلاب اسلامی خواهد بود.

حبیبی افزود: آنچه تا کنون آمریکا علیه ما نکرده، نتوانسته نه اینکه نخواسته است و در حال حاضر هیچ تغییری در خوی استکباری آمریکا حاصل نشده و معلوم هم نیست که حاصل شود.

وی با تصریح بر اینکه در دوره کنونی ضروری است که با نگاهی جامع و کلان به مسائل نگریسته شود، چشم امید بستن به رفع همه مشکلات کشور با اجرای برجام را ساده اندیشی دانست و تصریح کرد: در صورت اشاعه این نگاه در کشور، برجام نه تنها حلال مشکلات نخواهد بود که بحران های اقتصادی جدیدی را برای ما به ارمغان خواهد آورد و منابع آزاد شده نیز، ضمن آنکه به هدر خواهد رفت، گره برخی مشکلات اقتصادی را کورتر می نماید.

دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با تقدیر از رئیس جمهور که راهبرد ملی کشور را همچنان اقتصاد مقاومتی دانسته است؛ خواستار برنامه‌ریزی دقیق برای عملیاتی کردن این راهبرد با شتاب بیشتر و با به کارگیری تمام توان اجرایی کشورو نظارت مستمر بر نحوه اجرای آن شد.

حبیبی  با دعوت دولت و مجلس به بازخوانی مکرر تذکرات امام خامنه ای در دوره پس از اجرای برجام که پیش از این نیز بیان گردیده بود، یادآور شد: اتاق‌های فکرهای دشمن به صورت رسمی از طمع خود به برجام برای نفوذ به کشور پرده برداشته اند و اگر خواص دچار غفلت شوند و با خوش خیالی یا با افتادن به دام منازعات داخلی به نقشه دشمن کمک کنند؛ فتنه دیگری را تدارک خواهند دید.

وی تذکر داد که توفیقات بدست آمده مرهون رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری و حضور هوشیارانه ملت و بصیرت دلسوزان انقلاب است. نباید آن را دستمایه تبلیغات یک جانبه گروهی یا خدای ناکرده بهره‌جویی سیاسی برای انتخابات کرد.

دبیر کل حزب مؤتلفه اسلامی گفت: آنان که به برجام نقد دارند باید آن را دستمایه تضعیف دولت قرار ندهند و هیچکس نباید از بدعهدی آمریکا غفلت کند و هرگز نباید دشمن را فراموش کرد.

حبیبی همچنین در مورد انفجارهای جاکارتا اظهار داشت: جهان اسلام از زخم تروریستهای تکفیری ها رنج می برد. روزی نیست که شرارت تکفیری ها در یک نقطه جهان رخ نمایی نکند. دنیا باید علیه تروریسم و تکفیری ها بسیج شود.

وی افزود: تحلیل این است که استکبار غرب پس از تخریب زیرساخت‌های برخی کشورهای اسلامی مانند مصر، تونس، لیبی و یمن  و… توسط داعش و سایر عوامل تکفیری اکنون به اندونزی و کشورهای مسلمان جنوب شرقی آسیا رو آورده است که توطئه ویران کردن زیرساخت‌های کشورهای اسلامی را در این منطقه اجرا نماید و بزرگترین جمعیت اسلامی جهان در اندونزی را دچار درگیری‌های فرقه‌ای و ناامنی نماید. لذا مسئولان همه کشورهای اسلامی باید با بصیرت و هوشیاری مراقب این توطئه‌ها باشند.

حبیبی در مورد روند همگرایی اصولگرایان نیز گفت: روند همگرایی اصولگرایان برای رسیدن به فهرست واحد شتاب خوبی دارد و من از هر زمان دیگری امیدوارتر شده‌ایم. فضای خوب و صمیمانه ای بر بحث ها حاکم است.

دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی افزود: ما اکنون به این واقعیت رسیده ایم که همانقدر که برای آمدن و در فهرست قرار گرفتن احساس تکلیف کرده ایم، برای رفتن و به نتیجه رساندن ائتلاف هم ولو ناممان در فهرست نباشد احساس تکلیف کنیم.

وی تاکید کرد: فقط یک راه برای توفیق در انتخابات آینده وجود دارد و آن هم راهبرد «یک صدا و یک فهرست» است.

