خبرگزاري شبستان- مازندران
مادران با توجه به اينكه عنوان پرورش آينده سازان جامعه را دارند اما به نقش مهم و خطير آنها چندان توجه نمي شود و حتي در بسياري از مواقع، ناديده گرفته مي شوند.
مطلب هايي درباره مادران به دفعات متعدد بيان شده اما به اين مهم، توجه چنداني نمي شود و بانوان مازندراني با توجه به نقش مهم در اقتصاد و كار در امور كشاورزي و باغداري و ... به نقش مادري خود نيز به خوبي عمل كردند و مي كنند كه نمونه اي از شيرزنان ايران زمين به شمار مي آيند.
هديه بيش از ده هزار شهيد از ديار علويان، پرورش علما، دانشمندان و مشاهير بسياري از اين خطه، خود گواه صادقي بر اين مطلب است كه نه تنها توجه خانواده ها به دختران بلكه عنايت ويژه مسئولان را طلب مي كند.
يك گزارش حتي چندين گزارش هم، نمي تواند نقش بانوان را به خوبي بيان كند اما به دفعات به اين مطلب پرداخته مي شود تا تلنگري باشد كه اهتمام ويژه اي به نقش آنها، صورت گيرد.
ابوالقاسم حيدرآبادي، يكي از اساتيد جامعه شناسي، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري شبستان اينچنين گفت: بانواني كه به وظايف خود در جامعه به خوبي، عنايت داشته باشند و به نقش مادر و همسر خوب بودن خود، عمل كنند به طور يقين افراد مثمر ثمري هستند.
وي اظهار كرد: مطالعه، رسانه ها، كلاس هاي ضمن خدمت، روانشناسان، جامعه شناسان و ... در آگاهي بيشتر مادران به وظايف خود، نقش مهمي بر عهده دارند.
حيدرآبادي بيان كرد: مادران خوب در جامعه به ويژه مازندران، بسيار وجود دارند اما متاسفانه گمنام هستند كه از طريق عملكرد خود نظير تربيت و پرورش فرزندان و رساندن آنها به رده هاي بالا و مشاغل حساس و سنگين، شناخته مي شوند.
وي ابراز كرد: اينگونه مادران با الگو شدن در جامعه و معرفي و شناساندن آنها، الگوي خوبي براي ساير افراد جامعه مي شوند.
حيدرآبادي درباره اهميت به دختران، گفت: شخصيت هر فردي از دوران كودكي شكل مي گيرد و با توجه به وظايف مهم مهد كودك ها در خمير مايه نونهالان، نقش آنها در آينده در اجتماع و خانواده مي طلبد به دختران، عنايت ويژه اي صورت گيرد.
وي اظهار كرد: زنان در جامعه خيلي مورد توجه نيستند و به خاطر مسائل اقتصادي، سياسي و ... حتي ناديده گرفته مي شوند كه رسانه ها و مسئولان بايد نقش بانوان و مادران را در جامعه به طور كامل، نهادينه كنند.
حيدرآبادي بيان كرد: با عدم توجه به خانواده، اين امر در اجتماع، تاثيرات نامطلوبي دارد و مي طلبد به اين قشر كه نيمي از جمعيت جامعه محسوب مي شوند، اهتمام بيشتري داشت.
مريم جمشيدي، مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مازندران، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري شبستان در ساري گفت: براي بانوان مازني از بهمن سال 1392، كميته آموزشي به صورت روتين و مستمر در شهر و روستا در كارگروه هاي مختلف، سمن ها، نهادهاي غير دولتي و تشكل ها، تشكيل شد.
وي افزود: كلاس هاي مديريت مصرف انرژي، چگونگي ارتباط با والدين و همسران، برنامه هاي مختلف فرهنگي اجتماعي، كارگروه هاي آموزشي براي سلامت زنان و ... براي بانوان مازندراني در هر سني كه مورد نياز باشد، دائر شده و مي شود.
جمشيدي اظهار كرد: بهترين مادران، شايسته ترين زنان هستند كه اين امر ابعاد مختلف علمي، فرهنگي، مذهبي و ... را در بر مي گيرد و مي طلبد از اكنون براي دختران، سرمايه گذاري درازمدت صورت گيرد.
وي بيان كرد: تحقق اين مهم، مطابق با زمان موجب پروش دختران و الگوهاي شايسته اي مي شود و آنها نقش در خانواده به عنوان مادر و همسر را به خوبي ايفاء مي نمايند.
جمشيدي ابراز كرد: تلاش شده در اين اداره كل فارغ از كارهاي كشوري محول شده، فعاليت هاي ديگري نيز براي بانوان مازندراني صوت گيرد كه امضاء تفاهم نامه با صندوق مهر امام رضا(عليه السلام)، توانمندي هاي زنان در قالب نمايشگاه ها در جهت كارآفريني و ... از جمله برنامه هاي اين اداره است.
وي گفت: مشكلات بيمه زنان روستايي كه برخي از آنها در ريزش بيمه اي، خذف شده بودند با رايزني هاي لازم، بيمه آنها وصل شد.
جمشيدي اظهار كرد: بيمه روستاييان از اقدامات خوبي بوده كه براي آينده آنها، پشتوانه خوبي خواهد بود و همچنين دائر كردن ايستگاه صلواتي در روستاها درباره پيشگيري هاي خود مراقبتي و ... از ديگر فعاليت هاي دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مازندران براي بانوان ديار علويان به شمار مي آيد.
گزارش: معصومه عليزاده
نظر شما