حبیبی در پایان به دو مناسبت اشاره کرد یکی سالگرد شهادت شهید بزرگوار نواب صفوی و یاران شجاع و مبارز ایشان که با انگیزه تشکیل حکومت اسلامی مقتدرانه و مردانه به میدان آمدند و با خطرپذیری کم نظیرشان راه را تا برخورداری از فیض شهادت ادامه دادند و دوم طراحی و اقدام ظلمت‌شکنانه تشکیلات مؤتلفه اسلامی که بعد از کسب مجوز شرعی از مرحوم آیت الله العظمی میلانی مرجع عالیقدر تقلید، حسنعلی منصور نخست وزیر رژیم پلید شاه همان خائن پیشنهاد دهنده لایحه کاپیتولاسیون به مجلس شورای ملی وقت را در اول بهمن سال ۱۳۴۱ به سزای اعمالش رساندند. شهید محمد بخارایی عضو گروه مسلح مؤتلفه اسلامی با شلیک به حلقوم پلید آن جرثومه فساد فضای اختناق و سرکوب را که رژیم شاهنشاهی حاکم کرده بود، شجاعانه شکست.

دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی خاطر نشان کرد: مؤتلفه اسلامی نیم قرن سابقه مبارزه با سلطه‌جویی آمریکا رادر کارنامه دارد و امروز هم در کار سیاسی با آمادگی کامل در صف اول این مبارزه حاضر خواهد ماند. ما به عنوان انصار ولایت تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا خط نفوذ آمریکا را شناسایی کنیم و مانع از شکل‌گیری مجلس با حضور آمریکا دوستان شویم. اگر نخبگان وظیفه آگاهی‌بخشی خود در این عرصه را به خوبی انجام دهند، بصیرت انقلابی مردم اجازه موفقیت طرح‌های آمریکا را نخواهد داد.

کاندیداها روح انسانی و عقل اخلاقی را در رقابتها فراموش نکنند

حشمت الله فلاحت‌پیشه نماینده دور هشتم مردم در مجلس در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبستان در مورد رقابت سالم در فضای انتخاباتی گفت: معتقدم در عرصه سیاسی انتخابات هر چقدر به فضای رقابتی بیشتر نزدیک شویم مطلوبتر است و هر چقدر به سمت جنگ و تخریب پیش برویم شاخص آن منفی است و هر اقدامی که زمینه را فراهم کند تا اخلاقیات، هنجارها و روح همکاری و همزیستی و به ویژه آینده‌نگری فدای رقابت شود آن وقت فضا تقابلی است و فضای انتخاباتی نیست.

وی اظهار کرد: باید در انتخابات چند شاخص در نظر گرفته شود شاخص اول این است که کاندیداها خودشان روح انسانی حاکم بر فضای انتخابات را فراموش نکنند و براساس عقل اخلاقی عمل کنند و ضمن اینکه به دنبال پیروزی خود هستند مقتضیات طرف مقابل را نیز در نظر بگیرند.

فلاحت پیشه اظهار کرد: عقل اخلاقی عقلی است که با در نظر گرفتن مقتضیات طرف مقابل به پیروزی می رسد یعنی قرار نیست این پیروزی به هر صورت و هر روشی حاصل شود بلکه باید اخلاق و آبرو و حیثیت طرف مقابل و حق حیات آراء طرف مقابل را نیز در نظر گرفته باشیم و پیروزی را از مسیر وجدان دنبال کنیم.

این نماینده دور هشتم تصریح کرد: مردم باید بدانند کسانی که فقط تخریب می کنند برنامه‌ای برای ساختن ندارند و با روح تخریب و خرابکاری نمی توان چیزی را ساخت مردم از کسانیکه سیاست تخریبی پیش می گیرند پرهیز کنند و به برنامه‌ها رای بدهند و در میان کاندیداها قوی‌ترین افراد را انتخاب کنند.

وی با بیان اینکه نسل حاضر در قبل نسل آینده مدیون است افزود:‌ نباید هیچ عامل، تجمیع، تعارف و تحمیلی صورت گیرد تا انتخابی حاصل شود که قوی‌ترین افراد انتخاب نشوند.

وی خطاب به دولتمردان و دست‌اندرکاران انتخابات اظهار کرد:‌فضای رقابتی انتخابات را به گونه ای سالم فراهم کنند تا بهترین انتخاب از میان صالحترین افراد انتخاب شود و هیچ جانبداری در فضای انتخاباتی احساس نشود در این قالب انتخابات بهینه خواهد بود و مردم می توانند در قالب اخلاق سیاسی اینده خود را رقم بزنند.

انتخابات سالم در گرو تمکین کاندیداها از قانون و پرهیز از بی اخلاقی است

پرویز سروری، قائم مقام جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبستان در مورد فضای رقابتی انتخابات گفت: مردم از بی اخلاقی در انتخابات خسارت و لطمات سنگینی در سال 88 دیده اند که تاکنون جبران نشده است.

وی افزود: یک بداخلاقی و سوءاستفاده از موقعیت و یک عدم تکمین به قانون جان چندین نفر را گرفت و اعتبار کشور را از بین برد و فرصت بزرگ جمهوری اسلامی را به تهدیدهای جدی تبدیل کرد و مردم هنوز از این زخمها رنجیده هستند و عمق این زخمها کاهش نیافته است.

وی با اشاره به نقش انتخابات آرام در تعیین سرنوشت مردم افزود: باید دائماً به نامزدها اعلام شود که راه برون رفت از ایجاد هزینه و خسارت برای نامزدها و نظام اسلامی تمکین به قانون و انجام اصول اخلاقی در تبلیغات و عدم تخریب دیگران و معرفی خود به جامعه است تا از سویی وفاداری خود را به اصولی که منبعث از قانون و ارزشهای انقلاب است و ازسوی دیگر بر تمکین قانون نشان دهد و برایند مناسبی ایجاد شود تا منجر به انتخاباتی سالم شود.

وی افزود: امروز دشمنان انقلاب تمام همت خود را بر این گمارده‌اند تا بر اهداف انقلاب متمرکز شوند و تمام بوقها را تجهیز کرده و از تمام منابع کشورهای منطقه را مدیریت کرده‌اند و تولید ظرفیتهای جنگ احزابی را رقم زده‌اند از سویی ضدانقلاب سلطنت طلب و از سوی دیگر جریان های افراطی و رادیکال داخلی و خارجی می خواهند جنگ احزاب را راه بیاندازند تا با القا اخبار دروغ و بی اعتبار کردن انتخابات به اهداف خود برسند.

سروری افزود: انتخابات در کشور می تواند موجب انسجام و وحدت ملی باشد که با القائات دروغ دشمن می تواند تبدیل به تهدیدها و خسارتهایی شود که جبران ناپذیر باشد رعایت اصول اخلاقی که محور آن تمکین به قانون و ارزشهای انقلاب اسلامی است می تواند تضمین کننده برگزاری یک انتخابات سالم باشد.

ایران به ارتباط و تعامل با همه کشورهای دنیا تمایل دارد

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی صبح امروز در دیدار آقای مارس دی بارتولومئر، رئیس مجلس نمایندگان لوکزانبورگ، به آمادگی ایران برای تعمیق همکاری با کشورهای جهان از جمله لوکزانبورگ اشاره و خطاب به رئیس مجلس این کشور، تصریح کرد: سفر جناب‌عالی می‌تواند منشأ شروع دوره جدیدی از روابط بین دو کشور باشد. با مطالعه بر روی امکانات ایران می‌توانید برای کارهای اجرای و عملی برنامه‌ریزی کنید.

هاشمی رفسنجانی با بیان اینکه ایران کشوری ویژه در منطقه با تمدن چندین هزار ساله و شرایط طبیعی ممتاز است، خاطر نشان کرد: کشور چهار فصل ایران و آب‌وهوای متعدد در مناطق مختلف کشور با منابع طبیعی فراوان که هنوز بخش عظیمی از آنها شناخته نشده است، جاذبه‌های زیادی برای کشورهای خارجی برای برقرای روابط مختلف اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و ... دارد.

وی به سرانجام رسیدن برجام و آغاز رفع تحریم‌های ظالمانه هسته‌ای ایران اشاره کرد و گفت: اکنون که پس از مذاکراتی سخت، فشرده و توأم با عقلانیت، استدلال و تدبیر، موانع همکاری‌های جمهوری اسلامی ایران با کشورهای جهان مرتفع شده، جمهوری اسلامی ایران از تعمیق مناسبات و همکاری با کشورها استقبال می‌کند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه با تأکید بر عزم جدی دولت یازدهم برای توسعه و تعمیق همکاری‌ها با جهان، گفت: ایران با همه کشورهای دنیا به جز رژیم اشغالگر قدس که آن را غاصب دانسته و به رسمیت نمی‌شناسد، تمایل به ارتباط و تعامل همه جانبه دارد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنان خویش با اشاره به اینکه قبل از انقلاب اسلامی تحصیلات عالی و  تحقیق در ایران ضعیف بود، گفت: ما به سرعت این ضعف را جبران کردیم و در حال حاضر بیش از 4 میلیون دانشجو و 10 میلیون فارغ التحصیل در کشور در حال تحصیل، تدریس، تحقیق و خدمت هستند.

وی با بیان اینکه نیمی از دانشجویان کشور در  450 واحد دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور تحصیل می‌کنند، اظهار داشت: بسیاری از تحصیلکرده‌های دانشگاه‌های ایران که به کشورهای آمریکایی و اروپایی رفته‌اند در آنجا بسیار خوش درخشید‌ه‌اند. به طوری که در مقاله‌ای که اخیراً مطالعه‌ کرده‌ام، دریافتم ناسا را مملو از محققان ایرانی می‌دانند.

هاشمی رفسنجانی تأکید کرد: امیدواریم زمینه تحقیق و پژوهش و استفاده مناسب از این افراد در ایران بیش از گذشته فراهم شود.

در ادامه آقای مارس دی بارتولومئر، با اظهار خوشحالی از حضور در ایران در زمان مناسب با توجه به اولین روز اجرای برجام، گفت: متأسفانه در دنیایی زندگی می‌کنیم که اغلب بی‌اعتمادی بر اعتماد، جنگ بر صلح، نفرت بر دوستی و بشر دوستی حاکم است. امیدوارم توافقات صورت گرفته 1+5 پس از مذاکرات طولانی و سخت، مجدداً موجب تفوق و برتری دوستی و اعتماد و توسعه همکاری همه کشورها با جمهوری اسلامی ایران باشد.

رئیس مجلس نمایندگان لوکزانبورگ در ادامه به معرفی مختصری از کشور خود پرداخت و افزود: لواکزانبورگ به همراه هلند از بنیانگذاران اتحادیه اروپاست که در روز 800 هزار نفر جمعیت و در شب 500 هزار نفر جمعیت دارد.

وی به وجود 142 ملیت مختلف در کشور لوکزانبورگ اشاره کرد و گفت: در کشور ما هیچ‌گونه افراطی‌گری اعم از چپ و راست وجود ندارد و مدارا حاکم است و نسبت به همه اقوام و ادیان مداراگر هستیم، که ادیان در کنار دولت به اداره کشور کمک می‌کنند.

آقای مارس دی بارتولومئر به بازدید خود از شیراز و مجموعه باستانی، تاریخی پرسپولیس اشاره کرد و گفت:  در بازدیدی که از آثار باستانی بسیار عظیم ایران داشتیم، در مقابل تمدن و تاریخ شما، احساس فروتنی و تواضع کردیم.

رئیس مجلس نمایندگان لوکزانبورگ با تأکید بر اینکه ایران کشوری بسیار بزرگ و یکی از بازیگران مهم برای ایجاد صلح و امنیت در منطقه است، گفت: همه باید برای از بین بردن جنگ و تروریسم و ایجاد صلح و ثبات در منطقه به خصوص در شرایط فعلی و پس از اجرای برجام تلاش کنیم.

وی با بیان اینکه ما نیز از طریق موج مهاجران جنگی به آثار و پیامدهای جنگ و ترور پی برده‌ایم، گفت: جهان به یک دهکده جهانی تبدیل شده است و ما مسؤولیت داریم این دهکده را طوری اداره کنیم که همه در صلح و آرامش زندگی کنند.

آقای مارس دی بارتولومئر خطاب به آیت‌الله هاشمی رفسنجانی گفت: برای شجاعتی که برای انجام اصلاحات در کشور خود به خرج داده‌اید، آرزوی موفقیت دارم.

رئیس مجلس نمایندگان لوکزانبورگ در پاسخ به سوال آیت‌الله هاشمی رفسنجانی مبنی بر اینکه چطور کشور کوچک شما به جایگاه برتر در زمینه مؤسسات مالی و بانکی رسیده است، گفت: ما به پروژه‌هایی که دیگران اعتقادی به موفقیت آنها نداشتند، ایمان داشتیم و فضای کشور را باز کردیم و اگر مخالفان طرح‌ها، کارشکنی می‌کردند، قطعاً کشور ما الان فقیر بود. ضمن اینکه سعی می‌کردیم با زبان‌های مختلف دنیا حرف بزنیم و دیگران را بفهمیم.

وی خطاب به رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: ما هم مثل شما معتقدیم که احترام واقعی زمانی است که قوی‌تر به ضعیف‌تر و اکثریت به اقلیت احترام بگذارند.

آقای مارس دی بارتولومئر در پایان گفت: لوکزانبورگ آماده همکاری همه جانبه با کشور ایران است و منتظر سفر شما به آنجاست.

کد خبر 516865

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha